- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.121
benimde ünvde arkadasım vardı neredeyse 20 saat birlikteydik kızla ne zaman yanımızdan ayrılsa ya biri teklif eder ya eski sevgilisi gelir ankaradan antebe bunun için yurttan anons yaptırır buda pijamayla iner fln kahvaltıya giderler madoya hayatta pijamayla tuvalete bile gitmezdi bizim yanımızdada tlf müzik kısmını acardı melodisinden 1 önceki sarkıya getirirdi o biter melodisi baslayınca ufff yine arıo buda derdi tlf alır odaya giderdi bi kere özelden caldırdık calıo tlf o an cıktı odadan tlf kapatmıs guya kaydirigubbakcemile3 birindede işte benim çalıştıgım organizasyon şirketinde sihirbaz vardı bu bizimkine asılmısta cok ısrar ediomusta bizimki istemiomusta sonradan öğreniom asılan biizmki çocuk nişanlı cunku en sonundada bizim evde kaldı haftasonu bizde memlekete gelmiştik pazartesi dönduk işte bu anlatıo eski sevgilisi gelmiş antebe aramıs ben geldim die bizim evde kalmıslar fln gitmişler alışveriş yapmışlar cocuk buna gumus saat fln almıs ama bu kabul etmemiş çiçek almıs fln bizde gercegi ögrendik yurttaki kızın biriyle kalmıs ondan sonra söledik yüzüne yol verdik kabul etmedi tabide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?