-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay birileri aramasın ben çok utanırım bilmiyorumkismile bide şeyi düşünüyorum ilk ailenizde kalıcanıs zmn odaya nsıl çekilir insan.bnmkiler Bursa da ya biz gidices oraya gece odalara çekinilcek ben onu düşünüyorum ilk ne zor olur bilmiyorumkismile

caspersy ananem (anneannem yazmak çok saçma geliyoda) olsa şimdi ne derdi biliyomusun su niye ısıtmadınız kızım derdi.. bizim zamanımızda kombi mi vardı derdi. kulakları çınlasın :))

bvende bi gidiyorum bi geliyorum
sonra muhabbete direk dalıyorum
benimde arada bi aklıma geliyo ilk gece regl olmak :roflol:
olacağı varsada nasıl engelemek :roflol:

erteleme ilaçları varmış,bence deneme ama düzeni iice bozulur..

anneme nikah tarihini belirledik dediğimde hemen sordu tarihe dikkat ettinmi die,nasıl utandım bilmiyorumkismile

zaten stresten son aylar karışıyo yaa,arkadaşımın denk gelmişti hemde en uzun döneminden :)

valla adet geciktirici haplar var.. ben kullanırım ama sırf o gece için değil yaa balayım zehir olmasın diye.. ağrılı bi regl dönemi geçiriyorum çünküü :)) bide balayı tatilinde regl olmasın başımdaaa :kedi:boshayallersmileboshayallersmile

bu arada hayatımda 1 kez kullandım 3 günlük 1 tatilim vardı ve denk geliyodu korkuyodum başta ama bilgi aldım kullandım.. bişi olmadı çok şükür tatilimide paşa paşa yapmıştım :teytey::dance:

ay yhaa ben utanırım aramaya ne dicem anne hallettik biz işi mi dıcem :kedi:
girerim yerin dibine be

ya biz kimseyi aramamıştık zaten 12 de falan kalktık
eşimin abisi aradı nasılsnz die o da iiyz dedi sonra kaynanam gelionuz mu die aradı
eşimde bi rahat bırakın ne gelmesi dedi :)))

annem çok merak etmiş bi aksilk falan olduysa die
kuzenime aratmış dedm böle böle merak etme
sonra akşama doğru annemi aramştm napıonz misafirler gtti mi falan die
öyle geçmişti

vallamı süper ,bende korkuyorum tatile denk gelir die kaç gün erteliyo cnm :uhm:

ben aramaktan geçtim evlendikten sonra ilk nasıl eve gidipte yüzlerine bakıcam diye düşünüyom
yaa kız çık o evden kadın olarak girmek ayy ne biliyim yaa
ben zaten sözlü olarak çok mutluyum hiç evlenmesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…