-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

de hade itirafı olan varsa yapsın soğanlar yanıo müstesna yemeğe bak ayyy kovmustuk demi onu alışkanlık iştekaydirigubbakcemile3

hadi mola verdim ben
geldiğimde gitmiş olursanız öperim mis mis
görüşürüz

Ada'nın masal evi çok yakında kaydirigubbakcemile3

ben 3-4 gündür onu takip ediyorum hatta bide siz yazıyorsunuz ya acaba napytı falan diye diyorm bi tek ben mi anladım acaba meğer herkez anlamış ama söylememiş

Canım biz banka kapattık yaw baktık kasa ile olmayacak dedik bi banka ile anlaşalım yalnız bize özel çalışşsınlar.

Dilek gelirim ben sana soğan kavurmaya soğan soymasınıda öğretirim hatta:) Tühhh gerçi sizlerin profesyonel yardımcılarına da benzemem emme kaydirigubbakcemile3

ayy bnde aynen yaa ne kadr sıamrık olursa olsun bu güzel nmetlerden coğu kişi şikayet etmez bnde bi tuhaflık hiseediyordum da dedim herkez norml noml konusuyo herlde bn kötü düşünüyorum diye kendı kendıme soylenıyorum ne kdr fesatım diye meğersem aynı düşüncedeymişiz kızlar :)

Allah Allaaaahh. ona nesiymiş. ister tutarsın ister tutmazsın. sen de deseydin sen o kadar beceriksizmisin diye. ben açıkçası temizlik ve mutfakta oldukça titizimdir. başkası yaparsa yine üstünden ben yaparım. yok canım abartmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…