-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Aynen kızlar. Çocuk resmen beni salak yerine koyacaktı aileye karşıda iyi ki açmamışlar telefonu. Arkadaşıma karşı salak yerine koyduğuda bi gerçek çocuk hiç beni aramadan önce meğersem 2 satt önce kızı kaç defa aramış ben iki saat sonra mesaj atıyorum kıza kardeşinin numarasını yollar mısın nişanlıma lazımda diye.

evet canım gerçi çoktandır pek giremiyorum elişi yapmaktan annem oturunca hemen elişini eline al kalk ordan diyo sen nelr yapıyon görüşmeyeli aşkı bulabildinmi:asigim:

bende aynı sen gibiyim yaa
ama bu ara elime bişi almadım yarım bekliyo dantelim:hulya:
oldu bişeylerde olamadı yani anla işte
ee sende var mı bişilerolumunekankayizsmile

sıkma canını artık bigün oturup konusun neden böyle bişey yaptın ben sana aynısnı yapsam senin hosuna gidermiydi falan de

Güle güle nisan.
Kızlar hepiniz çok sağ olun.
Sonbahar hoşgeldin.
Bide sen bak abartıyor muyum.

Açıklaması yok dahada üstüne üstlük abartma, saçmalama diyor. Arama dediğim halde aradığı için ve bende öflekendiğim içinmiş hh diğerlerini saymıyorum bile.
Aileylede arkadaşımın kardeşiylede yolda sokakta gördükçe mrb mrb başka muhabbetleri yok.
......
Güle güle biricik sağ ol.

gücenmiyorsunuz değil mi bana ???
hepiniz mesajlar yazmışsınız,sormuşsunuz,anlatmışsınız,destek olmaya çalışmışsınız...
ama ben hiçbirinize cevap veremedim...
veremiyorum arkadaşlar,kendimi kötü hissediyorum
umarım güzel günler bekliyordur bizleri....

kızlar şunu gördünüz mü http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15310
ahhh burada ki bütün arkadaşlarım ve ben o günü görelim ve böyle albümler yapalım allammm lütfen.

bu albümde resimler çok gzl ama kumsalda olanları çektirmek biraz zor olsa gerek
hoş resimleri varmış

Tatlımmmm seni çok çok iyi anlıyorum.
Tam 3 ay hastanelerde kaldık annemi yatırdık getirdik, götürdük. Annelerin ya da sevdiğimiz birilerinin sağlıkları sözün bittiği, kafanın kurcalandığı haller. Emin ol sizi çok güzel günler bekliyor. Çünkü Allah'ın izini ile kötü bişeycik olmayacakkkk.

:lepi::lepi:

ereğli cnm valla ne bilim nişanlında bi tuhaf yani
sen arasan versen numarayı ne değişcek
konuyu uzatmanıza gerek yokken uzamış aslında
sıkma kuşum canını ama bak bişiy dicem kızmazsan ne kadar sinirli olursan ol teli yüzüne kapama
neden diceksen bi konu üzerinde sen haklıyken erkekler böyledir ki yüzüme teli kapadın der seni haksız çıkarır. birde nie inatla o aramak istemişki amann erkekler gerçekten bi tuhaf

her şey düzelicek canım geçen yıl biz de yaşadık babam by-pass oldu. zor zamanlar geçirdik ama hepsi geride kalıyor. şükürler olsun halimize

iyi akşamlar,
haber verebilirim umarım
ereğlim kafamı toparlayıp ta sana bir şey yazamadım
ama beni anladığını düşünüyorum
neyse sen de kendini bunaltma,hücre kızım bunlar bunu da unutma
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…