-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyy tesekkür ederim balımmzemuszemus fotografcı tutmustuk canım umarım seninkilerde benimkilerden güzel olur

hamilede yok , bogazda evde yok , jeeplerde yok , konken partilerine giden kaynanada yok, biraz daha yemek ye diyen kaynanaya kızıp kocayı bosayacak olan biride yok hersey sahte sahte sahte herseeeeey sahteeee kaydirigubbakcemile3

ya aslında gülüoruz ama kendimi kötü hissettim ya burda ne gzl arkadaşlıklar kuruyoruz
muhabbet ediyrz sevinçleimizi dertlerimizi paylaşıyrz
olcak şey dğl üzülüo insan duyunca

evettt bencede çok gzl ya bizim burda dış çekim yapan bi fotocu yok ama çok gzl sahil var bi fotocuya sölesem orda çekmezlermi yaa
ben klasik bişiyler olsun istemiorum yaa

çıkcak çıkcam diom bi türlü çıkamıom

fotocu yoksa oldurursun canım şimdi bu işi yapanlar bütün sehirlere geliyorlar benim calıstıklarım öyle oldu en azından ankaradan mersine istanbula geldiler bizle umarım sizinkilerde cok cok guzel olur

çeker cnm.bnm de Bursada çekilecek fotolar keşke istanbulda çekilse burada daha çok imkan var mekan açısından nette fln fotoğrafçıların örnekleri var onları gösterin fotoğrafçıya böle olcak diyin yapar bence

bakın ne buldum

SINAVDA VERıLMıŞ SÜPER CEVAPLAR
. Sınavlarda Verilmiş Süper Cevaplar Çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek sorar: - bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın! 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece şudur: - Hangi sandalye ****************** ılkokul 3. sınıf Soru: Ormanların faydalarını sayınız. Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez. Sonuç: Tam not ****************** Din hocası hz. muhammed ile hz. ali arasındaki bir diyalogu yazın demiş. Hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş hz.muhammed: günaydın ali hz.ali: sana da günaydın muhammed nasılsın ******************* seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış. soru 1: ılk milli eğitim bakanımız kimdir? cevap: hasan ali yücel soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır. işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...) ********************* soru; Ahmet Haşim in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim ************ deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir. doğru cevap depremin magnitüdü dür, fakat zeki bir arkadaşımız: helal olsun yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır. ****************** aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir de değinen bir yazı yazın. 1. din 2. cinsellik 3. gizem cevap: Allahım! hamileyim. acaba kimden

Kızlar ben olduğum gibi ne var ne yok burada özellikle bu topicte paylaşıyorum burası benim mabedim başka arkadaşım yok denilecek kadar az çünkü. Sizlere, fikirlerinize çok güveniyorum çünküüüüüüü.
O sebebpten yalancı dolancı tipler gelip topiğimizi hayal kırıklığına uğratmasın yawwwwwwwwww.
klava:

fotocu yoksa oldurursun canım şimdi bu işi yapanlar bütün sehirlere geliyorlar benim calıstıklarım öyle oldu en azından ankaradan mersine istanbula geldiler bizle umarım sizinkilerde cok cok guzel olur

canım inş. güzel olur benim nişan fotolarımda gzldi ama şimdi dış çekim olsun istiom
burda da yok valla nerden bulcaz öle gelip çekenide.
neyse söylecem bizim fotocuya çeksin sahilde bi yerde
ona da ilk olur hem

evet bende bakıp bikaç örnek kopyalıyrm
işte onları göstericem artık
ztn daha önce sormuştu bize istediğiniz pozlar var mı die hazırlıksız gitmiştim
şimdi çok iyi araştırayım.
ereğli katılıorum aynen cnm

çeker canım parasını verince heryerde çeker önceden git söle bi

açıkcası ben hayal kırıklıgına ugramadım burda onla ilk karsılasmamda bosanma kararı almıstı kaynanasına kızmıs cekip ailesinin evine gitmişti tlf kapatmıstı kaynanasına haber vermemişti e ailesidemi demedi kızım haber ver yada onlar arayıp haber vermedi sevmiyorum kocamı boğazda eve altımdaki arabaya kanmısım dediginde anladım zaten sinirlenme seker

canım bize şöyle poz verin böyle poz verin demediler 2 foto fln hariç ve 1000 den fazla fotom var biz yürüdük konustuk oturduk onlar çekti ve hala bakıyoruz aaaa bu poz nası çekilmiş fln dioruz :kedi:

cnm iyi hoşta çok tuzluya patlamazmı öle ,tamam bnm için foto çok önemlide yazık günah bu sıkıntılıkta ...kaça maal oldu acap yazsan ?

cnm iyi hoşta çok tuzluya patlamazmı öle ,tamam bnm için foto çok önemlide yazık günah bu sıkıntılıkta ...kaça maal oldu acap yazsan ?

mersinde dugun hikayesi sabahtan akşam kadar yani + dıs mekan istanbulda sadece dış mekan 3 kişi geldi yol parası kalacak yer fln içinde 1.300 verdik ama sadece dıs mekan istiosan yasadıgın sehre gelip cekiolar 600 lira bütün fotolarıda cd içinde gercek boyutlarıyla veriolar

canım cahilliğime ver, düğün hikayesi ne oluyo tam olarak? yani dış mekan ne düğün hikayesi ne? bilmiyorumkismile

müjde yalanı çıktı ortaya he
ben de şüpheleniodum hatta hamile olmayasın dediğnizden sonra kız hamileyim dedi
sallıodu da herkes bişi demeyince sana mı düştü lpik dedim sustum

saol tatlım, tahmin ettiğim gibi çokmuş yaw.diğer masraflar olmasa düşünmem hiç ama ,profesyonel makinesi olan arkidişlere rica aderis bakalım olmassa verices mecburen

canım cahilliğime ver, düğün hikayesi ne oluyo tam olarak? yani dış mekan ne düğün hikayesi ne? bilmiyorumkismile

canım dugun hikayesi dugun gunu sabah uyandıgın andan itibaren bi fotocu senle bi fotocu eşinle oluo kahvaltısından kuaförde hazırlıklar fln gece ilk dansa yada nikaha kadar her anın fotografını cekiyor dış mekanda hani stüdyoda deilde dısarıda foto cektiriosun ya o yani benim fotolarım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…