- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.901
hg cnm rengi tam tuttursaydın ne yazdığını göremicektik :)
sirkencubin tatlım 4 proglamlıydı bu makine.. 6-7 ay önce falan aldım tatlım..bizim de her zaman alışveriş yaptığımız yer zaten inidirimde oldu tabii..:)) dışında düğme falan olmasın dedim ışık falanda istemedim.. benim için üretilmiş sanki :))
Kızlar bir şey soracam size. Siz hiç çeyizinize saten nevresim takımı aldınız mı??? Ben bir tane almıştım annem onlar kayıyormuş ; kullanışlı olmuyormuş illa değiştirelim diyor:SSS Oysaki ben çok severek almıştım.
Benim de aklımda 5 proğramlılar var. Onlar 12 kişilik değil 15 kişilikmiş. 15 tabak alması bana çok cazip geldi.
Kızlar bir şey soracam size. Siz hiç çeyizinize saten nevresim takımı aldınız mı??? Ben bir tane almıştım annem onlar kayıyormuş ; kullanışlı olmuyormuş illa değiştirelim diyor:SSS Oysaki ben çok severek almıştım.
kızlar kullanmaya başlıyınca bu kdr detayın gereksiz olduğunu anlıyacaksınız,yok 12 yok 15 ,tepiyosun makinaya yıkanıyo.zaten 2 günden fazla beklemiyo makinada bulaşık..bnmkide 4 program ben yanlız 2 programını kullanıyorum,kısa program bi işe yaramıyo sırf bardak yıkanan günler sayılı belkide hiç olmıcak :) neden kullandım yanlız yaşıyorum ben 1 yıldır istanbulda dedimmi burda bilmiyorum:)
Hatice ben bu modeli hatırlıyorum; ama kaç proğramlıydı onu hatırlayamadım. Sen 1100 e çok iyi almışsın. Ne zaman almıştın??
cnm bende almadım ama herkes tavsiye ediyo.pamuk saten dimi? yıkanınca çok kırışmıyomuş.alıcam bende ilk fırsatta biras param artsa
Hayır canım benim sormak istediğim pamuk satenler değil ; ipek satenler hani şu parlak olanlar
ben artık cok sıkıldım bu alısverişten biran önce evime gidip ayaklarımı uzatıp kahvemi içmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?