- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.321
casper, hatigem tşkler.
çeyiz falan alan yok mu kızlar ?
hatigem sen 2009 kapanışları yaptın mı?
günaydın kızlarrrrrrrrrr
ben kapanışları yaptımmart ftrlarınıda bitirdim çok çalışkanım ben :hooray:
hşb kızlarr nabıonusss
fatura işliyorum gibi ama aslında dekoratif ayna ve saatlere bakıyorum netten :))
çeyiz falan demişken eksiklerim geldi aklıma heheh bi beğenemediğim şeyler :roflol:
çilekim kapanışları tamamen yapmadım desem ve yapmak istemiyorum da desem.. biliyosun iş durumlarımızı hiçç içimden gelmiyoo :)) sen naptınn ?? şimdi ben mart faturalarını başladım işlemeye :))
fatura işliyorum gibi ama aslında dekoratif ayna ve saatlere bakıyorum netten :))
Bulduuğn güzel bir şeyler olursa paylaş bizle de lütfen. :)
bende kapanışlar için 110 küsür cariyle görüştüm :roflol:
içlerinden bir kaç gıcıkla kavga ettim :roflol:
şimdi 2 firmayı bekliyorum ekstre göndersin devir yapıp bitiricem
onlarıda 2 gündür bekliyorum 3 kezde aradım
bazı firmalar çok ciddiyetsiz çalışıyo kötükedihüso
ben mart faturalarına başlamadım 15 inde başlarım 1 günde işlerim zaten. 10 ar günlük ayırdığım için fazla fiş maddesi atmak istemiyorum
ne bilim ya bu ne biçim iş :roflol:
bnmde çok çeyiz alasım var 1 yatak örtüsü daha mı alsam ne :roflol::roflol:
ama muhasebe diyince hepsini kapsıyo işteayy kavgalara sen bana gel bide :)) aslında bende 15 inde falan işliyorumda nedense içimden geldi bu sefer 1 günde biter haklıısn ama bu sefer bitmicek heralde günde 1-2 işlicem gibi gözüküyo :roflol::roflol: bu ne biçim iş bencede sadece 1 iş yapabileceğim bi işim olsunnn uğraşmıyayım devir falan sadece faturalarımı işliyim falan var öyle arkadaşlarım özeniyorum vallaaa boshayallersmile
benimde çok var çilekim çeyiz karşıtı olan ben annemi şaşırmaya devam ediyorum :)) yaa aslında yok fazla bi eksik ama duramıcam bi nevresim takımı daha alayım linenste beğenmiştim pamuk saten böyle :)) çamşır sepeti alıcam tabi var biraz daha var yazmayayım şimdi buraya eksiklerimi :)) delikafadulden:lepi:
canmm görmemiştim çok şııkk güle güle kullann
tşk ederim kızlaryazdım cnm oraya burayada diil bayıldım,şahane bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?