-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

casper, hatigem tşkler.
çeyiz falan alan yok mu kızlar ?
hatigem sen 2009 kapanışları yaptın mı?

çeyiz falan demişken eksiklerim geldi aklıma heheh bi beğenemediğim şeyler :roflol:

çilekim kapanışları tamamen yapmadım desem ve yapmak istemiyorum da desem.. biliyosun iş durumlarımızı hiçç içimden gelmiyoo :)) sen naptınn ?? şimdi ben mart faturalarını başladım işlemeye :))

bende kapanışlar için 110 küsür cariyle görüştüm :roflol:
içlerinden bir kaç gıcıkla kavga ettim :roflol:
şimdi 2 firmayı bekliyorum ekstre göndersin devir yapıp bitiricem
onlarıda 2 gündür bekliyorum 3 kezde aradım
bazı firmalar çok ciddiyetsiz çalışıyo kötükedihüso
ben mart faturalarına başlamadım 15 inde başlarım 1 günde işlerim zaten. 10 ar günlük ayırdığım için fazla fiş maddesi atmak istemiyorum
ne bilim ya bu ne biçim iş :roflol:
bnmde çok çeyiz alasım var 1 yatak örtüsü daha mı alsam ne :roflol::roflol:

Bulduuğn güzel bir şeyler olursa paylaş bizle de lütfen. :)

tabiki tatlım :))

ayy kavgalara sen bana gel bide :)) aslında bende 15 inde falan işliyorumda nedense içimden geldi bu sefer 1 günde biter haklıısn ama bu sefer bitmicek heralde günde 1-2 işlicem gibi gözüküyo :roflol::roflol: bu ne biçim iş bencede sadece 1 iş yapabileceğim bi işim olsunnn uğraşmıyayım devir falan sadece faturalarımı işliyim falan var öyle arkadaşlarım özeniyorum vallaaa boshayallersmile

benimde çok var çilekim çeyiz karşıtı olan ben annemi şaşırmaya devam ediyorum :)) yaa aslında yok fazla bi eksik ama duramıcam bi nevresim takımı daha alayım linenste beğenmiştim pamuk saten böyle :)) çamşır sepeti alıcam tabi var biraz daha var yazmayayım şimdi buraya eksiklerimi :)) delikafadulden:lepi:

yazdım cnm oraya burayada diim bayıldım,şahane bişi..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar konu açmıştım adacım dan aldığım örtü. sağolsun çok yardımcı oldu
yatak örtüsünde çok kararsızdım aklinialirimsmile
görmeyenler için kopyalıyorum
[/QUOTE]

ÇİLEK ANNECİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN.

YATAK ÖRTÜN COK GÜZELMİŞ RENKLER ÇOK SOFT HARİKA.hOME SWEET HOME SANIRIM? NASIL İNDİRİM ALDIN?

Çliek ben de yazmıştım örtünü çok beğendim tam benim istediğim gibi. Geçen alışveriş merkezine gittim home sweet home a meğer orası kapanmış yerine başka bi şey açılmış. Hüsrana uğradım.

off ben daha ayı kapatamadım yaa maliyetler çıktı yeni onlarla uğraşıyom sabahtan beri

ama muhasebe diyince hepsini kapsıyo işte
ft işle, sgk ları yap, beyannemeleri gönder, kapanışları yap sene sonunda devir yap, bide defter tastik olayı var onu taşıyanda benim kaydirigubbakcemile3
mesela iş bölümü ayrıldığında her kişiye 1 firma düşer ya
denetim bürolarındaki gibi
bzm bi arkasdaş işe girmişti öyle bi yere kızın ayağını kaydırdılar oo neler var kötükedihüso

canmm görmemiştim çok şııkk güle güle kullann

yazdım cnm oraya burayada diil bayıldım,şahane bişi..
tşk ederim kızlar
en güzelleri sizin olsun inşl.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…