- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.041
youknow cum fotonu gördükçe bayılıyorum yaa,albümler bölümünden en beğendiklerimden valla!! özel fotorafçımı tuttunuz yoksa arkadaşlardan birimi çekti.. inşallah bnmde öle güsel olurr :Saruboceq:
hamilede yok , bogazda evde yok , jeeplerde yok , konken partilerine giden kaynanada yok, biraz daha yemek ye diyen kaynanaya kızıp kocayı bosayacak olan biride yok hersey sahte sahte sahte herseeeeey sahteeee kaydirigubbakcemile3
youknow cum fotonu gördükçe bayılıyorum yaa,albümler bölümünden en beğendiklerimden valla!! özel fotorafçımı tuttunuz yoksa arkadaşlardan birimi çekti.. inşallah bnmde öle güsel olurr :Saruboceq:
You Allah cızırtını :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya aslında gülüoruz ama kendimi kötü hissettim ya burda ne gzl arkadaşlıklar kuruyoruz
muhabbet ediyrz sevinçleimizi dertlerimizi paylaşıyrz
olcak şey dğl üzülüo insan duyunca
evettt bencede çok gzl ya bizim burda dış çekim yapan bi fotocu yok ama çok gzl sahil var bi fotocuya sölesem orda çekmezlermi yaa
ben klasik bişiyler olsun istemiorum yaa
çıkcak çıkcam diom bi türlü çıkamıom
ne kadar özenmiştim üzülmüştüm aslında kaynanam bana 2 gelinlik al begendigini giyersin demiyor diye :gitme:kaydirigubbakcemile3
ya aslında gülüoruz ama kendimi kötü hissettim ya burda ne gzl arkadaşlıklar kuruyoruz
muhabbet ediyrz sevinçleimizi dertlerimizi paylaşıyrz
olcak şey dğl üzülüo insan duyunca
evettt bencede çok gzl ya bizim burda dış çekim yapan bi fotocu yok ama çok gzl sahil var bi fotocuya sölesem orda çekmezlermi yaa
ben klasik bişiyler olsun istemiorum yaa
çıkcak çıkcam diom bi türlü çıkamıom
fotocu yoksa oldurursun canım şimdi bu işi yapanlar bütün sehirlere geliyorlar benim calıstıklarım öyle oldu en azından ankaradan mersine istanbula geldiler bizle umarım sizinkilerde cok cok guzel olur
çeker cnm.bnm de Bursada çekilecek fotolar keşke istanbulda çekilse burada daha çok imkan var mekan açısındannette fln fotoğrafçıların örnekleri var onları gösterin fotoğrafçıya böle olcak diyin yapar bence
çeker canım parasını verince heryerde çeker önceden git söle bicanım inş. güzel olur benim nişan fotolarımda gzldi ama şimdi dış çekim olsun istiom
burda da yok valla nerden bulcaz öle gelip çekenide.
neyse söylecem bizim fotocuya çeksin sahilde bi yerde
ona da ilk olur hem
Kızlar ben olduğum gibi ne var ne yok burada özellikle bu topicte paylaşıyorum burası benim mabedim başka arkadaşım yok denilecek kadar az çünkü. Sizlere, fikirlerinize çok güveniyorum çünküüüüüüü.
O sebebpten yalancı dolancı tipler gelip topiğimizi hayal kırıklığına uğratmasın yawwwwwwwwww.klava:
evet bende bakıp bikaç örnek kopyalıyrm
işte onları göstericem artık
ztn daha önce sormuştu bize istediğiniz pozlar var mı die hazırlıksız gitmiştim
şimdi çok iyi araştırayım.
ereğli katılıorum aynen cnm
fotocu yoksa oldurursun canım şimdi bu işi yapanlar bütün sehirlere geliyorlar benim calıstıklarım öyle oldu en azından ankaradan mersine istanbula geldiler bizle umarım sizinkilerde cok cok guzel olur
bu cvplar ciddi doğrumu yaw.
neyse kıslar ben kaçtımm derse başlıorumm off off
cnm iyi hoşta çok tuzluya patlamazmı öle ,tamam bnm için foto çok önemlide yazık günah bu sıkıntılıkta ...kaça maal oldu acap yazsan ?
mersinde dugun hikayesi sabahtan akşam kadar yani + dıs mekan istanbulda sadece dış mekan 3 kişi geldi yol parası kalacak yer fln içinde 1.300 verdik ama sadece dıs mekan istiosan yasadıgın sehre gelip cekiolar 600 lira bütün fotolarıda cd içinde gercek boyutlarıyla veriolar
mersinde dugun hikayesi sabahtan akşam kadar yani + dıs mekan istanbulda sadece dış mekan 3 kişi geldi yol parası kalacak yer fln içinde 1.300 verdik ama sadece dıs mekan istiosan yasadıgın sehre gelip cekiolar 600 lira bütün fotolarıda cd içinde gercek boyutlarıyla veriolar
canım cahilliğime ver, düğün hikayesi ne oluyo tam olarak? yani dış mekan ne düğün hikayesi ne? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?