-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

neyse valla kursum olmasa saat 7 de kalırdım daha ofiste ama hatige gitsin artıkk :)) akşama gelcem ama resim falan eklenir :)) hadi öpyüommmmmmmmmmmm siziiii güzel hatunlar.. :)) adacım bu arada ekledin bunları daha öğle yemeği yememişim hepten acıktım valla :))

adaaaaaaaam erik almıs kociş bana dun 1 avuctu zaten hemen yedim hımmmm missssss:kedi:
off erik çok pahalı ya
bizim bahçede de erik ağacından başka bişey yok kaydirigubbakcemile3

müjde gitti kızlar heralde yemek yapıokaydirigubbakcemile3
allah iiliğini versin kız bak buna gülerim he kaydirigubbakcemile3
müjde eklemicek ya ben gidiyorum

ereğlim bak kızlar bana düğünden sonra gelecekler
sen niye zonguldak'tasın ki yaw offf bee
bir yolunu bulsan gelsen istanbul'a,misafir ederim seni,güleriz,güleriz,güleriz,
masal evin oturma odasında ki kırmızı kanepede uyuturum kuş seni kaydirigubbakcemile3

kıslarr gidin gözünüz arkada kalmasın resim eklenirse ben hemen pc me kopiler size yollarımkaydirigubbakcemile3

yaa bekle kuzum işten çıkıp kendim getircem sana uçağı hem seni de görmüş olurum

şu anda çok önemli araştırmalarım var şeker gerçi çözdük gibi kızlarla ama tam adını koyamadık o kadar bilimsel bilgimiz yok sanırım:kedi:kaydirigubbakcemile3
Ne oldu kıssssssssssssssss.
Bu arada hem kim hamile Müjde mi?
Müjdecim hayırlı olsun canım.
Eee ne demişler erken kalkan yol alır:)

Gelirim bende cınımmmmmmmm
Nan evleniim toplanın gelin bana kocişlerinizi getirmeyin bende benim herif(herifim olcek ya :)) postalıyım sabaha kadar kız kıza dedikodu yapalım hh:lepi:

yaa bekle kuzum işten çıkıp kendim getircem sana uçağı hem seni de görmüş olurum

aaaa tabikide bekliyorummm aslında haftasonu gelinlik bakmaya parise gidicektik ama sen gel seni yatımızda misafir edelimm olmaz mısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kıyamam sana borcum olsun be arkadaşım

Tamam bende cetvelimi kaldırıyımm dimi amaaaa ada hiç söylemiyorsun heeee

canım bir çizelgenin lafımı olur tepe tepe kullan kaydirigubbakcemile3

adaya gidin balayına şeker kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ada'nın masal evinde ultra herşey dahil balayı kaydirigubbakcemile3
kırmızı kanepe balayı çiftlerimize özeldir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

speedyim senin bu kadar güzel olduğunu tahmin etmiyodum yaa hakanda sana uymuş harikasınız yaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…