- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.401
buda gelinliğimin modeli kızlar .netten buldum :)
selam kızlar
ben geldim geyik yapmaya :roflol:
Kızlar bunu hepinize söylüyorum biliyorum birgün herkez yaşıyacak evliliği,baba evinden ayrılmayı .Düşüncesi bile üzüyo insanı ,boğazına bişeyler düğümleniyo ama nolur düşününki annenizde babanızda kardeşlerinizde sağ.Bunları yazmak istemezdim ama sadece güzel günlerinizi mahfetmeyin diye yazmak istedim.ALLAH nasip ederse bende o günleri görürsem benim bir yanım hep eksik olucak,heyecanlarımda hep buruk olucak.Benim annem görmiycek o günleri.Sarılıp boynuna,öpüp elini hakkını helal et anne diyemiycem ,kına gecemde evden ayrıldıgım ıcın degıl annem yanımda olmadıgı ıcın aglıycam belkide .Şükredinki yanınızdalar bir daha bir daha bir daha görme şansınız var herbirini ama malesef benim yok .Ve unutmayın ağlamak ağlamak getirir.Evet insan duygulanır hüzün çöker içine zordur ayrıklar ama ALLAH ölüm vermesin ve o güzel,en özel günlerinizi somurtarak geçirmeyin .
Ve sakın ha sakın bu yazdıklarımda art niyet aramayın biliyorum ki her biriniz ne demek istediğimi çok iyi anlayacak ,hepinizi yakın gördüğüm için yazmak istedim bunları .ALLAH ım herşeyi gönlünüze göre versin canlarım.. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
adacım sana saç modeline karar verdiysen paylaşabilirmisin yazdım ama okuyamadın sanırım geçmişte kaldı ? gülsüncüm sen kesin karar vermişindir sende koysanda bizede fikir olsa ?
Selam çilek hoşgeldin. Çok güzel bir giriş yaptın :)))
allah seni :roflol: :roflol:
hoşgeldin
Hoşgeldin çilek ama geyiğe de bi hoşgeldin dememiz lazım galiba:tomato:
canım kusura bakma şimdi gördüm
henüz belirlemedim ama dağınık topuz düşünüyorum diyebilirim tatlım
biricik kuzum hg :))
biricik ve çilekk
hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?