-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Sirkencubin bende omuz modelini beyendim sırf o yüzden seçtim

Tüldür herhalde baktıımda pek anlayamıyorum aysiranın modeli ikiside

hilalcim bende üst modeldeki kollarda bişiler olunca sevmiyorum tül ,taş vb..ondan bişi diyemicem :S

1.65 canım
ama kalça ve basen var bende yani bunu yaptırırsam uzun olarak kalçam çok kötü bi görüntü yaratabilir o kızda güsel durduu gibi güsel durmaz bende

Ben sanıyodum ki nisan uzun modeller uzun gösterir kadında dediki yanılıosun belden modeller bacak boyunun uzun olduunu gösterir daha şık durur diktirirsem belden olur teşekkür ederim

geçmiş olsun cnm
ay bnmkide burdayken çok sık hasta olurdu
15 günde 1 mutlaka yatardı yani
askere gidince napar die çok korkuyordum ama allahtan hiç hasta olmadı daha
yok anacım bizimki askere gidince kibarlaştı biraz :1closedeyes:
bnmkide sivilde hastalık ne bilmezdi tam tersi kaydirigubbakcemile3

teşekkürler çilekimzemuszemusopuyorumnanaktan
sevdiceğin hastalanmış geçmiş olsun cnm

tşkler biriciğim opuyorumnanaktan
hatige yavrum benimde boynum tutulmuş
geçmiş olsun sana da boğazların için sağlık ocağına git andorex sprey yazdır baya etkili bi fısfıs bayanssulusmile
sürekli boğazlarım şiştiği için iyi bilirimkaydirigubbakcemile5

Cutecim bende straples giyinemeyeceğim nişandayken incecikti askıları rahat edemedim böyle daha hoş geliyo teşekkür ederim cnmcm

Buda belden olucak mecburen nisan kadın o kadar uzun model sana gitmes dedi mafoldumben

doğru olabilir bu kez etek boyu kısa kalır göstermez kendini. sana tavsiyem gelinlik modelini tam aynısını bul ,bu model ama burası böle olcak diince olmayabiliyo..bikaç model gördüm öle örn: strapleze askı fln takmış kendinden model direk farklı bişi olmuş,hiç güsel olmamıştı..

Sirkencubin bende omuz modelini beyendim sırf o yüzden seçtim

Tüldür herhalde baktıımda pek anlayamıyorum aysiranın modeli ikiside

Canım eğer acelen yoksa ben terziye gittiğimde senin için bu modeli ona danışabilirim. Bence de bel kısmını uzun tutmak güzel olmuyor, ama bu benim şahsi düşüncem. Boyu uzun gösterenler daha az kabarık modeller oluyor.

doktor bacı çilek valla işten bi çıkayım hemen pastil ve sprey alcam eve giderken hatta senin dediğini kaydedeyim telimede alayım onu.. hafta sonu kaptım soğuğu heralde.. bu yaşıma geldim böyle boğazlarım acımadı yaaa bööff (

rica ederim cnm
bnm arkdşım o eklediğin modelden giymişti
ve inan boyu benden uzun olmasına rağmen olduğu gibi görünmedi

cutecim birebir aynısını istesem zaten gidip alıcam aysiradan ama üst bölümünü beyenmedim diyer eklediğim modelinde alt bölümü çok kötüydü ama ikisi birleşince çok hoş durucağına inanıyorum sonuçta tek elden çıkacak bir model

sirkencubin teşekkür ederim canım gösterirsen sevinirim ne kadar çok yorum o kadar çok bilgi

çilekim boyun tutulmasınada ben söleyeyim sana kaş gevşeticiler var bana iyi geliyo Muscoril hapı ve kremi:)) hatta çok kötüyse bunların iğnesi ben 1 hafta robocob gibi gezmiştim bu 3 ü sayesinde düzeldim :))

Ben o bulduğum bayana çok güveniyorum insanı inanılmaz rahatlatıyor. Benim beğendiğim bir model vardı pronoviasta kadın dedi kumaşı organze ben dedim yok şifon; bir modaevinde denedim siz yanlış biliyorsunuz şifon. Kadınla inatlaştım resmen şifondu diye. Ama geçen gün gittim kendim gördüm gerçekten organzeymiş :))))

Canım kas gevşeticileri nadiren kullanıyorsanız kullanın. Çok fazla kullanmayın çünkü çok fazla yan etkisi var; başta unutkanlık olmak üzere. Boğaz ağrısı ve soğuk algınlığına ise ben kendime bir karışım yapıyorum çok iyi geliyor. Bir tatlı kaşığı zencefil, 1 limon suyu, biraz bal (istediğin tatlı miktarına göre) ve biraz tarçını sıcak suda karıştırıp iç hiç bir şeyin kalmıyor. Hatta bunu sıcak su yerine ıhlamur kullanarak yaparsan daha makbule geçer.

evde var canım bitane gidince sürerim
sabah işe yine geç kaldım kaydirigubbakcemile3
bende senede 1 robocob gibi dolaşırım :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demekki sen iyi bakıyomuşun hasta olmuyomuş
kaydirigubbakcemile3

iyi bakıyodum tabi aklinialirimsmile

çok teşekkürler hemen kaydediyorum tarifi, bende pek kas gevşeltici içmem,iş yerinde uyku modu olmuyo çünkü..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…