-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Benim de aklımda 5 proğramlılar var. Onlar 12 kişilik değil 15 kişilikmiş. 15 tabak alması bana çok cazip geldi.

Kızlar bir şey soracam size. Siz hiç çeyizinize saten nevresim takımı aldınız mı??? Ben bir tane almıştım annem onlar kayıyormuş ; kullanışlı olmuyormuş illa değiştirelim diyor:SSS Oysaki ben çok severek almıştım.

ben almadım cnm çok kayıyomuş
yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama pamuk satenler kaymıyomuş diye duymuştum

kızlar kullanmaya başlıyınca bu kdr detayın gereksiz olduğunu anlıyacaksınız,yok 12 yok 15 ,tepiyosun makinaya yıkanıyo.zaten 2 günden fazla beklemiyo makinada bulaşık..bnmkide 4 program ben yanlız 2 programını kullanıyorum,kısa program bi işe yaramıyo sırf bardak yıkanan günler sayılı belkide hiç olmıcak :) neden kullandım yanlız yaşıyorum ben 1 yıldır istanbulda dedimmi burda bilmiyorum:)

saten takım için bnde aynı sekılde duydum pamuklu satenler süper hem hay ıyo hemde dokusu cok hos ama satenler kayıyo ve kullnıslı değil diyolr :)

ben almadım k.validem almış
denildiği gibi kayıyorsa yatak örtüsü niyetine kullanırım artık kaydirigubbakcemile3

cnm bende almadım ama herkes tavsiye ediyo.pamuk saten dimi? yıkanınca çok kırışmıyomuş.alıcam bende ilk fırsatta biras param artsa

Ben hem pamuk saten aldım bir de ipek saten olsun diye düşünmüştüm. Pamuk satenlerin dokusu benim de çok hoşuma gitmişti.

heh aynen canım senin dediğin gibi dedi çevremdekiler. hatta aldığım yer bile :)) bizim evdekide öle dediğin gibi 2 program kullanılıyo :)) bu arada sölememiştinn öğrendikk:)) sempatiksalakcinni

Hatice ben bu modeli hatırlıyorum; ama kaç proğramlıydı onu hatırlayamadım. Sen 1100 e çok iyi almışsın. Ne zaman almıştın??

aynı modeli ben de beğendim burda bi mağzada aklinialirimsmile peşin fiyata indirim varmmış 930 a geliyo burda, benim herşey net olsaydı alırdım hemen vallaaa aklinialirimsmile

ama daha ailem benimkine onay vercek mi o bile belli değill :gitme:

ben artık cok sıkıldım bu alısverişten biran önce evime gidip ayaklarımı uzatıp kahvemi içmek istiyorum

Hayır canım benim sormak istediğim pamuk satenler değil ; ipek satenler hani şu parlak olanlar

humm pardon cnm.banda zor olur gibi geldi ondan almadım.ütülemesi zor olur bide onun :S
kayar gibide geliyo bana.pamuk satenler çok şık onlarla değiştirebilirsin bence..

benim beyaz eşyalarımda arçelikten
çamaşır makinası 8104 h 8 kiloluk
bılaşık maknası 6230h 3 programlı tek sepet özelliği var
buzdolabı bekodan kodunu hatırlamıyorum
fırın ocak davlumbaz beko ankastre

bende evime gitmek istiyorummm..zaten davetiyeleri katlama işi bitmedi daa :) eğlenceli oluyo ama inanamıyorum katlarken bnm olduğuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…