-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

you know hoşgeldin tatlım
bizi götürmedin ama umarım bizim yerimize de bol bol güneşin denizin tadını çıkarmışsındır :)

bir iki sayfa baktım geçmişe
ereğli yok gerçi ama umarım okur da acele etmez bişeyler için
en azından bitti gibi laflar etmez oturup konuşurlar hallederler

adacım canım kim oldugunu göremedim ama hastanız var sanırım çok çok geçmişler olsunn allah şifa versin siz inanın dua edin herşey güzel olur içinizi ferah tutun

lepi canım beyaz eşya konusunu henüz bilemiyorum ama bosch kullanıp da memnun olmayan bilmiyorum

ıyı akşamlar kızlar slm veremedım ksra kalman
ereglım ıle ılgılı geçmişi okudm bırazolumunekankayizsmile
adam sızede cok geçmiş olsn Allahım acıl şifalar versın

saoln kızlar h buldklar için

you bacım h geldın sende

canım bence iyi indirmişler fiyatları..bizim dolabı 2164 tl den 1700 e inmişler..
biz de siemensten aldık eşyalarımızı..
buzdolabı-çam mak-bul. mak- set üstü ocak 4150 TL ye mal oldu..

buzdolabı ters olanlardan,çamaşır makinesi 8 kg lardan.
bulaşık makinesi de ortalama bi şey.

Buzdolabım KG57NA00NE
Çamaşır makinem WM10S361TR
Bulaşık makinem SN25M232EU

lepiii! bizim de evde bosch çamaşır makinası vardı, sürekli deterjan top top olup çamasırların arasında kalıyodu yıkandıktan sonra beyaz beyaz sabun izleri kalıyodu herseyin üstünde her hafta servis geliyodu nerdeyse en sonunda geri aldılar makinayı yenisini gönderdiler onda da aynı sorun vardı, en sonunda abim şikayet etti, makineyi alıp parayı iade ettiler bizde arcelik aldık, genelde kullananlar pek memnun değil bence de. benim şuan evimde kahve makinasından fırına çamaşır makinasına kadar herşey miele bana kalsa miele mi alırdım bilmiyorum ama, eşim aldı hepsini, gayet memnunuz şuan

bir de ev eşyalarımızı da aldık.
yatak odamız ve koltuklarımız doğtaştan, yemek odamız istikbalden.
yatak odası 2531(o 1 tl yi bile inmemiş pislükler)
yemek odası 2000
koltuk takımı 2222(yine doğtaş ve yine cins bi fiyat)

en iyi markayı almışsınız canım..
miele süper marka süper kalite ama fiyatları bizi aşıyor..
yoksa biz de miele lere baktık ama bayağı tuzluydu fiyatlar..
biz de siemensin ithal olan ürünlerini aldık.

beyaz eşya şans işi arçelik ii die alınıo ama bizim evde arçelik çamaşır mak. alındığı ilk zamandan beri garantie gitti geldi garantisi bitti uğraşamadık başka aldık fırın arçelik o da bozuldu öle duruo ocağını kullanıyrz şimdi tek buzd. arçelik bi o fena çıkmadı neyseki şeytan kulağına kurşun.

aaa gercekten mi? ben hiç bilmiyodum sempatiksalakcinni kocamı bi kere daha takdir ettim öyleyse yaa adam herşeyden anlıyo, bi beni seçerken hata yapmış bence

aaa gercekten mi? ben hiç bilmiyodum sempatiksalakcinni kocamı bi kere daha takdir ettim öyleyse yaa adam herşeyden anlıyo, bi beni seçerken hata yapmış bence

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
öle deme malın iyisinden anlıyor bence seninki de benimkide..olumunekankayizsmile
ama benimki biraz çulsuzsempatiksalakcinni

sıze düğün resımlerınden eklemek ıstıyom ama nerden eklıycem yaa
hızlıresımden ve ımageshack ten olmıyımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…