-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Caspery canım ben ocakta sözlendim haziranda nişanlanıcaz işte gelirse o gün Tabi.
Evet kötüyüz kabul ediyorum :jeyyar:
Ece ibrahim ile kendini ekleyecekti ama nerede bu kız ya.

öyle deme canım yaa nikahım olcağı gün bi düşştüm heycandan kolum kırılıyodu az kaldı yara bere içinde kaldım

canmmm
herşey çok yolunda gidecek öyle düşünn
harika bi gün geçireceksiniz..
ve hayatınızda bi daha yaşayamacaksınızz
aşırı heycanla stresle geçirme o günüü
şimdi de biraz daha rahat ol tamamm

Caspery canım ben ocakta sözlendim haziranda nişanlanıcaz işte gelirse o gün Tabi.
Evet kötüyüz kabul ediyorum :jeyyar:
Ece ibrahim ile kendini ekleyecekti ama nerede bu kız ya.

gelir canmm gelirr
bizim sözle nişan arası sadece 3 gündü yaa :))))

snn cevapllarını görmezden gelmiyorum canım küstü gitti ya ondan öyle dedim

gelir canmm birazdann
1 nisan olmasndan dolayı küsmeler tartışmalar atışmalar gerçek gelmiyo bana
dimi adacmm gerçek deilll

ay derin nefes aldım verdim şimdi sakinim heycan yok sadece o günn güzelliğinin düşünücem

speedy yaa niye ekledin ki sen bizi aşk olsun bak eğer bir kişide bile görürsem gelimliğimin aynısını küserim sana
hele o üzerimdeki kırmızı şeyden lütfen yaptırmayın

caspery ne güzel yawww vallahi bizim 2 ay falan var işte..

ece yok kız özel yaptırdın kimse yaptıramaz ama ayakkabılarını 1 günlük ödünş istiyorum.

ayy canıım insan inanamıyo biliyommusn nişanlanalı 7 ay oldu günler nasıl geçer die düşünürken kalmış şurda 20 güncük bişi yaa

olmazz veremem ayakkabıları mı da özel yaptırdım ben onları tamam mı kıskanma hiçç

dün resim ekleyince bende yazdım yazdım dedim eyvahh dur kızım napıyosun konuşmasana :roflol: :roflol: ama dayanamadım yaa

ayy canıım insan inanamıyo biliyommusn nişanlanalı 7 ay oldu günler nasıl geçer die düşünürken kalmış şurda 20 güncük bişi yaa

evtt bilirim o duyguyu..
canm benmm hemen geçecekk
ve evlenince daha da çabuk geçecekk
biz 5 ay nişanlı kaldık uzun gibi gelmişti
ama 6 aydr evliyiz sanki az bişi oldu

ece ve gizo aferm size tebrik ediyorum alsanaalsanasmile

sulugöz heycanına ne yapabiliriz? henüz biz bile bi çözüm bulamadık sna yardımcı olabilicekmiyiz sanmıyorum

perimsin korkma bişi olmuo relax

ne kadar tatlı heyecanlar bunlar ya okudukça duygulanıyorum bizede nasip olcak mı bakalım

Ece aynen baktm gülüyoruz falan :jeyyar: ama baksana kimse anlamamış gerçi mujdeyi anlamadılar bizi hiç anlamazlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…