-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speedyim senin bu kadar güzel olduğunu tahmin etmiyodum yaa hakanda sana uymuş harikasınız yaa :lepi:

Teşekkür Ederim o senin içinin güzelliği :roflol::roflol::roflol::dilcikar:
yalnız avatardaki yalan resim heee salladım o biz değiliz :1shok::1shok:

aaaa tabikide bekliyorummm aslında haftasonu gelinlik bakmaya parise gidicektik ama sen gel seni yatımızda misafir edelimm olmaz mısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

istersen bende gelirim parise seninle bana uyar yani laelaelaelaelae laelaelaelaelae

yahu koptum hadeee bırakamıyom şu muhabbet tam benlik yaa neyse.. :)) gitti hatige gerçek adımda hatice he gerçekim ben gerçek :))

speedyim senin bu kadar güzel olduğunu tahmin etmiyodum yaa hakanda sana uymuş harikasınız yaa :lepi:

dimi ece cok ısrar ettim kırmadı bizi sipidi ama makyajına kaşlarına bayıldım yüz hatları mükemmel zatenkaydirigubbakcemile3

çok yorgun,bitkin,köskün bir kız olarak burdayımmm. bu gün nişan alışverişini tamamladık. içimiz rahatladı. artık son gaz nişan hazırlığına devammmm

sizler nasılsınız. ??????

Orjinal haticem koptum yawwwwwwww:)
Adam kırmızı kanepeeee hh:) Pekte romantik masal evi balayı oteli:)

kıskandım bende eklicem ibo ve ben :lepi: biraz kilo aldım ama vercem ilk fırsatta

evt dilekçim yaa sağolsun kırmamış bizde sevaba girdik onun sayesinde :roflol:

çok yorgun,bitkin,köskün bir kız olarak burdayımmm. bu gün nişan alışverişini tamamladık. içimiz rahatladı. artık son gaz nişan hazırlığına devammmm

sizler nasılsınız. ??????

Reyhan'cım hoşgeldin,
ne güzel hızlandırmışsın gidişatı.Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…