-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çilek sağol canım
şu an nasıl klavyede harfleri bulup yazıyorum ben de bilmiyorum
kızkardeşim aradı abla babamla konuştum lafı döndürüp dolaştırıyor çok net şeyler söylemiyor falan
dedim dur bir ne oluyor kızım sakin sakin konuş.
Annemin bugün emar sonucunu da alacaklardı,geceleri yatarken birden başında özellikle enseden kafasına doğru şiddetli bir ağrıyla uyanıyordu işte geçen hafta emar çekilmişti bugün de sonucunu alacaklardı aynı zamanda da dünkü tansiyon olayı için doktorla görüşülecekti.
Neyse işte emar da beyin zedelenmesi mi ne birşeyler mi varmış tam bilemiyorum
gözünün hemen yan tarafında bir de parça çıkmıştı onu da patolojiye göndermişlerdi onun da tümör olduğunu söylemişler kızlar herşey çorba oldu bilmiyorum yanlış birşeyler de yazmak istemiyorum ama babam da sanırım annem var yanında diye fazla birşeyler söylemiyor
kızkardeşim bayağı bir aklımı bulandırdı birazdan babamı yine arayacağım da sabahtan beri o kadar çok aradım ki onu da bunaltmak istemiyorum.

vahşi geyiğimiz çilekimiz hoş geldin :))

biricik ve çilekk
hoşgeldiniz

kızlar hb
hafta sonum baya yoğundu
pazar sabahı zaten bi telefonla moralim alt üst oldu :sinifsinif:
nişanlımı hastaneye kaldırmışlar 40 drc ateşi çıkmış hastalanmış :a015:
serum vermişler iğne vurmuşlar iyileşmiş ama sesi kötü geliyo :çok üzgünüm:
nan diorum ne kibar adamsın ya 10 kere hastalandı askere gidince kafamçokkarıştı
işim var bnm bununla hastalanınca bebek gibi oluyo -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
iyiyiz biricikim olmuo böle çok yalnız bırakıosun bizi
haberler sende neler yapıosun bakiym

hiç yalnız bırakır mıyım sizleriyerimsenibenhep takipteyim mutlaka yazılanları okuyorum neler olmuş neler bitmiş kim ne almış diye:jeyyar:
dün blendırımı aldım uzun zamandır aklımdaydı :lepi:
şimdi ne alsam diye bakınıyorum ama koycak yer kalmadı büyük bişey almam daha:dance:

adacımm geçmiş olsun ya
erken farkedilmişse hemen müdahale ederler üzülme sen :teselli:

evet hatigecim aldım sonunda aradım taradım en ucuz satan yeri buldum:hooray:
birde pahalanmış 170 milyon olmuş artık vazgeçtim almaktan ama buldum çok sevindim:dance:

biricikim
çilekim geçmiş olsun tatlım..

sağol cnm ya naber nasılsın? sınava hazır mısın ? kız ne uyaklı oldu böyle kaydirigubbakcemile3
biricik güle güle kullan tatlım
adacım umarım sonuçlar temiz çıkar
moralini yüksek tut olumlu düşün olumlu olsun bebişim

Adacımm bi sakin ol hemen telaşlanma gerçi demesi kolay ama.Mutlaka vardır bi çözümü en kötüsünü düşünme hemen önce bi konuş dinle öğren :S Allah ım esirgesin aminn

Güle güle kullann biricikim :1hug: sonunda alabildin Hee sessiz kalma geldikçe yaz bişiler hıh

Çilekcim geçmiş olsun.Demekki bünyesi zayıf canım yaa sende bebek bakıcısı olursun ne olmuş yanii

cnm bnm ya umarım olumsuz işi yoktur
sonuçlar iyidir inş
ay ne diyeceimi bilemedim:sinifsinif:

geçmiş olsun cnm
ay bnmkide burdayken çok sık hasta olurdu
15 günde 1 mutlaka yatardı yani
askere gidince napar die çok korkuyordum ama allahtan hiç hasta olmadı daha

teşekkürler çilekimzemuszemusopuyorumnanaktan
sevdiceğin hastalanmış geçmiş olsun cnm

sağol cnm ya naber nasılsın? sınava hazır mısın ? kız ne uyaklı oldu böyle kaydirigubbakcemile3

iyi diyeyim iyi olayım hasta değilim ama boğazalarım bi şiş yutkunamıyorum resmen :)) sınava hazırmıyım aslında değilim ama neyse bakarım akşamları biraz daha :)) kafiyeli çilek diyelim sana :)) sen nasıslınnn napinn ?? olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…