- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.441
kızlar görüşürüz umarım
çıkıyorum ben
yok anacım bizimki askere gidince kibarlaştı biraz :1closedeyes:geçmiş olsun cnm
ay bnmkide burdayken çok sık hasta olurdu
15 günde 1 mutlaka yatardı yani
askere gidince napar die çok korkuyordum ama allahtan hiç hasta olmadı daha
teşekkürler çilekimzemuszemusopuyorumnanaktan
sevdiceğin hastalanmış geçmiş olsun cnm
Buda belden olucak mecburen nisan kadın o kadar uzun model sana gitmes dedi mafoldumben
Çilekcim geçmiş olsun.Demekki bünyesi zayıf canım yaa sende bebek bakıcısı olursun ne olmuş yanii
teşekkürler çilekimzemuszemusopuyorumnanaktan
sevdiceğin hastalanmış geçmiş olsun cnm
Sirkencubin bende omuz modelini beyendim sırf o yüzden seçtim
Tüldür herhalde baktıımda pek anlayamıyorum aysiranın modeli ikiside
1.65 canım
ama kalça ve basen var bende yani bunu yaptırırsam uzun olarak kalçam çok kötü bi görüntü yaratabiliro kızda güsel durduu gibi güsel durmaz bende
Ben sanıyodum ki nisan uzun modeller uzun gösterir kadında dediki yanılıosun belden modeller bacak boyunun uzun olduunu gösterir daha şık dururdiktirirsem belden olur teşekkür ederim
yok anacım bizimki askere gidince kibarlaştı biraz :1closedeyes:
bnmkide sivilde hastalık ne bilmezdi tam tersi kaydirigubbakcemile3
cutecim birebir aynısını istesem zaten gidip alıcam aysiradanama üst bölümünü beyenmedim diyer eklediğim modelinde alt bölümü çok kötüydü ama ikisi birleşince çok hoş durucağına inanıyorum sonuçta tek elden çıkacak bir model
sirkencubin teşekkür ederim canım gösterirsen sevinirimne kadar çok yorum o kadar çok bilgi
çilekim boyun tutulmasınada ben söleyeyim sana kaş gevşeticiler var bana iyi geliyo Muscoril hapı ve kremi:)) hatta çok kötüyse bunların iğnesi ben 1 hafta robocob gibi gezmiştim bu 3 ü sayesinde düzeldim :))
evde var canım bitane gidince sürerimçilekim boyun tutulmasınada ben söleyeyim sana kaş gevşeticiler var bana iyi geliyo Muscoril hapı ve kremi:)) hatta çok kötüyse bunların iğnesi ben 1 hafta robocob gibi gezmiştim bu 3 ü sayesinde düzeldim :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demekki sen iyi bakıyomuşun hasta olmuyomuş
kaydirigubbakcemile3
Canım kas gevşeticileri nadiren kullanıyorsanız kullanın. Çok fazla kullanmayın çünkü çok fazla yan etkisi var; başta unutkanlık olmak üzere. Boğaz ağrısı ve soğuk algınlığına ise ben kendime bir karışım yapıyorum çok iyi geliyor. Bir tatlı kaşığı zencefil, 1 limon suyu, biraz bal (istediğin tatlı miktarına göre) ve biraz tarçını sıcak suda karıştırıp iç hiç bir şeyin kalmıyor. Hatta bunu sıcak su yerine ıhlamur kullanarak yaparsan daha makbule geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?