-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

sadece beni deli eden bir konu değilmiş yaaa :)) kaydirigubbakcemile5

ay ilk okuduğumda araba farı zannettim he :roflol: :roflol:

he he nisan alemsin :) tamam bende bugünlerde arabamla kafayı yedim ama,gelen vuruyo arabaya giden vuruyo anlamadım gitti :)geçende de çekiyolardı polise bi yalvarışım vardı 5 dk wc ye gittim,çok sıkışmıştım dedim düşünün yuha banaa ne de sallamışım

dün aldığım çerezlik kızlar eve giderken gördüm hoşuma gitti bırakamadım :)) sapı sanırım yuvarlaktı benim aldığımın :))

ne güsel bulmuşsun çözümü :roflol:

nisanım sağol tatlım.. bende hep almayı düşünüyodum ama dün akşamki sadece tesadüf :)) beyaz demişken biev in sitesinde var bi bak istersen :))

ayyy selam kızlar!
yaa selülit muhabbertini kaçırmışım :1shok: 17 yaşındaydım daha ne biçim selülitim vardı valla o yaşta, sora animasyon dersleri başladı, bi hocamız vardı aman allahım bizi nasıl darlardı kızım sahneye cıkcan bu ne selülit bu ne selülit diye, 1 yıl boyunca salatalık ve ıspanak yedik tüm kızlar :teytey: 12 kilo vermiştim o sene 42 kilo olmuştum, geçenlerde eklediğiniz 0 bedenlik kadın gibiydim. ama selülitler gitti mi? gitti :lepi:

günaydın denmez bu saatten sonra tünaydın canlarım
geçmişe bakmaya yeni başladım merak etmişsiniz
sağolun kızlar...duygulandım yine bak....
dün bildiğiniz gibi büyük endişelerle eve gittim,annemi gördüm ve biraz rahatladım.
Gözüne yakın yerde çıkan parça tümörmüş ancak iyi huyluymuş sadece her ay kontrol edilecek bir değişim gösteriyor mu diye.Emarının sonucunda beyine giden 2 damarı tıkalıymış onunda tedavisi başlayacak,öncelikle ilaçla tedavi edilecek sanırım.Tansiyonuna gelince,küçük tansiyonun yükselmesi riskli olduğu için 1 haftalık gözetim altında tutulacak,sabah öğle akşam ve kendini biraz kötü hissettiği an da tansiyonunu ölçüp not edeceğiz,1 haftalık değerlere göre doktor sürekli ilaç kullanıp kullanmaması gerektiğine karar verecek.
Kızlar buna şükür diyoruz,her şeyin başı sağlık.Allah'ım başka dert vermesin.Dün neler neler kurdum kafamda şimdi daha iyiyim en azından daha çok yeniyken hepsini öğrendik ve tedavisine başladık.
Kendime gelince,dediğim gibi bugün daha iyiyim.Beyaz eşyalarım bu sabah gitti evime,kurmuşlar.Bedi söyledi az önce.Cumartesi de kısmetse artık fotolarla karşınızda olacak.
Öptüm hepinizi mis mis....
Dileğim gelmiş bu arada hoş gelmiş.Canım seni özlemişim yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…