- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.281
gülsüncüm saray halı dedin sitesine girdim ne güzle halılar varrrrrr beynim döndü :))
bizimde beyaz eşyalar arçelikten.. :)) küçük mutfak aletlerimide arçelik aldım hatta şimdi anksatre ürünleride arçelik alıcaz :))
0000 bedenbir dirhem et bin ayıp örtermiş :kedi:
Kızlar burdan hepinize sesleniyorum kayınpederim şimdi aradı davetiyeleri bastırmaya gidecekmiş davetiye için bi söz yada şiir neyse işte söylede bastırayım dedi hiiçç aklıma gelmemişti o kadar yoğundu ki kafam hiç bir fikrim yok lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var lütfeeeeeeeennnn
evet beyaz eşyalarımın hepsi arçelik kızlar ve sanırım çoğumuzun oturma odası kırmızı olacak kaydirigubbakcemile3
gulsunum canım gelinliğini almışsın,foto ekledin mi bilmiyorum göremedim ama,hayırlı olsun.
Peki kg. falan verirsen ne olacak daha 12 gün var,gelinlikçinle konuştun mu bu durumu ve kg. verdin mi ne yaptın? kaç kilo oldun şimdi.Zayıflıyorum demiştin gerçi.
kuzum süpersin nerden bulduysan Allah razı olsun ohhh ya,kendimi daha bir sevmeye başladım he heee.Ben hemen bunu Bedi'ye göndereyim,şansının bir kere daha farkına varsın kaydirigubbakcemile3
Kızlar burdan hepinize sesleniyorum kayınpederim şimdi aradı davetiyeleri bastırmaya gidecekmiş davetiye için bi söz yada şiir neyse işte söylede bastırayım dedi hiiçç aklıma gelmemişti o kadar yoğundu ki kafam hiç bir fikrim yok lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var lütfeeeeeeeennnn
canmcmm bizim davetiyemizde
soruyordunuz bize
ne zaman evleneceksiniz diye
evleniyoruz işte
bekleriz düğünümüze
yazıyordu :kedi:
yardımın için çok teşekkür ederim canım ama biraz daha şiir gibi olmasını istiyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?