- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.701
olmuyor be canım alıştım artık ama her gün içmem canım çok isterse falan
ama ıce tea su gibi içiyorum resmen hele yazın mükemmel oluıyor ...
Vallahi yawcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Kışın sade nescafe yazın kola ile geçiyor işte full selilüt:1no2::1no2::1no2::1no2:
ıce tea dersen durum değişir :)) neyli olursa olsun :)) hele yazın günde kaç kere olursa olsun olsun ıce tea limon light veya şeftali light :)) su içmem valla bkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanunları bulim :))
ünivde çok içerdik nescafeyiboshayallersmile
nescafe sayesinde 3gün ful uykusuz sınavlara çalıştık arkdşlarla toplanıp
ama 3günün sonundada 24 saat hiç kalkmadan uyuduk kaydirigubbakcemile3
kolayıda ozmnlar çok içerdik
balkon kolaşişesi dolmuştu bi ara, adım atacak yer yoktu kaydirigubbakcemile3
sora tamamen kestim 2sinide
cidden çok selülit yapmıştı hepimizde kaydirigubbakcemile3
ogün bugündür sadece misafirlikte,özel günlerde filan içiyorum artık
selülit mi aklinialirimsmile artık yok :sm_cool:
sanslı speed yes kola no selülit ohh ne güzelbnde haftasonu günlük yatk örtüsü karcadan kahvaltı takımı aldım annemede zorla bardak takımı aldrdım çünküm yıllaarrrr yıllarr önce annem kendine kesme cam modelinde bardak gondol seti faln almısıdı küçük heraaa o zman anne bunları benm ceyızem koy die yoğun baskı yapmıs olup annede kullnmamısdr ama artık küçük heraaa onları cok demode bulduğu için beğenmemekdedir :) anneside yeterrr snlemi uğrascam isyanına seferber olmusdr
yazdım senin modelleri kuzum bakacam saolcanım bence iyi indirmişler fiyatları..bizim dolabı 2164 tl den 1700 e inmişler..
biz de siemensten aldık eşyalarımızı..
buzdolabı-çam mak-bul. mak- set üstü ocak 4150 TL ye mal oldu..
buzdolabı ters olanlardan,çamaşır makinesi 8 kg lardan.
bulaşık makinesi de ortalama bi şey.
Buzdolabım KG57NA00NE
Çamaşır makinem WM10S361TR
Bulaşık makinem SN25M232EU
lepiii! bizim de evde bosch çamaşır makinası vardı, sürekli deterjan top top olup çamasırların arasında kalıyodu yıkandıktan sonra beyaz beyaz sabun izleri kalıyodu herseyin üstünde her hafta servis geliyodu nerdeyse en sonunda geri aldılar makinayı yenisini gönderdiler onda da aynı sorun vardı, en sonunda abim şikayet etti, makineyi alıp parayı iade ettiler bizde arcelik aldık, genelde kullananlar pek memnun değil bence de. benim şuan evimde kahve makinasından fırına çamaşır makinasına kadar herşey miele bana kalsa miele mi alırdım bilmiyorum ama, eşim aldı hepsini, gayet memnunuz şuan
güle güle kullan canım benimbir de ev eşyalarımızı da aldık.
yatak odamız ve koltuklarımız doğtaştan, yemek odamız istikbalden.
yatak odası 2531(o 1 tl yi bile inmemiş pislükler)
yemek odası 2000
koltuk takımı 2222(yine doğtaş ve yine cins bi fiyat)
bol bol sıcak bişiler iç canımgünaydın kızlar
ada umarım güsel haberlerle gelirsin canım
ereğli de akşam bişiler yazmış gitmiş. inş oda yanlış bişi yapmamaıştır sinirle ve güsel haberlerle gelir inş
boğazlarım acıyo bugün
dün gece bal-tarçın-zencefil-limonsuyu olayını yaptım ama fayda etmedi henüz
bidaha yapsam geçer mi ki
tabiki seeen:lepi:offf bende var ama kim yükleyecek onları yaaaaaaCADIARZU
selam kızlar
hastaymışsınız geçmiş ola
bende yorgun ve uykusuzum
bu sınav bozdu bütün düzenimi
gülsncm hyrdır bişimi eklicen yüklicen anlamadım
canım çeyizim serildiğinde resim çekmiştim, onları ekliycem ama üşeniyorum yaa:)))
offf bende var ama kim yükleyecek onları yaaaaaaCADIARZU
ayyy hatige aklıam geldği iyi oldu evet ondaki sekerlik bole sık duruyodu bnde caktrmadan calayımayy bide annem o kocamn mutfk robotu varya ondan almıs atmıs kenara dıo herseyı var bunun sn kulln yok dedim haytta olmaz evet gülsunn bndee merklı melehat grunbundan cok merk ettim resimleri ekleeee ekleeee ekleeee melodili yazdım bn sende melodili oku tamam mı
yaa sormayın anne olayını bizde geçen fiskos örtüsü için atıştık dio ütüledim hepsini örmüş el emeği göz nuru :) dedim anne fiskosmu kaldı olmıcakki öle bi masam:) zati dantel sevmem o da ayrıanaam bi gücendi ki sormayın ama gönlü olsun die eve ıvır zıvırda toplayamamki naapçam sonra onları :S anne o yine barışılır hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?