-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Canım yüzüne kapama konunda haklısın zaten ilk defa böyle bişey yaptım. Anlasın ne kadar çok ayar ettiğini diye. Bu bile bi öncelik değil midir kızlar ya.
Nişanlımın öncelik listesinde ortalarda yer aldığım için üzüldüm kendi halime ya resmen. Herşeyde olduğu gibi hemen ekatre edebildi beni gene.
On kere dedim yüz kere dedim bunu yapma diye. Herşeyde olduğu gibi gene beni değill bi başka seçeneği tercih etti. Zavallıklıkmış aşk ya artık umrumda bile değil. Yazık eden olmadığım için vicdanım rahat.

ereğli cnm valla kızlar ne dedi bilmiyrm konuya
geçmişe bakmadım çünkü ama birde şu açıdan düşün
öncelik sırasında ortalardayım gibi değil de acaba seni uğraştırmak mı istemedi
rahatsız etmek istemedi belkide
eee sonra öğrendin mi çocuğu nie aramış

Canlarım çok sağ olun. Bitti bu iş artık ben canımı yolda bulmadım bu ne ya düğüne üç ay kala çocukla konuştuğumuz şeylere bak. Annemle konuştum kardeşimde nişan attığı için daha önceden köpürüyor millte ne demez diye . Neyse kızlar hepiniz çok sağ olun tekrar tekrar.

ereğli kıs nereye ne bitmesi dur
kafanı topla güzel yönünden düşünmeye çalış
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
al karşına konuş kestirip atma

eregli olurmu canım ne bitmesi sakinleş biraz öyle oturun konusun hemen bitirme olur böyle seyler oda bilerek yapmamıstır içinde kötül niyet yokturdur konusun bi.

kızlar selam
eregli gitmiş sanırım ama ben çocuğun numara sormasına aramasına
takılmadım ama ereglinin ankaraya giderken gelirken nişanlısının hiç arayıp sormaması
merak etmemesi ilgilenmemesi göz ardı edilcek bişey değil bence.

ereğli gecenlerde yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum, ben boşanmaya karar verdim daha ilk aydan, amaan gençliğimi yaşarım ben bu adamı mı cekcem ömrüm boyunca dedim, o anda bana çok mantıklı gelmişti, sonra 2 gün gecti ve ben sakinleştim, ne diyorum ne yaptım ben yaa dedim, daha gecen hafta oldu bunlar, şimdi ben eşimin yanındayım ve onu gercekten cok seviyorum, insan bir anlık sinirle öyle sacmalıyo ki... lütfen kızma sacmalık dediğim icin, kendim de yaptım ordan biliyorum, sonrasında pişman olursun, yakın arkadaslarına ailenden birilerine ne biliym varsa ablana kardesine anlat onlardan fikir al, en azından nişanlını tanıdıkları icin bizden daha dogru olur yorumları, sonra da bırak akışına, herşey olucagına varır zaten, biticekse biter, ama bi anlık sinirdense ve gecicek bişeyse daha da sıkı sarılırsınz birbirinize, lütfen fevri kararlar verme.

kızlar sinirliyken yanlış kararlar vermeyin lütfen biraz sakinleşin oturup konusun öyle karar verinbilmiyorumkismile

ereğli dan diye ayrılık kararı alma
kafam dolu tam okuyamadım ama karşındaki insanı en çok sen tanıosun
hareketlerinin manasını en iyi sen bilirsin
ama ilerde böle devam eder sorumsuz ilgisiz ben istemem dersen
sen bilirsin
Allah hayırlısını versin

kızlar bugün beyaz eşya baktık
sizlerden alanlar var mı ben size modelleri ve verdikleri fiyatı yazayım iyi vermş mi dersiniz daha inebilir mi dersiniz bakalım he
simens te
buzdolabı KD49NA 73 NE 1800 dedi 2330 dan ndi
çamaşır makinesi 7 kg WM12 E 463 TR 1100 lira
8 kg WM 10S 762 TR 1450 lira
bi zahmet baksanıza kızlar iyi düşmüşmü fiyatta
bosh te ise
KDN 49 A 73 NE (kodlarda acaip benzio :)) 1800 lira dedi 2310den indi
çamaşır mkinesi WAS 20361 8 kg 1150 dedi 1335 ten inmiş
7kg ise WAE 20413 TR 1090 dedi 1360dan indi

bide inox ankastre ocak alcaz ama fiyatlar gereksiz pahalı gibi en ucuzu 350 lira falaln termikel nasıldır duydunuz mu hiç onda 220 lira idi

arçeliklerde ya çok uzun yad a 180 bile değil
hacmide küçülüo sinir oluom minik dolaba:))
bunların hacimleri geniş inox ve A plus
sizce hangi markalar iyidir

ayy ebn de okuyamadım geçmişi
hayırdır ya ereğli neler oldu??

ya içinde olan sizlersiniz daha iyi bilirsiniz ama stresli zamanlar acele kararlar almamaya çalışın

lepi beyaz eşya fiyatlarını hiç bilemiorum
biz geçen ay vestel aldık
şu çeyiz kampanyasından
başka yerde de araştırmadım
hedie lcd veriolar bak isteren biz lcd değiştirdik buzd. modelini değiştirdik o kampanya ya bağlı kalmıosun
ürünlerini sen seçiosun fiyatı değişio biraz ama yine de uygun

you_know hg
deniz soğuk değil miydi kıs akannehir
böcük, zeynep hg niz hepiniz kıslar
keşke eregli de gelse =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…