- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.921
ereğlim aklım sendeydi cnm merak ediyodum hakkında hayırlısı olsun cnm inş bidaha böyle bişey yaşamazsın cnmKızlar merabalar:)
Adam haberler nasıl hemen geriyi okuyup bakacağım inş güzeldir canım.
Benim durumumu merak eden fıstıklarım varsa şimdiden çok teşekkür ederim hatunlar.
Geçen gece telefonda nişanlıma bitti demiştim o da olmaz falan diye çıldırınca gece sonra konuşuruz diye teli kapamıştım dünde bizimkielrle konuşmuştum ev düzülüyor, yatak odam alındı haliyle annemde erkenden yatak odanı ne demeye aldırdın o zaman diye başladı söylenmeye kardeşimde nişan atmıştı öncesinde millet ne demez diye bilirsiniz toplum olayı. Neyse kimse fifi değildi hatta kayınpederleri bile arayacaktım altınlarınızı yolluyorum diye. Kaç aydır artık o derece kırılmıştım. En sonki olanlarsa bardğı taşırmıştı haliyle. Neyse banane ne hali varsa görsün gitsin ailesine söylesin diye aramadım.
Gün içinde hiç aramayan çocuk milyon tane mesaj arama neyse bunlarda zaten daha fazla ayar etti ya. Bunun mesaisi bitsin akşama evden rahat rahat konmuşuruz diye bekledim. Akşam oldu allem etti kallem etti kandırdı gene beni. Bu son şansı artık iyi mi ettim kötü mü ettim onuda bilmiyorumya.
Evlilik kararı kolay alnmıyor bu parmaktan o yüzüğün çıkacağı ise zaten kolay kolay geçmez insanın aklından inş adam gibi dank ederde anlar hatasını. Herkese çok teşekkür ederim tekrar a.s.
selam kıslar
24 nisan gününü sabırsızlıkla bekliyorum canım keyfim ii gayet ama heycann vediği bi yorgunluk ve mayışıklık var üstümde
Kızlar merabalar:)
Adam haberler nasıl hemen geriyi okuyup bakacağım inş güzeldir canım.
Benim durumumu merak eden fıstıklarım varsa şimdiden çok teşekkür ederim hatunlar.
vay be helal sana nasıl dikilio bu ben de bilsem ahh ahhkızlarrrrr
mutfağa yedek tülü de diktim :)))
bu yedeği sadec 1 cama diktim,büzgü payını doğru ayarladıysam diğer küçük cama da ona göre ayarlayıp dikeceğim,şayet büzgüsü az gelirse biraz daha paylı kesip öyle dikerim :)))
ereğlim gelmiş,kuşum güzel gelişmeler olmuş hadi bakayım öyle kötü düşünmek yk tamam mı bak ben düşünmüyorum
kız her şeyin başı sağlıkmış ya,şimdi daha iyi dank etti
Ne kadar hoş :)) Bakıyorum da medeni halini de evli yapmışsın:)) nikahı yapmış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?