-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canımm hoşgeldinnn
ben unutmuşum zaten onları
almıştım bu kış çamaşır baya ondan dedim aldım yeni acaba eskileri götürmesem mi die eski dediğimde 1 2 kere giyilmiş yani
evet kıyafet olarakda ayırcam giymeceklerimi vericem birilerine
her yaza çıkarken bide kışa girerken ayırıp veririm zaten
ama bu sefer dipten bi ayırma olcak herhal elime geçeni ataım ben kaydirigubbakcemile3

ben çıkıom yemek yicem kızlar girerim akşama ders yapıp yine bye byee

em portmantoyu göremedim ama koltuk güzelmiş hayırlı olsun güle güle huzurla kullanın inşallah
aldığın mobilyalar birbiriyle ne kadar uyumlu oldu maşallah :)

Aşağıdakiler iyi akşamlar.
Em köşene bayıldım canım gerilere bakmadım ama eminim diğerleride öyledir. Güle güle mutlulukla kullan inş
Görüşürüz sonra kızlar üşüttüm gene galiba tadım yok. Kendinize iyi bakın.

benim eşyalar evde ama tam yerleşmediği için resmini çekemiyorum ev tamamen yerleşsin çekicem resimlerini albümüme eklicem

iyidir gracem sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyo

cnm napayım işte koşturmaca .. evde üç beş tadilat var onları yaptırcaz bu ay.. eşyaların çoğu hazır .mayıs gibi de eşyalar bir bir gider artık ... sonra haziranı sayma zaten
:asigim::asigim:

em bayıldım cnm köşe takımına çok şık gerçekten güle güle kullan a.s.

kızlar nasılsınız? ya bende görücekmiyim bu günleri okadar uzak geliorki bazen mafoldumben

cnm napayım işte koşturmaca .. evde üç beş tadilat var onları yaptırcaz bu ay.. eşyaların çoğu hazır .mayıs gibi de eşyalar bir bir gider artık ... sonra haziranı sayma zaten :asigim::asigim:
koşturmaca olmadan olmuyo cnm bizim evin tadilatı bitti ilhanların aldıkları mobilyalar evde bellonadan aldılar bizde mondiden oturma grubu alıcaz oda 15 gün içinde gelir halı yolluk baktık tüller tamam gibi bitirmeye çalışıyoruz ben mayısıda saymıyorum pek asıl koşturmaca o zaman başlıcak nasıl geçtiğini anlamıcaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…