-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nannn bu müjde hepimizi kekledi mi diyonuz yani sizzz

gerçi ben de dün akşam baya şüphelendim bilionuz muu?

çünkü dün akşam saat 20 civarı yazdı bize başım dönüyo doktora gidicem diye, bizde şakasını yaptık hatta hamile misin diye, sonraa gece 12 gibi kötüyü kocam gitti hamileymişim falan dedii

nan akşam 8 de ne doktoruna gitti bu di miiii

valla keklendikkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Neyseki birebir beni gören yok daha canlı olarak Resimlerden hep.
yarın cep telefonumu da değiştiriyim ece biliyor çünkü

hayır o yürüyemiyor bilmiyor musun dr ona gelmiştir :sm_cool::sm_cool:

ben de konken olayından sonra bunu tanıdım yoksa bakmıyordum bile vallahi
bi baktım yalnız buraya yazıyor dedim ne iş yahu..

eee artık şapka çıkartıyorum size amma ajanmışsınız anacım siz
dilek söylediğinde ben de şüphelenmiştim ama
bu kadarına dikkat etmemiştim
sonra dedim acaba ya varsa,ya yanlış yapıyor ve onu incitiyorsak
ama yok...baksanıza gitti..hiçbir şey söylemeden gitti..
ben olsam,gerçekten olsa bunlar çatır çatır yazar gideceksem de öyle giderdim.
haklıymışsınız bir anlık saflığıma verin

Ay kızlar geçen ne oldu. Bi arkadaşla karşılaştık nişanlımla gezerken o günde temizlik yaptım anam ağladı resmen. Neyse arkadaşı gördük o da nişanlısıyla geziyomuş dedi bu halin ne bende dedim temizlik yaptım bugün Allah'ın şuursuzu ne dese beğenirsin kızım manyak mısın temizlikçi niye tutmadın alttarafı 50 lira demez mi. Ağzının üstüne doğru çakacaktım tokatı nişanlımın yanındakaydirigubbakcemile3 Çocukta şaşırdı.
Böyle malcalık yapan görgüsüzlere ayar oluyorum acayip. Ay oturdukları evi görsem yutcam tövbe tövbe:) Abartıyor muyum yoksa be?

Dilek be çok banel nsıl bi hayat bu öyle nasıl yaşıyorsunuz siz öyle :dilcikar:

ben bundan zevk alıyorum ya artık dedik halk arasına karısalım bakalım insanlar nasıl yaşıyor burjuva olmak sıkıcı biraz tavsiye ederim sipidi evlenince sizde bizim gibi istanbulun guzel uygun semtlerinden birinde 5 katlı bir apartmanda ev kiralayın bak alın demiyorum kiralayın:umursamaz:

eregli sen gel istanbula hatta kızlar len bana gelinsede toplanıp bigun size pastalar börekler yaparım

atış serbest oldugundan nabsın zavallılar kendilerini öle tatmin ediolar bastırılmıs duygular bunlarbilmiyorumkismile

aynen öle baktım süper güzel hatunların içine düştüm:lepi:

çakalll :roflol::roflol:

yapştırsaydınn canım direk keşke :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Hımmm bizde deneyelim bakalım öyle yaşam nasıl oluyor farklı bişey mi :1closedeyes:

bi daha olmasın:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…