- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.581
a.s. cnm sonunda karşılaşabildik heeopuyorumnanaktan
hoşgeldina.s.
evet canım gerçi çoktandır pek giremiyorum elişi yapmaktan annem oturunca hemen elişini eline al kalk ordan diyo sen nelr yapıyon görüşmeyeli aşkı bulabildinmi:asigim:
bende aynı sen gibiyim yaa
ama bu ara elime bişi almadım yarım bekliyo dantelim:hulya:
oldu bişeylerde olamadı yani anla işte
ee sende var mı bişilerolumunekankayizsmile
anlatsana neler oldu yok canım bende bişey dahaboshayallersmile
yok cnm olmadığına göre anlatmıyayım:içelim:
Nisan, benim nişanlım bizim evi ayda bayramda bir ben ara dersem anca arar. Hatta kardeşim askerde değil numarasını bilmek nasıl olduğunu sormaz bile genelde.
Neyse işte
Ben dün ankaraya gezmeye gittim benide aramaz zaten normalde fazlada burayla ankaranın arası 6 saat hiç bir arayıpta vardın mı? Ne yaptın ne ettin diye aramadı en son bi akşam önce konuşmuştuk.
Neyse bunlar anlatcağım şeyden önceki bilmeniz gerekenler tamam mı.
Ben dün aradım 3buçukta canım napiyosun diye konuştuk falan 2-3 dakka kapadık hemen peşinden 10-15 dakka sonra aradı. Bende beni arıyor sandım neyse bana kankamın erkek kardeşimin numarasını sordu bende numarası yok dedim eğer acil bişeyse ben hemen arayıp öğreneyim sana dönerim dedim. O da yok acil bişey değil dedi. Neyse sonra ev telefonlarını istedi (bu arada arkadaşımın kardeşiyle ve ailesiylede öyle arayıp konuşacak kadar samimiyetide yok yolda sokakta gördükçe konuşur işte nasılsınız naber falan diye) ben o eve gider kalırım arkadaşım bize gelir falan ben dedim sen orayı arama ben sana öğrenirim hemen dedim. Neyse bu ısrarla diyor işte hem nasılsınız diye bi sorarım. Bende ısrarla sakın arama diyorum ben sana ararım canım diyorum sen arama bak uygun olmaz diyorum. Neyse bu hala nolcak falan dedi kapadık telefonu.
Ben sinirden köpürüyorum.
Bi beş on dakka sonra gene aradı beni dedi aradım açmadılar. Bende öfkelendim tabiiii. Hemen peşinden mesaj ben özür mesajı bekelrken abartma, kendine gel falanlar.... Neyse bu arada bi kaç kezde yüzüne kapadım.
Sonra hiç arayıp sorma yok gece uyuyamıyorum patlıycam ama en son arayıp konuşuyum diye gece onikide aradım işte soruyorum mantıklı bi açıklamasıda yok tabii.
Sordum buldun mu numarayı ? Beni aramadan gün içinde biz hiç konuşmadan 2 saat önce falan arkadaşımı aramış meğersem benden önce kız açmamış telefonuda bana öylelikle sormuş. Bu arada bu, bu gereksiz muhabbeti uzatıp dururken ben arkadaşıma mesaj attım bile işte kardeşinin numarası lazımmış bana yollar mısın diye.
Ben buna en son telefonu kapatıncada hemen peşinden arkadaşım bunu aramış vermiş numarayı.
Beni resmen salak yerine koyduğunuda daha yeni gece söylüyor.
Kızlar hepiniz o kadar iyi ve dürüstsünüz ki başınıza gelse ne yapardınız?????
Arkadaşımın ailesinin huyunu suyunu bilirim bir de bizim buralarda da uygun düşmez nişanlı birinin bu şekilde ev telefonundan arayıp sorması . Hadi ailecek görüşürler konuşurlar bi muhabbetleri vardır öncesinde o zaman sorun olmaz. Artı benim gidip geldiğim kankamın ailesi. Öyle aileylede yolda sokakta mrblardan falan başka bi samimiyetide yok.
HH o kadar basit bişey soracakmış ki az önemli ya da acil bişey olsa gam yemem .
Kızlar aklınıza ne geliyorsa söyleyin lütfennnn.
Açıklaması yok dahada üstüne üstlük abartma, saçmalama diyor. Arama dediğim halde aradığı için ve bende öflekendiğim içinmiş hh diğerlerini saymıyorum bile.
Aileylede arkadaşımın kardeşiylede yolda sokakta gördükçe mrb mrb başka muhabbetleri yok.
......Aynen kızlar. Çocuk resmen beni salak yerine koyacaktı aileye karşıda iyi ki açmamışlar telefonu. Arkadaşıma karşı salak yerine koyduğuda bi gerçek çocuk hiç beni aramadan önce meğersem 2 satt önce kızı kaç defa aramış ben iki saat sonra mesaj atıyorum kıza kardeşinin numarasını yollar mısın nişanlıma lazımda diye.....
kızlar şunu gördünüz mü http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15310
ahhh burada ki bütün arkadaşlarım ve ben o günü görelim ve böyle albümler yapalım allammm lütfen.
bende sonunda aldım blendrımı kızlar:hooray:
güle güle kullan biricik
ada cnm annen rahatsızmış yeni gördüm ben çok geçmiş olsun
gücenmiyorsunuz değil mi bana ???
hepiniz mesajlar yazmışsınız,sormuşsunuz,anlatmışsınız,destek olmaya çalışmışsınız...
ama ben hiçbirinize cevap veremedim...
veremiyorum arkadaşlar,kendimi kötü hissediyorum
umarım güzel günler bekliyordur bizleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?