-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gdmt canım oturma odasına ise alınabilir
çünkü yatak ocak bişi şart
ben küçük bi odama bi çekyat alcam annem falaln gelirse bi yatcak yer olsun

canım bizim eğer onun şu anki evi olursa ev çok küçük, ayrı bi salon yok, sadece oturma odası olacak, yani bizde o odayı kullanıcaz misafir gelince de o oda kullanılcak. o yüzden mecbur çekyat tarzı bakıyorum ben. bunlardan başka koltuğum olmayaca çünkü mafoldumben

gdmt evet yemek masası konsol koltuk takımı birlikte olacak
köşe olursa bi de tekli koltuk almalı
dediğin doru herkesin giyimine göre dolap seçmek gerek
gidip bi bakmak lazım ne nedir görmek lazım
bi de bütçeye uydurmak lazım

canım ya ev olsun da valla keşke çekyat derdim olsaydı
ev siznse dert etme
ama yatak olabilen modern koltuklarda var araştır biraz emi

lepi cnm kapak sayısı arttıkca dolap fiyatı değişio
ama 5 kapılı dolaplar normal oluo bazı yerlerde fiyatları
sadece kullanım bakımından hangisi daha kullanışlı acaba

gdmt cnm bak ne dicem o zaman küçük köşe takımlarına bak
sendin dimi kırmızı köşe ekleyen
benimde çok hoşuma gidio kırmızı köşe
hem onlar açılıp kapanabilioda
gerçi bu kanepede gayet şık turkuazla kahve çok uyuyor birbirine birde tv ünitesi aldın mı ohh
evin büyüklüğü küçüklüğü hiç önemli dğl eşyalarda öyle
mutluluk en önemlisi bizde pahallı şeyler bakamıcaz hem kirada oturucaz hem elimizdeki para ancak yeter o yüzden köşe takımı bulmuştum sahibinden com da 600 tl di

lepii ben baktım canım
sürgülülerde azcık yapıolar şu askılı yeri eee benim asmak için eşyam çok
erhanında gömleği ceketi bitmez kazak pek kullanmıoz demekki askı yeri çok olan bi dolabı tercih etmemiz lazım doğru herkesin kıyafetine göre seçim daha iyi

biz yarı yarıyaD
katlayıp koyduğumda var astığımda
ama benimkinin ki çoğunlukla asılcak sanırım
ay veririm bi köşe nişanlıma sığışsın aaa

canım ya ev olsun da valla keşke çekyat derdim olsaydı
ev siznse dert etme
ama yatak olabilen modern koltuklarda var araştır biraz emi

yok be canımmm ev kiraa, ama bundan daha iyisi de yok maalesef bulunduğu yerde, küçük bi ilçe çünkü, yani iyiler var da kira fiyatları uçuk...

canım köşe hiç olmaz, tek bir odada olabilecek oturma olayı, başka oda yok, köşelerde misafir ağırlamak açısından çok da iyi olmaz, az kişi oturabilir yani ve yatak olayı da var, köşeyi açınca sadece 2 kişi yatar onda ama çekyatlarda 2sini de açarsan 4 kişi yatar. bi de odamız da çok küçük zaten tv ünitesi falan alabilemeyiz mafoldumben

benim de öle, hep etek var bende, etek-gömlek-ceket, aşkımda meslek icabı takım çok, işin kötüsü ben de ascak da çok katlayıp koyacak kazak, tişört badi falan da nası olcak bilmiom vallaa sempatiksalakcinni

cnm yok öyle t ünitesi demedim ben küçük tv üniteleri var 200 e fln öyle bişiy alabilirsiniz
baya küçük sığar o kadar da ya ne kadar da küçük olsa
cnm o zaman sizin için en kullanışlısı neyse öyle bişiy bakarsınız
evet köşelerde az kişi oturuormuş ama
öyle takımlar var bak çok kullanışlı iyi araştır
takımla kanepeye adamlar kendileri üretio koltuklar bile açılıp tekli yatak oluo çok var öyle

katlanıp kolcakları tuvalet masasının çekmecelerine de koyabilirsin
kazaklarımı fln öyle yapcam ben
birde çok fazla eşya götürmicem
yeni olan gömleklerim takımlarım var onları alırım
bide bişiy dicem ya ben mesela çamaşır almışım haberm yok çekmecede duruo geçen gördüm giymemişim unutmuşum daha doğrusu meraklıyım azcık çamaşır alıp koymaya onları almıcam mı ya yeni dahaa

öyle yapıcaz artık :ecrin_bebek: benim kafamdakine en yakın dolap şu oldu şimdiye kadar nette baktımların arasında

bu arada sorunu anlayamadım sempatiksalakcinni

al zeynep tutan kim hehe
gizem kuzu demeterin yemek tekımınıdna tv sehbası varya onlardan bahsedio zeynep

hee anladımmm ben yanlış okumuşumm kaydirigubbakcemile3

alırsın yaa niye almıcannn bi daha sıfırdan dolap düzcek değiliz yaaa, ben kulandığım her bişeyi alırım vallaa :ecrin_bebek:

al zeynep tutan kim hehe
gizem kuzu demeterin yemek tekımınıdna tv sehbası varya onlardan bahsedio zeynep

heeee kaydirigubbakcemile3 tv ünitesi deyince böle duvardan duvara tarz şeyler gelio benim aklımaa kaydirigubbakcemile3 o tarz bişi olur evet, tv sehpası şeklinde :hulya:

evet lepii
bak öle küçüklerden diom
biz öle tv sehpalı alcaz
sehpayı oturma odasına koycaz ayrı ayrı masraf yapmıcaz yani
birde o dolabın içi geniş duruo baya askı yeri var
kilimin eylül takımı nasıl sizce kızlar
hem yemek odası hem yatak odası eylül

Son düzenleme:

kız zeyno olur mu almıycam alcan tabi evlenince ne giymeyi düşünüyon.kıyafetlerinden artık daha giymem bunları dediklerini ayırırsın .verirsi birilerine .diğer kıyafetler seninle beraber doğru evinize gidicek canımcım oyüzden yeni çamaşırlarında gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…