- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.481
yaa caspesy ne oldu ben okuyamdım oarayıı ayy cok merk etiim şilmişşsin
ece valla dogru sölüosun herseyi gectim bide kocişinle aynı yatakta yatacaksın ya babanın evinde ilk kez ayhh ben cok utanırım yhaaabilmiyorumkismile
vallamı süper ,bende korkuyorum tatile denk gelir die kaç gün erteliyo cnm :uhm:
valla adet geciktirici haplar var.. ben kullanırım ama sırf o gece için değil yaa balayım zehir olmasın diye.. ağrılı bi regl dönemi geçiriyorum çünküü :)) bide balayı tatilinde regl olmasın başımdaaa :kedi:boshayallersmileboshayallersmile
bu arada hayatımda 1 kez kullandım 3 günlük 1 tatilim vardı ve denk geliyodu korkuyodum başta ama bilgi aldım kullandım.. bişi olmadı çok şükür tatilimide paşa paşa yapmıştım :teytey::dance:
valla adet olmadan 3 gün veya 2 gün önce başlanıyo sonra 10 gün kullanılıyo ve bıraktığından 1-2 gün sonra regl oluyosun.. ben 1 hafta kullandım 10 gün bile değil.. bıraktım 2-3 gün içinde oldumm :))
tabiki denge bozuyo ama danıştığım doktor yılda 1 defaya mahsus çokta birşey etkilemeyeciğni söyledi.. ee benimde düğüne kadar kullanmam gerekirse 1 seneye yakın olcak :))hihoyyyt
bişi olmadı bee
kahvaltı yaptık
duş aldm giydim pijamalarımı
yattım kanepeye tv izledik :))))
sonra uyumuş kalmışız zaten hehe
ayy bide sürekli birileri arıyo
nasılsınız diye
bi sorun var mı diye ayy çok komik
yok yok iyiyz biz demiştk hepsine
yok daha neler aranır mı ya ayıpilk gece o iş olduktan sonra kayınvalidenizmi aradınız annenizimi aradınız ne yaptınız:asigim:
yuh çuş ohabayanssulusmile
ayh ne bılım evlenen arkdslrm öle yapmş esi annesini aramıs tamam die sempatiksalakcinni falan aman ne blim ne sıkıcı sey bunlar yha
uyy annen sordumuanneme nikah tarihini belirledik dediğimde hemen sordu tarihe dikkat ettinmi die,nasıl utandım bilmiyorumkismile
B]
hımmmmmmmmm ilk gece önemli geceya kzılar kesinlikle el öpmeye ailewre gilince kızarıp bozarrıım ben :S
bende tatile giderken kullanmıştım dr.a gitmiştim
hiç bişey olmaz demişti baya da iyi uzman bi doktordu
neyse kullandım rahat tatil yaptım sonra regl oluncada ağrım olmamıştı kaydirigubbakcemile3
denk gelmez umarım ilk gece için değilde gelinliğin altında ped olmasını istemem kaydirigubbakcemile3
bide hatigenin dediği gibi tatilde rahat etmek için
zaten kaçmaya yer arıom kaydirigubbakcemile3
bzmki şimdi asker bilmem ne halde :roflol:
valla adet olmadan 3 gün veya 2 gün önce başlanıyo sonra 10 gün kullanılıyo ve bıraktığından 1-2 gün sonra regl oluyosun.. ben 1 hafta kullandım 10 gün bile değil.. bıraktım 2-3 gün içinde oldumm :))
tabiki denge bozuyo ama danıştığım doktor yılda 1 defaya mahsus çokta birşey etkilemeyeciğni söyledi.. ee benimde düğüne kadar kullanmam gerekirse 1 seneye yakın olcak :))hihoyyyt
biraz çekinmiştm ama evimi
annemi babamı
kardeşimi Can'ımı o kadr çok özlemiştim ki
hiç düşünmedim yaptk mı yapmadk mı aman dediimm
ayy evimm güzel eviimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?