- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.141
DİLEK ne güzel işte eğlendiriyor be canım seni böyle güzel geçer zaman
öyle şeker ama diorum bazen yeterrrrrrrrrrrrrrr ben öyle pek gelemem ilgiye alakaya fln ipimi salacak benim yeter kaydirigubbakcemile3
bide üstüne iyi geceler dedi yattı uyudu
bende ne diyim sana ben ya dedim öyle kapandı konu offf birilerini dövmem lazım benim offf
azı da çoğu da zarar canım zemuszemuszemuszemus
ayyy biraz rahatlamak için 3 katlı tripleksimizin en üst katında bulunan saunayamı girsem, yoksa orta kattaki sinema odasında filmmi izlesem, yoksa en alt kattaki havuzda biraz yüzsemmi :)) sizce hangisiii kızlarrr :)))
canım ben gidiyorum şimdi uçakla londraya gidicemm yarın sabah direk işe gelirim hakan çok ısrar ettti yaw napıyım pijamalarla gidiyoruz hadi öptüm hepinizi
heheee :roflol: kızlarrr ben kraliçelerinkine taş çıkaracak derecedeki lüks odama gidip, prenses yatağıma yatıp uyucam artıkkk, hepinize iyi gecelerrr, yarın 5 çayına venedik'e gidek mi beraberrr :roflol:
ii gcler herkese muhabbet çok ii ama gözler kapanıyo artık,hizmetçi yatağımı hazırlamış,yurt dışından getirttik yatağımı heeöpüldünüsss.byee opuyorumnanaktan
şu misafirin garaj kapısı acılsada gitse artık kocişi pc basında görmesnkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar birazdan eşimde gelir hummerle garajın kapı sesi gelir birazdan ay beni pc basında görmesin kaydirigubbakcemile3 balkona oturayımda hem onu beklio izlenimi veririm hemde bogazdaki evimizden köprünün ışıklarını sayarım kaydirigubbakcemile3gidip hizmetcileri uyandırayımda su evi temizlesinler kirlenmiş geldi gözüme bu saatte
iyi geceler hakan geldi msne onunla konuşuyorum çıktımbende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?