-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ya kızmadım canım
ama ya gerçekse dedim bir an...offf çok mu iyimserim ???

canmcmm benmm sen çok iyisinn bunu bilioz da
biraz kocaman kocaman attı bee inandırıcılığını yitirdi gibi oldu :))

öptüm sizi güzeller kendinize ii bakın
sabaha kadar da az konuşun yaa 9 da başlıom 11de anca bitiyo okumak :)))

ada kesinlikle çok iyimsersin.
Onun yerine kendini koy şimdi yine cevap ver bence
1 Resim yani öyle zor değil benim villam olcak altımda arabam olcak ama usb olmayacak

ya kızmadım canım
ama ya gerçekse dedim bir an...offf çok mu iyimserim ???

senle konustugumuzda iyimser deildin sanırım adaaacım şimdi iyimser oldun ama olma bence tamamen fake 1 deil 2 deil suanda 3 kişi aynı şeyi düşünüyor hepimizmi şüpheciyiz

okumadınız de mi
anammm sayfaların nasıl 2 şer 2 şer atladığına şaştım kaldım yani kaydirigubbakcemile3

Gelirim bende cınımmmmmmmm
Nan evleniim toplanın gelin bana kocişlerinizi getirmeyin bende benim herif(herifim olcek ya :)) postalıyım sabaha kadar kız kıza dedikodu yapalım hh:lepi:

Gelmiceniz mi bana yawwwwwwww
İst-zong arası 4 saatcik

eyvahedigeldismile:gitme::gitme:

anaaa len ben sen inanıon sanmıstımkaydirigubbakcemile3

elektrigim gitti cok korktum müjde resim ekldiyse ben göremdiysem diesempatiksalakcinni

korkma canımm burada yedek askerler var bizler

madem anladınız acıklayayım aslında adım dilek deil evlide deilim boğazda evimizde yok kaydirigubbakcemile3

Tamam öyleyse bende anlatıyımmm
Adım Şaziment.
35 yaşımda 5 çocuk annesiyim. :1shok:
Napıyımm yaw :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

len yemek yapıp gelicim gelişme olursa özelden askerler atıversin malum yardımcımız yok yemekleri ben yapıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…