-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyy biraz rahatlamak için 3 katlı tripleksimizin en üst katında bulunan saunayamı girsem, yoksa orta kattaki sinema odasında filmmi izlesem, yoksa en alt kattaki havuzda biraz yüzsemmi :)) sizce hangisiii kızlarrr :)))

canım bize şöyle poz verin böyle poz verin demediler 2 foto fln hariç ve 1000 den fazla fotom var biz yürüdük konustuk oturduk onlar çekti ve hala bakıyoruz aaaa bu poz nası çekilmiş fln dioruz :kedi:

çilek vayyy bebemmmmmmmmmmmm :)) maşallahh :))
ne oldu kuzum opuyorumnanaktan
canım hepsini biliyorum
ama neden böyle bişey yapma gereği duydu onu anlamadım
bi topik var asker beklerken çeyiz hazırlığı die
orayada birisi üye olmuştu yeni kullanıcıydı
böyle zenginlikle taksitli çeyizlerle atıp tuttu
işte zengin bulun ne işiniz var çeyiz taksitleriyle uğraşıyosunuz v.s. v.s.
acaba müjdeyle bağlantılı mıydı ki kaydirigubbakcemile3
tanrıçamdan bi güzel ağzının payını aldı naşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

midem bulanıo deme dun müjdede midem bulanıo dedi 1 saat içinde doktora gitti öğrendi eve geldi kocasıyla kavga etti kocası evi terk etti sonrada bize yazdı kaydirigubbakcemile3

ama ben daha evli değilim bide müjde gibi önceden ilişkim yok kaydirigubbakcemile3

canım ben gidiyorum şimdi uçakla londraya gidicemm yarın sabah direk işe gelirim hakan çok ısrar ettti yaw napıyım pijamalarla gidiyoruz hadi öptüm hepinizi

ya bunların hayatta hiç bişiy görmemiş
kompleksli insanlar olduğunu düşünüyrm
aslında bi çeşit hastalık bu
yani kendi gibi yaşayamayıp bir sürü karektere giren bir sürü de insan var
daha önce bi reklam şirketinde çalışıyordum
yanımda da 35 40 yaşlarında bir bayan işe başladı
zaman geçtikçe kadının chat olaylarına fazla takıldığını ve hayal dünyasının çok geniş olduğunu farkettim
kadın çift karekterliydi
bi olay anlattı bunu kendi yaşamış gibi chatte arkadaşları ile konuşurken bi öğretmen bayan ile tanışmış
bu öğretmen orda bulunan 22 yaşında bi üniv. öğrencisi ile sanal aşk yaşamaya başlamış ( bu arada sanal aşk nedemekse bilemiorum işte saçmalık ) sonra bu çocuk bi başka kadınla daha görüşüomuş o da muhasebeciymiş ve bi kadınla daha görüşüomuş sonunda bu çocukla görüşen bütün kadınlar aslında aynı şahsiyetmiş ve ben yanımda çalışan hayal dünyası fazlası ile gelişmiş olan bayan olduğunu düşünüyrm çünkü o da bi gün kendi bir gün başkası oluyordu

heheee :roflol: kızlarrr ben kraliçelerinkine taş çıkaracak derecedeki lüks odama gidip, prenses yatağıma yatıp uyucam artıkkk, hepinize iyi gecelerrr, yarın 5 çayına venedik'e gidek mi beraberrr :roflol:

ii gcler herkese muhabbet çok ii ama gözler kapanıyo artık,hizmetçi yatağımı hazırlamış,yurt dışından getirttik yatağımı hee öpüldünüsss.byee opuyorumnanaktan

benimde ünvde arkadasım vardı neredeyse 20 saat birlikteydik kızla ne zaman yanımızdan ayrılsa ya biri teklif eder ya eski sevgilisi gelir ankaradan antebe bunun için yurttan anons yaptırır buda pijamayla iner fln kahvaltıya giderler madoya hayatta pijamayla tuvalete bile gitmezdi bizim yanımızdada tlf müzik kısmını acardı melodisinden 1 önceki sarkıya getirirdi o biter melodisi baslayınca ufff yine arıo buda derdi tlf alır odaya giderdi bi kere özelden caldırdık calıo tlf o an cıktı odadan tlf kapatmıs guya kaydirigubbakcemile3 birindede işte benim çalıştıgım organizasyon şirketinde sihirbaz vardı bu bizimkine asılmısta cok ısrar ediomusta bizimki istemiomusta sonradan öğreniom asılan biizmki çocuk nişanlı cunku en sonundada bizim evde kaldı haftasonu bizde memlekete gelmiştik pazartesi dönduk işte bu anlatıo eski sevgilisi gelmiş antebe aramıs ben geldim die bizim evde kalmıslar fln gitmişler alışveriş yapmışlar cocuk buna gumus saat fln almıs ama bu kabul etmemiş çiçek almıs fln bizde gercegi ögrendik yurttaki kızın biriyle kalmıs ondan sonra söledik yüzüne yol verdik kabul etmedi tabide

şu misafirin garaj kapısı acılsada gitse artık kocişi pc basında görmesnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…