-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

amma yazılmış yahu geçmişi okuyana kdr saat kaç oldu yrm saattir burdayım kaydirigubbakcemile3 ohh beee müjde olayını okudum rahatladım valla,ilk başlarını okumadım ben onun yazıyodu böle evlilik çok sıkıcı fln ondan beri tanıyom :) dedimki ne sinir bozucu bi kız,muhabbeti fln şımarık geldi.sonra merk ettim bende herkes gibi foto eklemişmi die baktım bişi yok,gelinlik modeli eklmiş,kolumun yarısı dövme fln yazmış eskilerde ordan şüphelendim daa kaydirigubbakcemile3 rahatladım valla bi ben diilmişim..herkesde yazıyo dedim ön yargılıyım ama ii hadee..muhabbet sağlam olmuş keşke olsaydımmm :roflol::roflol:

ya ben okuayamdım ama bende kızın attığının farkındaydım
herkeste anlamış ztn
merak ettim gitcem gerie biraz

ya ben okuayamdım ama bende kızın attığının farkındaydım
herkeste anlamış ztn
merak ettim gitcem gerie biraz

amaaaan sonbaharcım boşver değer mi vaktine
sanırım herkes şüphelenmiş müjdenin salladıklarından ama iyi niyet işte
hepimiz de kendimizden şüphe edip karşımızdakini doğru sanmışız kaydirigubbakcemile3

yaprak dökümü başlamıştır, bi yandan onu izliim,neclaya gıcık oluyoruuum alsanaalsanasmile

sonbahar güle güle kullan cnm paspasını,değişikmiş.ben bakındım bakındım bulamadım pek model.tepe home dan aldık en son. düz mor bnmki..bende koyardım fotosunu ama yırttım ambalajı yaahu markasını hatırlamıyom :)

cnmm çok teşk.ler ya bende zor beğendim
düz renk alıcaktım ama acele edip banyo aksesuvarlarımı almıştım
onları alınca uydurmak zor oldu biraz onlarda krem kahve siyah desenli bunu aldım
sende güle güle kullan canım.

yaprak dökümü başlamıştır, bi yandan onu izliim,neclaya gıcık oluyoruuum alsanaalsanasmile

Cute öpicem seni yaww. Oradaki hırhır nejlaya bende ayar oluyorum:) Annemin zoruna açıyorum yaprak dökümünü Allah'ım bu kadar mı itici bir karakter olur ekrana çıkınca bile kanalı değiştiriyorum. :roflol:
Geçenlerde programın birinde denk geldi ana orada baktım cici kızmış meğersem. Dizide ama ığğğğğğğğğy hala :d

keklendik hamile ne yokkkkk delikafadulden

hamilede yok , bogazda evde yok , jeeplerde yok , konken partilerine giden kaynanada yok, biraz daha yemek ye diyen kaynanaya kızıp kocayı bosayacak olan biride yok hersey sahte sahte sahte herseeeeey sahteeee kaydirigubbakcemile3

youknow cum fotonu gördükçe bayılıyorum yaa,albümler bölümünden en beğendiklerimden valla!! özel fotorafçımı tuttunuz yoksa arkadaşlardan birimi çekti.. inşallah bnmde öle güsel olurr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…