-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

beni affet kızım gözümün önünde büyüdün göremedim
nasıl sevdim seni gösteremedim
beni mahvet kızım,bi lafın yeter buna sana söyleyemedim
hadi vazgeç kızım bnm gözümde hiç büyüyemedin
evlendiğin adam seni bnm gibi korurmu
sen böle mutluyken içimde ki hüzün sorun mu
başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olurmu
sen çağır baban hazır

teşekkürler herkesee..makyaj önemli tabi bana en çok gri makyaj gidiyo,zaten renkli makyajı pek sevmem..grili siyahlı makyaj yaptırıcam.

ayyy canım okadar güzel yazmışsınki
şu an hüngür hüngür ağlıyorumsenağlama senağlama senağlama
rabbim sana sabır versin
birde şöyle düşün ki hiç ailesi olmayanlar var ama senin baban ve abin yanındalar:teselli:..

nisancım herbişeyin çok güzel
güle güle kullan cnm.

adacım sana saç modeline karar verdiysen paylaşabilirmisin yazdım ama okuyamadın sanırım geçmişte kaldı ? gülsüncüm sen kesin karar vermişindir sende koysanda bizede fikir olsa ?

canım kusura bakma şimdi gördüm
henüz belirlemedim ama dağınık topuz düşünüyorum diyebilirim tatlım

Selam çilek hoşgeldin. Çok güzel bir giriş yaptın :)))

allah seni :roflol: :roflol:
hoşgeldin

Hoşgeldin çilek ama geyiğe de bi hoşgeldin dememiz lazım galiba:tomato:

bebişler hoşbulduk
noluyo nan burası salya sümük olmuş :sinifsinif:
adacım geçmiş olsun cnm annen rahatsızlanmış umarım tansiyonu normale dönerde hapla yaşamak zorunda kalmaz :Saruboceq:

canım kusura bakma şimdi gördüm
henüz belirlemedim ama dağınık topuz düşünüyorum diyebilirim tatlım

ok cnm bende sıkı topuzları sevmiyorum,kulaklar çok ön planda oluyo sanki :) bi model paylaştım gördüysen taşsız olan pek sıkı değil gibi,dağınık topuz bulmak çok zor şimdiden bak cnm bulamadım ben :1hug:

heraaaa, vintage54, mujde, gdmt, hatige, adaer, *cute*, sevgiahmet, nnisanyagmuruu, MissBiricik, Drearines, bebiskomm, arisvan zemuszemus
woowww 13 kişiyiz yeni gelenler hos gelmişş sefalr gtrmiş ::)

kızlar eğer hazır gelinlik beyenemezsem bu modeli diktiricem ilk 3 resmin etek bölümünü son resmin ise üst bölümü ile birleştiriceim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…