-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydın hepinizee :))

nisancım benimde boğazlarım geçmedi hala.. dün pastil ve sprey aldım.. şimdi de sevmediğim halde çubuk tarçını sıcak suyun içine attım içiyorum :)) dün bur da bir arkadaşımızda önermişti :)) elma sirkesi onuda içtim sabah yeterki geçsin (

oooo caspersyyy ne güzellllL bnde askımla lak lak yapıcam diye 12 de yatıyorum sabhda di0Roum bugun erken yatıcam ama aksam yatamıyorum tabi

spedd sabah sabh kola içmek cnm midende falan yanma faln olmuyomu bu nasıl bi kola tutkusudr bole :) ice tea seftali güzel seçim bnde istyorummmmm kaydirigubbakcemile3

oooo caspersyyy ne güzellllL bnde askımla lak lak yapıcam diye 12 de yatıyorum sabhda di0Roum bugun erken yatıcam ama aksam yatamıyorum tabi

ay bnmki inadıda erken yatırmaya zorluyo beni
vaktiyle yat sabah uykunu almış ol, bütün gün uykusuz kalmanı istemiyorum dio Şeniz

spedd sabah sabh kola içmek cnm midende falan yanma faln olmuyomu bu nasıl bi kola tutkusudr bole :) ice tea seftali güzel seçim bnde istyorummmmm kaydirigubbakcemile3

olmuyor be canım alıştım artık ama her gün içmem canım çok isterse falan
ama ıce tea su gibi içiyorum resmen hele yazın mükemmel oluıyor ...

kız sabah sabah kolayla ne işin var kaydirigubbakcemile3
içme selülit yapar bak naniknanik

Vallahi yaw cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Kışın sade nescafe yazın kola ile geçiyor işte full selilüt:1no2::1no2::1no2::1no2:

hiç sorma yaw bende hastalık resmen kola değil de ıce tea şeftali vereliniortakbayanssulusmile

ıce tea dersen durum değişir :)) neyli olursa olsun :)) hele yazın günde kaç kere olursa olsun olsun ıce tea limon light veya şeftali light :)) su içmem valla kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan bunları bulayımm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…