-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bende yaw bide nişanlanalım tamam bana yeter :lepi:

ece valla dogru sölüosun herseyi gectim bide kocişinle aynı yatakta yatacaksın ya babanın evinde ilk kez ayhh ben cok utanırım yhaaabilmiyorumkismile

ya bazen düşünüyorum mesela babanlarda kalcaksın
eee beraber yatıyorsun düşünsene bekar olduğun evde yanında bi adam akannehir
yada hamilesin eee ben hamileyim gerçi ozaman insanlar sevinçten aklına nasıl olduğu gelmiyor ya :sm_cool::sm_cool:

hera ben bilmiom valla öğrensem iyi olcak ben de:)

valla hamilmisin diye soruolarda ben hemileyim dediğimde mi utancam
5 6 aydan sonra sorular başlıo zaten:)

ya kızlar biraz açık birsey sorcm k. bakmayın lutfen ama merk edıyorum eğer ilk gece problemsiz gecer se ve balyında deniz neysede havuza girmeyi düşünüyormusunz ?

ben olsam girmezdim heralde..zati bnm bünye hassas idrar yollarında iltihaptan ne çekiyorum anlatamam..bi sürü ilaç içiyorum die d.kontrole bile başlayamadım :S

canm eşim aramadı zaten
hem bişi olmamıştı :))))
abisi aradı
annem merak etmiş nasılız diye kuzenime aratmış
bnde akşam üzeri annemi aramıştım iyiyiz die

casper o nasılsın iyisin ararlar da ben hemen arayabilir miyim bilmiyom en azından direk annemle konuşamam

ben mesela amcamınkızını aradım nasılsın diye,
Sonra evde ona köfte yaptım götürdüm ama çok kötü oluyor gelsene diyor yok dedim işim var :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…