-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kızlar merabalar:)
Adam haberler nasıl hemen geriyi okuyup bakacağım inş güzeldir canım.
Benim durumumu merak eden fıstıklarım varsa şimdiden çok teşekkür ederim hatunlar.
Geçen gece telefonda nişanlıma bitti demiştim o da olmaz falan diye çıldırınca gece sonra konuşuruz diye teli kapamıştım dünde bizimkielrle konuşmuştum ev düzülüyor, yatak odam alındı haliyle annemde erkenden yatak odanı ne demeye aldırdın o zaman diye başladı söylenmeye kardeşimde nişan atmıştı öncesinde millet ne demez diye bilirsiniz toplum olayı. Neyse kimse fifi değildi hatta kayınpederleri bile arayacaktım altınlarınızı yolluyorum diye. Kaç aydır artık o derece kırılmıştım. En sonki olanlarsa bardğı taşırmıştı haliyle. Neyse banane ne hali varsa görsün gitsin ailesine söylesin diye aramadım.
Gün içinde hiç aramayan çocuk milyon tane mesaj arama neyse bunlarda zaten daha fazla ayar etti ya. Bunun mesaisi bitsin akşama evden rahat rahat konmuşuruz diye bekledim. Akşam oldu allem etti kallem etti kandırdı gene beni. Bu son şansı artık iyi mi ettim kötü mü ettim onuda bilmiyorumya.
Evlilik kararı kolay alnmıyor bu parmaktan o yüzüğün çıkacağı ise zaten kolay kolay geçmez insanın aklından inş adam gibi dank ederde anlar hatasını. Herkese çok teşekkür ederim tekrar a.s.

ereğlim aklım sendeydi cnm merak ediyodum hakkında hayırlısı olsun cnm inş bidaha böyle bişey yaşamazsın cnm

ereğli cnm inş. herşey düzelir,sana tavsiyem nişan süresini kısa tutmamaya çalış.

kızlarrrrr
mutfağa yedek tülü de diktim :)))
bu yedeği sadece 1 cama diktim,büzgü payını doğru ayarladıysam diğer küçük cama da ona göre ayarlayıp dikeceğim,şayet büzgüsü az gelirse biraz daha paylı kesip öyle dikerim :)))

ereğlim gelmiş,kuşum güzel gelişmeler olmuş hadi bakayım öyle kötü düşünmek yk tamam mı bak ben düşünmüyorum
kız her şeyin başı sağlıkmış ya,şimdi daha iyi dank etti

Son düzenleme:
24 nisan gününü sabırsızlıkla bekliyorum canım keyfim ii gayet ama heycann vediği bi yorgunluk ve mayışıklık var üstümde

Kızlar merabalar:)
Adam haberler nasıl hemen geriyi okuyup bakacağım inş güzeldir canım.
Benim durumumu merak eden fıstıklarım varsa şimdiden çok teşekkür ederim hatunlar.

canım değerini bilmiş iyi olmuş
çok yüz verme tabi
ama bi anda da silinmez herşey bi şans vermen ii olmuş ayağını denk alsın

vay be helal sana nasıl dikilio bu ben de bilsem ahh ahh

sulugözhoşgeldin tatlım düğündaşız seninle,
bir şey söylemek istiyorum.Biraz da sen bahset kendinden,bir geliyorsun slm nasılsınız diyorsun gidiyorsun,sonra neler konuşuyorsunuz diyor gidiyorsun.Bir şeyler sen de anlat ta biraz da seni tanıyalım,söylemek istediğimi sakın yanlış anlama tamam mı.Muhabbete katılman amaçlı söylüyorum bunu

canım anlıyorum seni bugünlerde telaş olduğu için hergün nerdeyse çarşıya çıkmam daveti seçimim yapmam mağaza mağaza gezmem lazım tam bilgisayarın başına oturuyorum bi iş çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…