- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.621
ereğli dan diye ayrılık kararı alma
kafam dolu tam okuyamadım ama karşındaki insanı en çok sen tanıosun
hareketlerinin manasını en iyi sen bilirsin
ama ilerde böle devam eder sorumsuz ilgisiz ben istemem dersen
sen bilirsin
Allah hayırlısını versin
kızlar bugün beyaz eşya baktık
sizlerden alanlar var mı ben size modelleri ve verdikleri fiyatı yazayım iyi vermş mi dersiniz daha inebilir mi dersiniz bakalım he
simens te
buzdolabı KD49NA 73 NE 1800 dedi 2330 dan ndi
çamaşır makinesi 7 kg WM12 E 463 TR 1100 lira
8 kg WM 10S 762 TR 1450 lira
bi zahmet baksanıza kızlar iyi düşmüşmü fiyatta
bosh te ise
KDN 49 A 73 NE (kodlarda acaip benzio :)) 1800 lira dedi 2310den indi
çamaşır mkinesi WAS 20361 8 kg 1150 dedi 1335 ten inmiş
7kg ise WAE 20413 TR 1090 dedi 1360dan indi
bide inox ankastre ocak alcaz ama fiyatlar gereksiz pahalı gibi en ucuzu 350 lira falaln termikel nasıldır duydunuz mu hiç onda 220 lira idi
ben gelmişem yavru vatandan selam getirmişem denizede girmişemkaydirigubbakcemile2
lepiii! bizim de evde bosch çamaşır makinası vardı, sürekli deterjan top top olup çamasırların arasında kalıyodu yıkandıktan sonra beyaz beyaz sabun izleri kalıyodu herseyin üstünde her hafta servis geliyodu nerdeyse en sonunda geri aldılar makinayı yenisini gönderdiler onda da aynı sorun vardı, en sonunda abim şikayet etti, makineyi alıp parayı iade ettiler bizde arcelik aldık, genelde kullananlar pek memnun değil bence de. benim şuan evimde kahve makinasından fırına çamaşır makinasına kadar herşey miele bana kalsa miele mi alırdım bilmiyorum ama, eşim aldı hepsini, gayet memnunuz şuan
en iyi markayı almışsınız canım..
miele süper marka süper kalite ama fiyatları bizi aşıyor..
yoksa biz de miele lere baktık ama bayağı tuzluydu fiyatlar..
biz de siemensin ithal olan ürünlerini aldık.
aaa gercekten mi? ben hiç bilmiyodum sempatiksalakcinni kocamı bi kere daha takdir ettim öyleyse yaa adam herşeyden anlıyo, bi beni seçerken hata yapmış bence
sende kocanın kıymetini bil işte müjdecim
alışamadım hala evliliğe ben yaa mafoldumben sürekli delirtiyorum adamı, garibim bişey diyemiyo o da küçüğüm falan diye, bunları baştan düşünmeliydim diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?