-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kız hatice ogün benim bak yıllardan beri süregelen bir aşkımız var öle facede foto fln ayıp yani utan yoksa sendemi sahtesin kızım

heheh ama ogünle bizde uzun zamandırrrr beraberiz.. :)) ne konser kaçırırm ne imza günü yaaa :)) ben sahte olmam olamam laelaelaelaelae facede gördün kuzu beniii :)) yoksa sahtemiyim ben nişanlı değilim daha 15 yaşımdayım

arkadaşlar buradaki o 1 misafir kesinlikle mujde eee biz elbet bigün sıkılıcaz ve onun hakkında konuşmutycaz işte ozaman o bi daha girmiycek zaten

bende senin itiraf etmeni bekliodum yoksa sölicektim bak en azından sen dürüst davrandın söledin ya sende uğraşacak başka önemli konularım var deyip çekip gitseydinmafoldumben

çok karışık be çilek ama hiç merak etmeyin dilek ve ben olduktan sonra asla sizi oyuna getiremezşer artık

dilek canım gel seninle facede grup açalım :icecream:

bende senin itiraf etmeni bekliodum yoksa sölicektim bak en azından sen dürüst davrandın söledin ya sende uğraşacak başka önemli konularım var deyip çekip gitseydinmafoldumben
çok önemli konularım var çocuklar evde aç onlara bakmam gerek.. :))

günaydınnnnkaydirigubbakcemile3
geçmişede baktım ama müjde bişeyde itiraf etmemiş
ama çok şüpheliydi
eşimle balkonda yemek yiyoruz bi yandan size bakıyorum falan :roflol:

yaa benim kocam gelcek yurt dışından onu görmücem uzun zamandırrr onla yemek yerken nete bakıncam :)) yalannnnnnneyvahedigeldismile

günaydınnnnkaydirigubbakcemile3
geçmişede baktım ama müjde bişeyde itiraf etmemiş
ama çok şüpheliydi
eşimle balkonda yemek yiyoruz bi yandan size bakıyorum falan :roflol:

sanırım sen kaynanasının konken partilerini,bogazda evi,jeepleri,2 gelinlik al istedigini dugunde giy demelerini,müjdenin kızıp 1 gun içinde bosanma kararı almasını sonra vazgecmesini , akşam 8 den sonra doktora gidip dolu sıra oldugunu ama doktor aradan bunu aldıgını 2 aylık hamile oldugunu hiç dogum yapmadıgı halde spiral takılı olmasını fln bilmiosun kaydirigubbakcemile3

çok karışık be çilek ama hiç merak etmeyin dilek ve ben olduktan sonra asla sizi oyuna getiremezşer artık

dilek canım gel seninle facede grup açalım :icecream:
açalım şeker
üff bu ilaçlardan midem bulanıyo ya :sinifsinif:

midem bulanıo deme dun müjdede midem bulanıo dedi 1 saat içinde doktora gitti öğrendi eve geldi kocasıyla kavga etti kocası evi terk etti sonrada bize yazdı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…