-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Sakardeniz hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn. Şipiti Ece gözlerimi kamaştırdınız yaww:)

Sakardeniz hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn. Şipiti Ece gözlerimi kamaştırdınız yaww:)

Teşekkür Ederim canım yaw öyleyimdir aklinialirimsmile

anladım zaten canım ama sanırım size indirim yapmışlar tanıdıkmıydı yoksa kaydirigubbakcemile3

yok be sormadık bile 3500 Dolar dedi biz 4000 verdik akannehir

ya kızlar böyle hayalindeki şeyleri insanlara gerçekmiş gibi anlatanlara ne deniodu o hastalıgın adı neydi bilmiyorumkismile

dilek o imzandaki kim ki senin öle başkalarının resimlerini koyuyosun ki

müjde gitti kızlar heralde yemek yapıokaydirigubbakcemile3

müjde mi yemek yapıcakkk delikafadulden :roflol: ayol hiç güleceğim yoktuuuu :roflol:

yoksa nikahta resim cekmedilermi akannehir

çekmişlerdir heralde nannn :uhm: 2500 kişilik nikahtan bahsediyoduuu delikafadulden öle sizin bizim gibi 100-200 kişilik değil yaniii delikafadulden

istersen bende gelirim parise seninle bana uyar yani laelaelaelaelae laelaelaelaelae

beni de alsanıza geçerkennnn, valla burdan kurtulayım azcıkkkk

zaten bugün okulda kendimi tarznların içinde hissettim, bizim sıpalar tavandaki kalorifer borularına tırmanıp birinden diğerine atlıyolardı en son ben çıldırmadan önce, gerisini hatırlamıyom zatennn -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı delikafadulden

Reyhan'cım hoşgeldin,
ne güzel hızlandırmışsın gidişatı.Hayırlısı olsun canım.

çok sağol adacım. hoşbuldum.
evet hızlandı ama ben de fena yoruluyorum,kii bu daha başlangıcı.
hergün sabah yürüyüş yapıyorum. haftada 3 gün fitnes a ve arada stebe gidiyorum.
sonra saunaya gidiyorum.
arada iş yerimi uğruyorum.
açıköğretim sınavı geldi ona da çalışıyorum. bi de millete mankenlik derken ben bitiyoruummm laelaelaelaelae

çok kıskandım anlatamam yaw çatlıyorum kaçılınnnnnnnnnn

you canım bundan önce ne deniliyordu bilmiyorm ama bugünden itibaren adı mujde olsun.

neden şeker valla biz çok eğlenioruz sende eğlenkaydirigubbakcemile3

ya bir an farklı hissettim,
ya gerçekse dedim,
ya bir canlı taşıyorsa ve bu okudukları onu incitip bebeğe de zararı dokunursa diye geçirdim içimden....
off bilemedim işte....duygusallaştım bir an.
24 nisan'a adım adım yaklaşıyor olduğum ve evimden ayrılacağım için mi ne,hiç beklemediğim anlar da ruh halim değişiyor,hüzünleniyorum ve her şeyi koruyucu olmaya çalışıyorum.
Amannnn bakmayın siz bana.
masal evi bekleyin
o değil masal masal dedim,sıradan evi karşınızda görünce...diyeceksiniz Ada bu mu masal dediğin kaydirigubbakcemile3

ayy kızlarr yetişemedim yazdıklarınızaa

ama teyze olcaz diye neden kimse sevinmedi yaa :)))))

adaacmmm canmm üzülmee bee daha 24 gün var bidenemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…