-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bunları almıstım ama daha eve gelmediler kızlar cumartesi günü gelcekler bakalım begencekmisiniz

Eklentiler

• $1254901386988322_b.webp
    5 KB · Görüntüleme: 26
  • $1260179928557006_b.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $1266313364437605_b.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 16
ben çamaşırlarımı yükleyeme mvalla utanırım. bu arada h.burada da anladınız siteyi ,çok güsel çamaşırlar var hemde çok uygun fiyatlara. hatta geçen bihter geceliği vardı çok güsel ama bedeni kalmamış onu ekliim bi durun

Nan you iki saattir şipitide hatçedede gelin fotolu ariyorum seni. Masum masum bakıyormuşsun meğer yawww. Bul-dum. :lepi:
Karaböcük o baştakini bende çok beğenmiştim percale sanırsam diğerleride çok güzel. Güle güle kullannnnnn.

herkese slm kızlarr ben de geldim :) yaa bişi sorcam şu renkli yazma olayını bana biri anlatabilirmi denedim ama yapamadım

Youu bebem demezsin gerçi emme genede diyim bebem nolur kadınlar kulübü falan deme olar mı. Mujck gene kaydirigubbakcemile3.

he bebeeem masum masum bakıom :kedi fotonun ben olmadıgıma inanlar cok olsada sen anlamısın

kızlar slmm bi fikrinizi almak istiyorum banyo fayanslarımı seçiyorum mor beyaz çok modern bi model beğendilk ama kararsızım kimisi dio modası geçer kahve krem değişilmez dio
ama benim banyom küçük hem geniş ferah dursun hem cıvıl cıvıl olsun die düşündük ama sizce ne yapsak

böcük güle güle kullan
dilek len bende eklimmi
ayrıca bulduğun patik şeysi çok güzelmiş beyendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…