-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ece valla dogru sölüosun herseyi gectim bide kocişinle aynı yatakta yatacaksın ya babanın evinde ilk kez ayhh ben cok utanırım yhaaabilmiyorumkismile

ece valla dogru sölüosun herseyi gectim bide kocişinle aynı yatakta yatacaksın ya babanın evinde ilk kez ayhh ben cok utanırım yhaaabilmiyorumkismile

o biraz tuhaf olmuyo canm ama
ben ilk düğünden sonra annemlern evinde kaldığımda
utanmadan çok evimi nasıl özlemişim diye girmiştm yatağa

ne diyonuz biz bide kalmaya gitmek zorundayıs geçe çekil odaya yat ilk defa ne zor offf

vallamı süper ,bende korkuyorum tatile denk gelir die kaç gün erteliyo cnm :uhm:

valla adet olmadan 3 gün veya 2 gün önce başlanıyo sonra 10 gün kullanılıyo ve bıraktığından 1-2 gün sonra regl oluyosun.. ben 1 hafta kullandım 10 gün bile değil.. bıraktım 2-3 gün içinde oldumm :))

tabiki denge bozuyo ama danıştığım doktor yılda 1 defaya mahsus çokta birşey etkilemeyeciğni söyledi.. ee benimde düğüne kadar kullanmam gerekirse 1 seneye yakın olcak :))hihoyyyt

bende tatile giderken kullanmıştım dr.a gitmiştim
hiç bişey olmaz demişti baya da iyi uzman bi doktordu
neyse kullandım rahat tatil yaptım sonra regl oluncada ağrım olmamıştı kaydirigubbakcemile3
denk gelmez umarım ilk gece için değilde gelinliğin altında ped olmasını istemem kaydirigubbakcemile3
bide hatigenin dediği gibi tatilde rahat etmek için
zaten kaçmaya yer arıom kaydirigubbakcemile3
bzmki şimdi asker bilmem ne halde :roflol:

benmde düğüne denk gelecek gibiydi dedim eşime
ilaç içeyim istersen die
yok dedi yan etki falan yaparr diye
kına akşamı bitmişti reglim ama
ertesi gün kombi çıktı :)))

haha niye kötü olcakmışsınız
biz teli kapatırız o durumda ulaşamasınlar bize:1ninca:

ilk gece o iş olduktan sonra kayınvalidenizmi aradınız annenizimi aradınız ne yaptınız:asigim:
yok daha neler aranır mı ya ayıp

bayanssulusmile

ayh ne bılım evlenen arkdslrm öle yapmş esi annesini aramıs tamam die sempatiksalakcinni falan aman ne blim ne sıkıcı sey bunlar yha
yuh çuş oha
nekadar ana kuzusu imiş
anne yaptım demekte neymiş
arkadaşının yerinde olaydım buna izin vermezdim yaparsada burnundan geitirirdim

anneme nikah tarihini belirledik dediğimde hemen sordu tarihe dikkat ettinmi die,nasıl utandım bilmiyorumkismile
B]
uyy annen sordumu
bana dese ben de yerin dibine doru girerimohaoldumsmile

yaaa tatlım valla bende sırf o güzel tatili haya ediyorum hep o yüzden kullanmam gerekirse kullanıcam yaniiii :)) ee bide düğün günü gelinlik üstünde falan ee bide ben ağrılı oluyorum :)) kullanırım hapımı olurum daha sonra :teytey:

eee asker falan çilekim boshayallersmile:icecream:

saol hayatım yaa..off napsam 8 gün tur bide bizim turla nikah arası 5 gün var..o kdr uzun içemem artık denk gelirse düğün zmnı napam yaa..tur için kullanırım gelmezse..

tüh kaçırdım caspersyn yazdıklarını

ben kmseyi aramam oldu hayırlı uğurlu olsun anlamında eşiminde aramasına izin vermem asla zaten aramaz o

çilek askerde ya bilemiyorum durumu nasıl kaçıcak yer arama bence

Son düzenleme:
ya kızlar biraz açık birsey sorcm k. bakmayın lutfen ama merk edıyorum eğer ilk gece problemsiz gecer se ve balyında deniz neysede havuza girmeyi düşünüyormusunz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…