-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yaa evt sarayda çok güzel halılar var... ve kalite olarakta çok iyimiş.. kullananlar öyle diyorlar... bende dört mevsim diye bir seri var.. orda ki çiçekli halının turunculusunu çok beğenmiştim..resimde turuncu gibi görünsede mağazada yeşilide baskın görünüyor... .. antreye istiyordum.. ama nişanlımın muayyen günüydü sanırım... inatlaştı ve aldırmadı banaa... gıcık adam ne olcak....(((((

adacım...
ben o çizelgeyi sana göndereyim.. sen gir ve üzerindne kenine göre düzelt... yada ben ne yapmam gerekiyorsa yapim. söyle sen bana... ben anlamam çünkü:)))

Kızlar burdan hepinize sesleniyorum kayınpederim şimdi aradı davetiyeleri bastırmaya gidecekmiş davetiye için bi söz yada şiir neyse işte söylede bastırayım dedi hiiçç aklıma gelmemişti o kadar yoğundu ki kafam hiç bir fikrim yok lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var lütfeeeeeeeennnn

burdan da davetiye sözleri sayfasına baktım ama hah işte bu diyebildiğim bir söz çıkmadıı acileeen yardımmmmmmmmm!!!!!

merhaba cnm. hayırlı olsun senin de. ikinize özel diye düşündüğün şiir ya da şarkı sözünden ekleyebilirsin. son zamanlarda bu tarz davetiyeler görüyorum.

canım resim çektirmiştim ama kuzen sağolsun makinamı çantasında unutup kaçmış:))
eski resmi eklemiştim.. sne görmüştün...
72 de takıldım kaldım.. veremiyorum artık ve nişanlımda kızıyor hala çabalamama... kal böyle diyor... canımcım arkası ipli olduğu için düğün günü üzerime göre ayarlanıcak.. problem yok yani...
sen naptın.. verebildinmi.. provan nasıl geçti hafta sonu???

casperımmmm hasta mı olacaksın yavrum aman dikkat et bu hava insanı aldatıyor,dün nasıldı bugün nasıl burada da.Sıcak birşeyler iç,c vitamini alımını arttır.Bir de sabah bir şey mi ekledin sonra silmişsin 10:00 gibi,ne ekledin kuzum???[/B][/COLOR][/QUOTE]

ayy bilmiyorum canm ya dün hava çok güzeldi şimdi buz gibi
yok canm bişi eklemedim de pc aynı mesajı iki kez yolladı onun birini geri silmiştm onu gördün galiba :)))
ben geçmişi okumadan başladm güne kaçırdığım bişi varsa söle :))))

kuzum süpersin nerden bulduysan Allah razı olsun ohhh ya,kendimi daha bir sevmeye başladım he heee.Ben hemen bunu Bedi'ye göndereyim,şansının bir kere daha farkına varsın kaydirigubbakcemile3

bence de yaa. bu neee. yok ben kilocuklarımla da güzelim bu tahta hatunun yanında.

canmcmm bizim davetiyemizde

soruyordunuz bize
ne zaman evleneceksiniz diye
evleniyoruz işte
bekleriz düğünümüze

yazıyordu :kedi:

buarada adacım
annene geçmiş olsun diyorum
kadının morali bozulmuş haklı da
ama çok da takmasın ya olan olmuş işte

peşpeşe sormuşsunuz anemmmmm durun tek tek yazayım :)))

casperım şimdi anlaştık muhtemelen o 2. kez gönderip sildiğin mesajdır

organiğim sağol canım,Allah'ım beterinden saklasın diyorum artık...

Reyhan ve hilalcim kesinlikle yaa,berbet görünüyor,çok şanslı bizimkiler çokkkkkk ta hilal sen zayıf değil miydin kuzum ya???

lepim,sağol arkadaşım,annemi öyle görünce kendimi sorgulamıştım ama şimdi daha net düşünebiliyorum
evime gelince,yanıma almamıştım makineyi o yüzde çekmemiştim gelinliğin provasını ve evin tüllerin falan takılmış halini.Ama cumartesi çeyizim gidiyor,o gün kısmetse her anı kare kare ekleyeceğim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…