- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.101
canım bize şöyle poz verin böyle poz verin demediler 2 foto fln hariç ve 1000 den fazla fotom var biz yürüdük konustuk oturduk onlar çekti ve hala bakıyoruz aaaa bu poz nası çekilmiş fln dioruz :kedi:
mersinde dugun hikayesi sabahtan akşam kadar yani + dıs mekan istanbulda sadece dış mekan 3 kişi geldi yol parası kalacak yer fln içinde 1.300 verdik ama sadece dıs mekan istiosan yasadıgın sehre gelip cekiolar 600 lira bütün fotolarıda cd içinde gercek boyutlarıyla veriolar
canım dugun hikayesi dugun gunu sabah uyandıgın andan itibaren bi fotocu senle bi fotocu eşinle oluo kahvaltısından kuaförde hazırlıklar fln gece ilk dansa yada nikaha kadar her anın fotografını cekiyor dış mekanda hani stüdyoda deilde dısarıda foto cektiriosun ya o yani benim fotolarım gibi [/QUOTE
canım ne gzl yaa aslında diğer türlü insan kasılo
rahat olmak en güzeli bende öyle istiyrm aslında ama bikaç fotomuzda fotocuya uyarız yine birde fiyat olarak tuzluymuş aşar o bizi ama bütün gün fotocunun sizinle olması çok gzl bütün anılarını çekio çok hoş olmuştur.
bu arada biraz yaprak döümüne baktım biraz ders yaptım geldimm
ne oldu kuzum opuyorumnanaktançilek vayyy bebemmmmmmmmmmmm :)) maşallahh :))
canım hepsini biliyorumsanırım sen kaynanasının konken partilerini,bogazda evi,jeepleri,2 gelinlik al istedigini dugunde giy demelerini,müjdenin kızıp 1 gun içinde bosanma kararı almasını sonra vazgecmesini , akşam 8 den sonra doktora gidip dolu sıra oldugunu ama doktor aradan bunu aldıgını 2 aylık hamile oldugunu hiç dogum yapmadıgı halde spiral takılı olmasını fln bilmiosun kaydirigubbakcemile3
midem bulanıo deme dun müjdede midem bulanıo dedi 1 saat içinde doktora gitti öğrendi eve geldi kocasıyla kavga etti kocası evi terk etti sonrada bize yazdı kaydirigubbakcemile3
ayyy biraz rahatlamak için 3 katlı tripleksimizin en üst katında bulunan saunayamı girsem, yoksa orta kattaki sinema odasında filmmi izlesem, yoksa en alt kattaki havuzda biraz yüzsemmi :)) sizce hangisiii kızlarrr :)))
kaydirigubbakcemile3
çilekim foto koymuşsun ya avatara ondan şey ettmiimmm :))
canım ben gidiyorum şimdi uçakla londraya gidicemm yarın sabah direk işe gelirim hakan çok ısrar ettti yaw napıyım pijamalarla gidiyoruz hadi öptüm hepinizi
hıı tamam tatlım sen kadar olamam amaopuyorumnanaktan
ay kızlar yrn sabah kahvaltımızı londrada mı yapsak ki bayanssulusmile
ay 3 demişim 13 olcaktı kat sayısı :))
canım ben gidiyorum şimdi uçakla londraya gidicemm yarın sabah direk işe gelirim hakan çok ısrar ettti yaw napıyım pijamalarla gidiyoruz hadi öptüm hepinizi
yok 23 abartma sende :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?