-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bide üstüne iyi geceler dedi yattı uyudu

bende ne diyim sana ben ya dedim öyle kapandı konu offf birilerini dövmem lazım benim offf

okudum canım
bu misafir hala gitmedi bak bebeginin uykuya ihtiyacı var müjde hadi git uyukaydirigubbakcemile3

ayyy biraz rahatlamak için 3 katlı tripleksimizin en üst katında bulunan saunayamı girsem, yoksa orta kattaki sinema odasında filmmi izlesem, yoksa en alt kattaki havuzda biraz yüzsemmi :)) sizce hangisiii kızlarrr :)))

canım ben gidiyorum şimdi uçakla londraya gidicemm yarın sabah direk işe gelirim hakan çok ısrar ettti yaw napıyım pijamalarla gidiyoruz hadi öptüm hepinizi

heheee :roflol: kızlarrr ben kraliçelerinkine taş çıkaracak derecedeki lüks odama gidip, prenses yatağıma yatıp uyucam artıkkk, hepinize iyi gecelerrr, yarın 5 çayına venedik'e gidek mi beraberrr :roflol:

ii gcler herkese muhabbet çok ii ama gözler kapanıyo artık,hizmetçi yatağımı hazırlamış,yurt dışından getirttik yatağımı hee öpüldünüsss.byee opuyorumnanaktan

şu misafirin garaj kapısı acılsada gitse artık kocişi pc basında görmesnkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kuşlar süpersiniz gece gece koptum gene yawwwwwwww:)

iyi geceler hakan geldi msne onunla konuşuyorum çıktımbende

Gülüm düzelmiştir umarımmmmmm.

hahahah şii neler oldu burada sorabilirmiyim sipit o yazdığın yorumlar ne ulan hemde bensiz nasıl hizmetçilerinden malından mülkünden bahsedersin muhabbet edersinn yolarım kız senii seni paramla döverm heee

günaydın kızçeler geçmişi okuyamicam yoğunumm çok sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…