G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.501
ben aramaktan geçtim evlendikten sonra ilk nasıl eve gidipte yüzlerine bakıcam diye düşünüyom
yaa kız çık o evden kadın olarak girmek ayy ne biliyim yaa
ben zaten sözlü olarak çok mutluyum hiç evlenmesem mi
ece valla dogru sölüosun herseyi gectim bide kocişinle aynı yatakta yatacaksın ya babanın evinde ilk kez ayhh ben cok utanırım yhaaabilmiyorumkismile
coq özlenio demi kızlarr ayy nası alıscmm ben bilemiorummafoldumben
ayy düşündüm de başlıcam şimdi ağlamayaa
hemde nasıl özleniyo canm yaa
ayy moralinizi bozmak da istemiyom:sinifsinif:
ya kızlar biraz açık birsey sorcm k. bakmayın lutfen ama merk edıyorum eğer ilk gece problemsiz gecer se ve balyında deniz neysede havuza girmeyi düşünüyormusunz ?
tüh kaçırdım caspersyn yazdıklarını
ben kmseyi aramam oldu hayırlı uğurlu olsun anlamında eşiminde aramasına izin vermem asla zaten aramaz o
çilekaskerde ya bilemiyorum durumu nasıl kaçıcak yer arama bence
[
çilekaskerde ya bilemiyorum durumu nasıl kaçıcak yer arama bence [/B]
ben bide başka memlekete gidicem hjerseyi gectim baba evinden gelin almya geliolar ya ona nasıl dayancam bilemiorum yhaamafoldumben
ilk gece o iş olduktan sonra kayınvalidenizmi aradınız annenizimi aradınız ne yaptınız:asigim:
casper o nasılsın iyisin ararlar da ben hemen arayabilir miyim bilmiyom en azından direk annemle konuşamam
ben aramaktan geçtim evlendikten sonra ilk nasıl eve gidipte yüzlerine bakıcam diye düşünüyom
yaa kız çık o evden kadın olarak girmek ayy ne biliyim yaa
ben zaten sözlü olarak çok mutluyum hiç evlenmesem mi
casper o nasılsın iyisin ararlar da ben hemen arayabilir miyim bilmiyom en azından direk annemle konuşamam
sorma feci halde kendileri zaten :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?