-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ben kaçayım artık :)) tavanı cam olan odamda ben yatayım artık, yıldızları izleyerek uyumak en büyük zevkim :)) öpüyorummm şekerlerimmmmmmmm

:roflol:
zeynep.im ii gcler
yardımcı yemek hazırladı gidip annemi uyandırıyımda ben hazırladım diyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatigem sanada ii gcler tatlım
artık bende yol almayı düşünüyorum
hepinizi öperim yanaktanopuyorumnanaktan

şafaktan 1 gün daha gitti
biraz daha yaklaştık sevdiğimle boshayallersmile

kızlar birazdan eşimde gelir hummerle garajın kapı sesi gelir birazdan ay beni pc basında görmesin kaydirigubbakcemile3 balkona oturayımda hem onu beklio izlenimi veririm hemde bogazdaki evimizden köprünün ışıklarını sayarım kaydirigubbakcemile3gidip hizmetcileri uyandırayımda su evi temizlesinler kirlenmiş geldi gözüme bu saatte

amaaan gece gece kavga neyim etmeyin benim kocişte aradı bugun sayım varmıs gelmicem dedi sonra dioki 1 nisan aman allahım bu adam 27 yasındamı:umursamaz:

Herşeyi ben düşünüyorum ya 2 günde bir görüşüyoruz tamam ama inan sohbet edemiyoruz bile ya o bizde yada ben onlarda falan çok sıkıldım iş böyle olunca
bugünde eve geldi pc de bi işle ilgileniyor eee işyerinde ilgilenemiyor eve gelince kendi kendine iş çıkaryıro uyuz oluyorummm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ahhh bu erkekler neden böyleler.bnim nişanlımda o kadar cok sık arar sorarki bazen konuscak bişey bile bulamıoruz :umursamaz:

benim kociş zaten daha büyümemiş kar yagdıgında balkona kardankadın yaptık sabah uyanıp gitmiş ona bakmıs beni uyandırıo ne die kızımız evden kacmıs dio ne kız dedim ne oluo dedim sabah sabah kalk kalk gitmiş kaçmış dio sonradan anladımki kardankadın erimiş bizimkide evden kaçmış dio namusumuz kirlenmiş şimdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…