- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #18.801
off erik çok pahalı yaadaaaaaaaam erik almıs kociş bana dun 1 avuctu zaten hemen yedim hımmmm missssss:kedi:
allah iiliğini versin kız bak buna gülerim he kaydirigubbakcemile3müjde gitti kızlar heralde yemek yapıokaydirigubbakcemile3
Ada her eve lazımsın bebem beultra herşey dahil hatunsun hhe:)
vayy be neler olmuş burda böle amma kaynatmışsınız yaa anca okudum
Ne oldu kıssssssssssssssss.şu anda çok önemli araştırmalarım var şeker gerçi çözdük gibi kızlarla ama tam adını koyamadık o kadar bilimsel bilgimiz yok sanırım:kedi:kaydirigubbakcemile3
yardımcıları yapıyoooo aklinialirimsmile
şu anda çok önemli araştırmalarım var şeker gerçi çözdük gibi kızlarla ama tam adını koyamadık o kadar bilimsel bilgimiz yok sanırım:kedi:kaydirigubbakcemile3
ereğlim bak kızlar bana düğünden sonra gelecekler
sen niye zonguldak'tasın ki yaw offf bee
bir yolunu bulsan gelsen istanbul'a,misafir ederim seni,güleriz,güleriz,güleriz,
masal evin oturma odasında ki kırmızı kanepede uyuturum kuş seni kaydirigubbakcemile3
yaa bekle kuzum işten çıkıp kendim getircem sana uçağı hem seni de görmüş olurum
neyse valla kursum olmasa saat 7 de kalırdım daha ofiste ama hatige gitsin artıkk :)) akşama gelcem ama resim falan eklenir :)) hadi öpyüommmmmmmmmmmm siziiii güzel hatunlar.. :)) adacım bu arada ekledin bunları daha öğle yemeği yememişim hepten acıktım valla :))
Tamam bende cetvelimi kaldırıyımm dimi amaaaaada hiç söylemiyorsun heeee
adaya gidin balayına şeker kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?