-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

senin salon neresi canım yemeksizde olur :))
internet siteleri varsa bakarım bi fiyat nedir sorması ayıp değlse

günaydınnnnnn
güzel gelinler,gelin adayları :)
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.Yoğun bir hafta sonundan sonra biraz problemli bir haftaya başlangıç yaptım.Ama güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun her şey.
Dün gece annemin birdenbire yüzü uyuşmaya falan başladı,apar topar hastaneye gittik.Küçük tansiyonu çok yükselmiş 14 olmuş.O uyuşma,baş dönmesi bundan kaynaklanmış.
Acilde ilaç veremediler sadece iğne yaptılar.1 hafta tansiyonu gözetim altında tutacağız belirli aralıklarla ölçeceğiz ve sonuçları doktora göstereceğiz.O da karar verecek ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine.Anlık strese dayalı bir yükselmemi yoksa ciddi anlamda tansiyonumu var anlaşılacak.
Son dönemlerde özellikle Bedi'nin ailesinin ilgisizliğini çok kafasına takmaya ve üzülmeye başlamıştı,bir bir çıkıyor işte sonuçları,bedeni tepki vermeye başladı sanırım.Offf ya ona bunun olmasına sebep olduğum için kendimden nefret etmeye başladım,kimlerle eş ettim ailemi.
Allah'ım ne olur onların acısını yaşatma,lütfen yaaaa.
ıçinizi karartmak istemedim ama sizlerle de paylaşıp rahatlamalıydım.
Öpüldünüz kızlar...

tamam canım eklicem

Lepikk facede buldum hhahhhahaa aynen canım modaydı ya bi ara 0 beden olmak bunları bence evde kalmış kızlar yapıodur evde kaldım ölüm orucu tutuom manasında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlaar, davetiyelerim geldi ..çok mutlu oldumm kaydirigubbakcemile2 bu arada berkay davetiye die bi siteden aldık bayaa davetiye çeşitleri var bnm seçtiğim davetiyede vardı. %20 iskonto yapıyolar 300 adedini 160 tl ye aldık . normalde davetiyeciler 200 adetine 180 tl istemişti..

lepicim bizimki büklü düğün salonu.. sitesinden bakabilirisn.. rahmanlarda... minübüs yolu üzerinde de denilebilir.. o kadar yakın yani.. fiyat olarakta normalde 3500 ama bize 2900 e oldu...

eğer çok kalabalık olmaycaksa maltepeye jayoın minübüs yolunda yakamoz düğün salnu var.. oda çok güzel.. oda 3500 civarı...

Adacım canım geçmiş olsun şimdi nasıl anneciğin? Allah size bağışlasın canım onu.Kötü şeyler düşünme bak hem gözetip altında Allah esirgesin düzelir inş çarçabuk.Evet stres sinir üzüntü artık beden dışarıya tepki vermeye başlıyor.Sakın kendini suçlama sen kasıtlı olarak bişi yapmadın ki.Allah acil şifa versn canım amin

adacım... çok geçmiş olsun canım... sen kendini üzme.. çok moralli gibi görünki annen de üzülmesin senin durumuna... senden destek alır annende... umarım geçici bir durumdur...

adacım çok geçmiş olsun kendi ailelerimize pek yansıtmamaya çalışmalıyız aslında ama olmuyo dimi maalesef..sen yinede bişi fln denirse o taraftan ailene yansıtma hiç..

adacım... çok geçmiş olsun canım benim.. ( moralin bozuktur ama kendini üzme sen en azından anneciğine belli etme.. Allah bir an önce şifasını versin canımm...

teşekkür ederim canlarım çok sağolun,
şimdi arçeliği arayacağım bir,beyaz eşyalarımızı getirsinler diye...

hilalcim geçen gün bende bi davetiye linki vermiştim ya açılmadı sayfa buydu işte :)) çok güzel yaaa

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamandır sohbete giremiyordum bu bir hafta benim için yoğundu nişanlım geldi ve düğün için kalan eksiklerimizi tamamladık ama bittiim bittimm..üç gün yatsam yatarım heralde bu arada bayağı bi zayıfladım kaydirigubbakcemile3.adacım geçmişi okudum büyük geçmiş olsun benim annemde aynı sorunla karşı karşıyaydı tansiyonu yükseldi bi kaç defa üstelik annemde bir de aşırı kilo problemi var.Dr.yorulmadan ve ya stresten olduğunu söyledi yüksek bi ihtimal anneciğinin de geçici yorulmaya yada strese bağlı anlık bi tansiyon yükselmesidir.anneme de dr demişti bir hafta tansiyonunu gözetim altında tutup ölçücez devamlı sağlık ocağına götürdük annemi bir hafta sonunda da şükür tansiyon hastası filan olmadığını kendisini fazla yormamasını vede stres yapmamasını söyledi için rahat olsun adacım...Ne çok konuştum dimi eeee bir haftadır yoktum ya dilim şişmiş kızlar azcık konuşuyum dimi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…