- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #18.881
nannn bu müjde hepimizi kekledi mi diyonuz yani sizzz
gerçi ben de dün akşam baya şüphelendim bilionuz muu?
çünkü dün akşam saat 20 civarı yazdı bize başım dönüyo doktora gidicem diye, bizde şakasını yaptık hatta hamile misin diye, sonraa gece 12 gibi kötüyü kocam gitti hamileymişim falan dedii
nan akşam 8 de ne doktoruna gitti bu di miiii
valla keklendikkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben aslında erkektimdelikafadulden dermişimmmm :jeyyar:
Dilek be çok banel nsıl bi hayat bu öyle nasıl yaşıyorsunuz siz öyle :dilcikar:
hayır o yürüyemiyor bilmiyor musun dr ona gelmiştir :sm_cool::sm_cool:
aynen öle baktım süper güzel hatunların içine düştüm:lepi:
Ay kızlar geçen ne oldu. Bi arkadaşla karşılaştık nişanlımla gezerken o günde temizlik yaptım anam ağladı resmen. Neyse arkadaşı gördük o da nişanlısıyla geziyomuş dedi bu halin ne bende dedim temizlik yaptım bugün Allah'ın şuursuzu ne dese beğenirsin kızım manyak mısın temizlikçi niye tutmadın alttarafı 50 lira demez mi. Ağzının üstüne doğru çakacaktım tokatı nişanlımın yanındakaydirigubbakcemile3 Çocukta şaşırdı.
Böyle malcalık yapan görgüsüzlere ayar oluyorum acayip. Ay oturdukları evi görsem yutcam tövbe tövbe:) Abartıyor muyum yoksa be?
ben bundan zevk alıyorum ya artık dedik halk arasına karısalım bakalım insanlar nasıl yaşıyor burjuva olmak sıkıcı biraz tavsiye ederim sipidi evlenince sizde bizim gibi istanbulun guzel uygun semtlerinden birinde 5 katlı bir apartmanda ev kiralayın bak alın demiyorum kiralayın:umursamaz:
eregli sen gel istanbula hatta kızlar len bana gelinsede toplanıp bigun size pastalar börekler yaparım
öle olamazzz :lepi: zati kendi elceğizleriyle yazdıı, doktora gittim, sıra vardı beni araya aldı zaten o yüzden fazla igilenmedi diyeee
:lepi:
eee artık şapka çıkartıyorum size amma ajanmışsınız anacım siz
dilek söylediğinde ben de şüphelenmiştim ama
bu kadarına dikkat etmemiştim
sonra dedim acaba ya varsa,ya yanlış yapıyor ve onu incitiyorsak
ama yok...baksanıza gitti..hiçbir şey söylemeden gitti..
ben olsam,gerçekten olsa bunlar çatır çatır yazar gideceksem de öyle giderdim.
haklıymışsınız bir anlık saflığıma verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?