-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bir yandan geçmişi okuyorum ( 1714. sayfadayım henüz) bir yandan size yazıyorum,bir yandan arçeliği arıyorum,bir yandan da Bedi'ye tlf.da laf yetiştiriyorum...
Beyaz eşyalarım da yarın geliyor kızlar.....

adacım resimde arkalarda görünen halılar sarayın modelleri.. belki buda sarayındır.. sitesinden bir bak istersen canım...:)))

hilalcim... davetiye çok güzel ve farklıymış... :)))
ada kız senindemi arçelik hepsi... benimde bugün kurulumuna gelcekler...

Son düzenleme:
adacım resimde arkalarda görünen halılar sarayın modelleri.. belki buda sarayındır.. sitesinden bir bak istersen canım...:)))

hemen bir bakayım canım öyleyse
bir de bak seninde öyle olacak diyordun çizelge için ama gün yazmıyor hafta hafta gösteriyor,bir el at şuna be kuzmmmmm

Adacım çok geçmiş olsun.

sağol canımmmmmm

şimdi konuştum babamla,hastanedeler çünkü,doktor dünkü tansiyon yükselmesini ağır atlatmış,felç geçirebilirdi demiş.Allah'ım sen koru yarabbim.

evet benimde çok hoşuma gitti kızlar 100 adet 67 tl

halı cidden çok şugarmış
ay kızlar hepimizn oturma odası kırmızı kanepe oluo hee
beyaz eşyalarını arçelikten mi aldın adacım hayırlı uğurlu olsun :) gle güle kullan :1hug: ben kararsızım ya bosh ya arçelik :S

Ececimmm nişanlığını gördüm
hımmmmm güzel olacak hem de çok güzellllll
Hayırlısıyla giymeni nasip etsin rabbim canım

Son düzenleme:
gülsüncüm saray halı dedin sitesine girdim ne güzle halılar varrrrrr beynim döndü :))

bizimde beyaz eşyalar arçelikten.. :)) küçük mutfak aletlerimide arçelik aldım hatta şimdi anksatre ürünleride arçelik alıcaz :))

evet beyaz eşyalarımın hepsi arçelik kızlar ve sanırım çoğumuzun oturma odası kırmızı olacak kaydirigubbakcemile3

gulsunum canım gelinliğini almışsın,foto ekledin mi bilmiyorum göremedim ama,hayırlı olsun.
Peki kg. falan verirsen ne olacak daha 12 gün var,gelinlikçinle konuştun mu bu durumu ve kg. verdin mi ne yaptın? kaç kilo oldun şimdi.Zayıflıyorum demiştin gerçi.

canımmm. Allah şifalar versin teyzeme. geçmiş olsun. :gitme:

ama kendini üzme,yıpratma sakın. sen annene yansıtmamaya çalışırsan, bir de mutluluklarını ve sevinçlerini anlat,paylaş annenle. o zaman senin mutluluğunu görüp gönlü bir nebze olsun rahatlayacaktır.

Reyhanım sağol güzel yürekli arkadaşım bundan sonra ben de yansıtmayacağım ne halleri varsa görsünler ne yapayım

casperımmmm hasta mı olacaksın yavrum aman dikkat et bu hava insanı aldatıyor,dün nasıldı bugün nasıl burada da.Sıcak birşeyler iç,c vitamini alımını arttır.Bir de sabah bir şey mi ekledin sonra silmişsin 10:00 gibi,ne ekledin kuzum???

slm kızlar geçmişi okuyamadım
inş önemli bişi kaçırmamışımdır
öğleden sora size çeyizlerimi ekliycem ama bakmak isteyenlere albümümdede var
ordan bakabilirsinz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…