- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.041
kız zeyno olur mu almıycam alcan tabi evlenince ne giymeyi düşünüyon.kıyafetlerinden artık daha giymem bunları dediklerini ayırırsın .verirsi birilerine .diğer kıyafetler seninle beraber doğru evinize gidicek canımcım oyüzden yeni çamaşırlarında gidicek
Aşağıdakiler iyi akşamlar.
Em köşene bayıldım canım gerilere bakmadım ama eminim diğerleride öyledir. Güle güle mutlulukla kullan inş
Görüşürüz sonra kızlar üşüttüm gene galiba tadım yok. Kendinize iyi bakın.
em güle güle kulllan canım eşyalarını...
kızlar nasılsınız?
iyidir gracem sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo
koşturmaca olmadan olmuyo cnm bizim evin tadilatı bitti ilhanların aldıkları mobilyalar evde bellonadan aldılar bizde mondiden oturma grubu alıcaz oda 15 gün içinde gelir halı yolluk baktık tüller tamam gibi bitirmeye çalışıyoruz ben mayısıda saymıyorum pek asıl koşturmaca o zaman başlıcak nasıl geçtiğini anlamıcaz bilecnm napayım işte koşturmaca .. evde üç beş tadilat var onları yaptırcaz bu ay.. eşyaların çoğu hazır .mayıs gibi de eşyalar bir bir gider artık ... sonra haziranı sayma zaten :asigim::asigim:
em bayıldım cnm köşe takımına çok şık gerçekten güle güle kullan a.s.
kızlar nasılsınız? ya bende görücekmiyim bu günleri okadar uzak geliorki bazen mafoldumben
iyidir cnm sen nasılsın nerelerdeydin bakim sen
ereğli canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
Sağ olun fıstıklar. Bi açayım dedim gene:)geçmiş olsun ereğlim yat dinlen cnm
nolsun esroşum ya öyle bakınıyorum işte.. çok sevindim senin adına kuzum düğün oluyo haziranda ohhh:asigim:
gracemmm öle mutlu oldumki öğrendiğimde , nerden nereye yaa :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?