-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kızlar ben kaçıyorum öğleden sonra ders var; yarın da ödev sunumum var. Akşam fırsatım olursa girmeye çalışırım. Hepinizi öpüyorum hoşçakalın..

perimsin, hatige, sirkencubin tşkler kızlar ayrı ayrı
perimsin personel indirimiyle aldık cnm
bnmde içime çok sindi bu örtü
emeği geçen arkadaşıma dua ediyorum her zaman kurtardı beni bu dertten :roflol:

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
speedy-gonzales, caspersy, nnisanyagmuruu+, adaer+, dkb, Hakunamatada, _CiLek_, mutlusun+, lepi+, sirkencubin, hatige+, *cute*+, perimsin, karabocuq+

canım ne demek,Allah'ım güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah.
Senin içine sinmesi,istediğin bir şey olması hepsinden önemli,
gülümseyen yüzünü görmek te benim için önemliydi.

hımm aynı vermiş fiyatı kazık yemicim yaşasın

cute be kuzum biz 1 nisan şakası yaptık ece ile aram gayet iyi hatta dün ibrahim-ece Resimlerini görünce fazla samimi davrandım oysa yorum yapmamam lazımdı. son anda aklıma geldi

Ece Eklesene Gelinliğini.
sıplalaaaralsanaalsanasmile
dün diom yarın 1 nisan diemi die
aa aklına gelmemişmiş de şoklara girmişmiş de
sizi cadı kazanlarında kaynayasıcalar
yemedi kimse iştekaydirigubbakcemile

Kızlar yapmayın yaa bana da yazık anlamaya calısıyorum yeni okuyorum ama gerginmisiniz yoksa 1 nisan mi bilemedim :))

sen de tam zamanı giriş etmişin topikelülülülülülü

adaaa gelmişssin canm ama yazsana artkk

canım geldim geldim
gülün hadi size buldum bunu :)))

Latince Adı Yok Mu?

Hasta, doktora derdini anlattı:
- Sabahları bir türlü yataktan kalkamıyorum. Canım çalışmak da istemiyor.
- Şikayetiniz bunlar mı?
- Evet.
- Bunun adı tembellik.
- Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayım demek için bunun Latince bir adı yok mu?

Yüzme Bilen Koca

Plajda bir sarışın iki saattir denize bakmaktadır.
Bunu gören görevli yaklaşarak ne olduğunu sorar.
- Mükemmel, kocam ilk defa dün yüzme öğrenmeğe başladı, maşallah bugün iki saat dalabiliyor.

Bir Dediğini…

Komşularıyla çay sohbeti yapan kadına komşuları ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Kocanın bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bizede anlat'' derler.
''Kısaca anlatayım'' der kadın ve anlatmaya başlar:
''Düğünümüz bittikten sonra kocam kendi atında, bende kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Kocam arkasına döndü ve benim atıma 'bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar arkasına dönüp atıma 'iki' dedi. Az sonra atım takrar aynı şekilde tökezleyince eşim arkasını döndü, 'üç' dedi ve belinden tabancasını çıkartıp atımı anlından vurdu. At oracıkta kanlar içinde yere yığılıp öldü. Ben şok olmuştum ve ata çok üzüldüm. Eşime bir hışımla çıkıştım, ''Yazık değil mi atı neden vurdun!!?'' diye sordum. Eşim arkasını döndü ve bana 'biiir' dedi.
Ve o günden sonra kocamın bir dediğini iki etmedim"
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy koptum yaa
sabah bende zorla kalktım yataktan eşim de kalkayım diye
akşam erkenden yatarsn hadi kalk artık dio :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…