-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nolsun esroşum ya öyle bakınıyorum işte.. çok sevindim senin adına kuzum düğün oluyo haziranda ohhh:asigim:

gracemmm öle mutlu oldumki öğrendiğimde , nerden nereye yaa :asigim:

saol cnm gracemle aramızda 15 gün var ben yavaş başladım ani çıkış yaptım
darısı başına cnm allah hayırlısını nasip etsin cümlemize

iyiyim gracem ya , bende bekliyorum işte tarihimiz belli olsun die mayıs 15 gibi belli olcak inşallah :Saruboceq:

çeyiz alıyorum bol bol avutuyorum kendimi :roflol:

het geri geldim:))
ereğli kız kendine ii bak hasta olma
grace canım her fiyata mobilya var orda gibi görünüo bi gezicez bakcaz
bişi sorcam ama sana
orda nakite indirim var mı
em canım güle güle kullan hergün bişi alıosun kız maşallah.)

grace canım bizde düğün yapcaz sanırım ama 4000 e kapatabilir miyiyz 200 e yakın kişiyi hiç bilmiyorum ya:S
varmı bildiğin yönlendirebileceğin yerler
kır düğünü çok mu pahalıya çıkıo

lepim vallaa zaten peşin fiyatları o sitedekiler taksit olunca yüzde bilmem kaç 15 galiba sayısına göre değişiyor fiyat..

salon selaya bakın derin anadolu yakasında çok güzel bir salon ... gidin görün derim bostancıda...

hımm yani peşin bu taksit yap dersem üstüne koyuyolar vadeyi canım
anladım ben üstünden inolar sanıodum
siz heralde maltepedeki şubeden aldınız demi bizde oraya bakcaz

salon seladan fiyat aldınız mı canım siz hiç
nette bi bakiyim fotosu varmı

teşekkür ederim kızlar hepinize
eşyaları alıoz birbir çünkü mart bitimine kampanyalar biticekmiş.
ereğli geçmiş olsun canım. bak mobilyalarım var salon ve yatak odası bölümünde

iyi güzelde ızlar fiyatlar çokk uçukk salon fiyatları bu fiyatlarla ev döşeniyoo.

ereğli bakarım anam kuş sütüylen beslerim kendimi haha

graceim canım baktım fotolardan salon güzel görünüo
piyanist şantörmüdür nedir onun yerine ben mi sölesem
kız kaç buranın fiyatı sen bilirsin bu yollardan geçtin uygun dionda esnaf gibin orta yapıon he

nesrin zaten insanların içinde kalmasın diye yapılıo mecbur ya
ondan fiyatlar uçuk
eşin dostun gelio napcan
bizde işte nikah dioduk ama sonra olmaz dedik bişiler uydurcaz adam gibi bişi olsun diosun çevrene mahçup olmamak için

yok kızım ne piyanist şantorü çok eğlendiren hafif fatih ürek tarzı sanatçısı mükemmel bar gibi oluyor ortalık tecrübe ettim bizzat.. fiyatlar mönüsüne göre değişiyor canım tarihine göre.. kişi sayısına göre gidilip konuşulması lazım benim bir arkdaşım 250 kişi yemekli anlaşmışlar ordaki hizmetler yazan bölümdeki her şey var baya detaylı bir organzisayona sahip sanırım 5 bin tlye anlaşmışş... tam bilemiyorum ama canım

iyiymiş ozaman canım menüde iş bitio zaten ki herşey var diosun 5000 250 kişi makul
ama bizim aileyi fatih ürek benzer bi adamı izlerken düşünemiom:))
amaan tutarım mekanı aa bilmiodum derim ben eğlensem yeter haha

lepi bizde kişi başı 20 liradan anlaştık ama manisada tabi. hem bizim az kişi olucak yani fazla zorlamaz
burda da nikah yapıcaz bi otelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…