-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ünivde çok içerdik nescafeyiboshayallersmile
nescafe sayesinde 3gün ful uykusuz sınavlara çalıştık arkdşlarla toplanıp
ama 3günün sonundada 24 saat hiç kalkmadan uyuduk kaydirigubbakcemile3
kolayıda ozmnlar çok içerdik
balkon kolaşişesi dolmuştu bi ara, adım atacak yer yoktu kaydirigubbakcemile3
sora tamamen kestim 2sinide
cidden çok selülit yapmıştı hepimizde kaydirigubbakcemile3
ogün bugündür sadece misafirlikte,özel günlerde filan içiyorum artık
selülit mi aklinialirimsmile artık yok :sm_cool:

günaydın kızlar,nasılsınız?
adayla ereglıden haber yok hala ya ne yaptılar acaba inşallah ikiside güzel haberlerle gelir.
you gelmıs hg canım.
böcükte resim eklemiş göremedik:bbo:

ıce tea dersen durum değişir :)) neyli olursa olsun :)) hele yazın günde kaç kere olursa olsun olsun ıce tea limon light veya şeftali light :)) su içmem valla bkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanunları bulim :))

Bi ara dedim herhalde içinde bişey var ondan böyle içiyorum ben sadece içersem şeftali içerim. diğerlerini beğenmiyorum ama bayılıyorum şeftaliye

aman ne güzel bıraktıyan kolayı bende bırakırım.
ama nescafe ve ıce tea biraz zor onu zevk ile içiyorum çünkü.
bide Allahtan selülit yapmadı bana daha hiç gerçi her gün yürüyorum falan biraz -tatlicadiarzu-

selam kızlar
hastaymışsınız geçmiş ola
bende yorgun ve uykusuzum
bu sınav bozdu bütün düzenimi

gülsncm hyrdır bişimi eklicen yüklicen anlamadım

yeni gelenler hoş geldiniz :))
ünide iç kahveyi ders çalış ve kronik mide hastası oldum :)) ders çalışırken hala içiyorum o ayrı

bende dün bi çerezlik aldım çok hoşuma gitti.. nette bulursam paylaşırım size:))

Son düzenleme:
sanslı speed yes kola no selülit ohh ne güzel bnde haftasonu günlük yatk örtüsü karcadan kahvaltı takımı aldım annemede zorla bardak takımı aldrdım çünküm yıllaarrrr yıllarr önce annem kendine kesme cam modelinde bardak gondol seti faln almısıdı küçük heraaa o zman anne bunları benm ceyızem koy die yoğun baskı yapmıs olup annede kullnmamısdr ama artık küçük heraaa onları cok demode bulduğu için beğenmemekdedir :) anneside yeterrr snlemi uğrascam isyanına seferber olmusdr

aha benim annemde o gondoldu bardaktı almış krristal bana hayatta almam dedim kızıyo bana ben sana sakladım.. anne diyorum demode :))kaydirigubbakcemile3ama bi şekerlik vardı onu aldım yalan yokk :)):lepi:

yazdım senin modelleri kuzum bakacam saol

kızım senin kocanın aldığı herşeyi almaya kalksak 10 yıl evlenenemeyiz biz miele nekadar bilio musun:))
biz bosh simens falaln takılıoz öle

güle güle kullan canım benim
iyi almışsınız bi girioz mobilyacıya 3300 dedi bi yatak odasına na böle kaldım:bbo:

bol bol sıcak bişiler iç canım

offf bende var ama kim yükleyecek onları yaaaaaaCADIARZU
tabiki seeen:lepi:
selam kızlar
hastaymışsınız geçmiş ola
bende yorgun ve uykusuzum
bu sınav bozdu bütün düzenimi

gülsncm hyrdır bişimi eklicen yüklicen anlamadım

ayyy hatige aklıam geldği iyi oldu evet ondaki sekerlik bole sık duruyodu bnde caktrmadan calayım ayy bide annem o kocamn mutfk robotu varya ondan almıs atmıs kenara dıo herseyı var bunun sn kulln yok dedim haytta olmaz evet gülsunn bndee merklı melehat grunbundan cok merk ettim resimleri ekleeee ekleeee ekleeee melodili yazdım bn sende melodili oku tamam mı

al canım al şekerliği al :)) :lepi::lepi:

yaa sormayın anne olayını bizde geçen fiskos örtüsü için atıştık dio ütüledim hepsini örmüş el emeği göz nuru :) dedim anne fiskosmu kaldı olmıcakki öle bi masam:) zati dantel sevmem o da ayrı anaam bi gücendi ki sormayın ama gönlü olsun die eve ıvır zıvırda toplayamamki naapçam sonra onları :S anne o yine barışılır hihihi

ooo canım sen bana gel o atışmalara..dantel bende hiç sevmiyorum birsürü yaptırmış dedim bunlara verdiğin paralarla ooo ev almıştın dedim :)) bi yatak örtüsü yaptırmış dantel nasıl bişi bu dedim bi get dedim anne yaaa :)) ki aldığı başka yatak örtüleri var hele biri fena güzel bi seçim :)) ki evde de dantel hiç kullanmıyoruz yani ne güzel örtüler var :))hepsini başına geri getirirm valla dedim hıh :))sempatiksalakcinni

hatige, cute doğru söylüyosunuz kıslar
bende hiç sevmiyorum datel filan ama sırf annemle k.validemin gönlü olsun die onları çağırdığımda filan kullanmayı düşünüyorum
bide öle özel günlerde filan koyarım
onun dışında kaldırırım die düşünüyorum dantelleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…