-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Heraaa bu arada sana bir tavsiye gerçi senin gözünden kaçmamıştır ama; beyaz eşyalarda parça başına 60 lira fark ödeyerek garantilerini 7 yıla yükseltebiliyorsun.

valla hera nerden al kız o bayiye ben de bi uğrarı olmadı
bize adamlar bi buzdolınca 2300 den 1800 e iniolar anca
sana 1300den 750 ye iniolar
ben mi beceremiom indirtmeyi anlamıom

evet bnde bakmısıdm daha önceden fiyatlarına tanıdık olduğu için baya ind. yapmıslarr evet normlde fazla ind. yapmıyolrr alsanaalsanasmile normalde bnde beceremm pazrlık yapamyı fazlaaa

bulaşık makinası demişiniz benimkini ekliyim size..1.000 TL veya 1.100 TL ye aldım tam hatırlamıyorum.. Şimdi de 1.203 TL miş..sitesinde yazıyo fiyatlar..
önünde kocaman düğmeler sevmediğim için en sade olanını buldum ve aldım :))

:icecream::icecream:

sirkenbucin evet cnm 7 yıla faln cıkarabiliyorlarmıs artı ücret ödeyince banda mantıklı gelmişdi bi değerlendrmeye almk lazım saol canım :)

hatige bakmıştım o modele ben beğenmiştim ilerde alırım inşallah şimdi dursun :)
hera benim tanıdığım yok yiyoz kazığı tabi hıh

Hatice ben bu modeli hatırlıyorum; ama kaç proğramlıydı onu hatırlayamadım. Sen 1100 e çok iyi almışsın. Ne zaman almıştın??

benim durum çok komik ya
biz yeni karar verdik almaya
şimdi girioz bi yere kampanya var vs dio nezaman bitio kampanya 31 inde:S
e destur diom daha yeni başladık araştırmaya vakit yok aha yarın son
sonra değişcek diolar fiyatlar sezon başlıomuş fiyatlar artarmış diolar
al bi dert alma bi dert

arnica hydra su filtreli 1800 watt elektirikli süpürge 143 tl

fakir rct-144 şarzlı süpürge 127 tl

braun si-6261 freestyle 2000 watt çift tabanlı buharlı ütü 84 tl

arzum prego ızgara ve tost makinası 60 tl

korkmaz bohemia çaydanlık takımı 50 tl

yazmam biraz uzun sürdü kıslar kusurama bakmayın markalarını önceden bilmediğim için netten aradım

evet mobilyalr faln içinde ole dıyolarmıs bn daha yeni duyuyorumm bide 45 günde falan teslimat yapıolrmıs mobilyayı bunu da yeni duyduumm uzaydamı yasıorum ne

esra gülegüle kullan canım hydra plus mı o ben hydra plus almak istiyorum
nerden aldın sen canım heng site kargo parası varmı

sirkencubin tatlım 4 proglamlıydı bu makine.. 6-7 ay önce falan aldım tatlım..bizim de her zaman alışveriş yaptığımız yer zaten inidirimde oldu tabii..:)) dışında düğme falan olmasın dedim ışık falanda istemedim.. benim için üretilmiş sanki :))

fakir rct-144 şarzlı süpürge 127 tl bende bi şarzlı yada pratik dikey süpürge isityorum bayadırda araştırdım.. bu çok güzelmiş yahuu :))

Bu arada herkese selamlar. Bugün işe gidemedim sağlam üşütmüşüm. Evde dinleniyorum.

fakir rct-144 şarzlı süpürge 127 tl bende bi şarzlı yada pratik dikey süpürge isityorum bayadırda araştırdım.. bu çok güzelmiş yahuu :))

bu şarzlı süpürge ablamın ayınvalidesinde varmış cnm elektronik aletler şanş işi ama kullananlar memnun
ürünlerin hepsi (hepsi.....com) dan kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…