-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

dün regl olmam gerekiyordu hesaplamalarıma göre ama olmadım
bugün bu saat oldu hala olmadı
yani bu demek oluyor ki düğün da rahatım bir kaç gün daha geç olursam balayında da rahat olacağım
yok eğer bugün yarın olursam balayımın son günlerine denk gelecek
ilaç kullanmayacağım sanırım,geciktirmeme gerek kalmayacak,
zira kendisi gecikeceği kadar gecikiyor kaydirigubbakcemile3
reglim bile Bedi'den yana of allammm yaaa ((

speedy inanmıyorum ya niye kavga ettiniz ki
ahh hakn ahh bi göreyim onu kulağını çekicem

speedy inanmıyorum ya niye kavga ettiniz ki
ahh hakn ahh bi göreyim onu kulağını çekicem
en son msne geldıydı barısmadınızmı ay sende bi güsel kaşıı o zaman ahh bu erkekler yokmu bunlarrklava:

Dün gece msne geldi işte dedim neden uyumadım
yok benim bi aşkım var morali bozuk ondan uyuyamadım falan dedi aklinialirimsmile
bende fazla yüz vermedim biraz konuştuk sonra 2 de yattık işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bugün oldu canım bile yok mesajlarda ama cami duvarına işiyor farkında değil sempatiksalakcinni
Bu akşamda farihe gidicektik gitmiycem görüşmüycemde akşam zaten işim var taksime gitmem lazım.

ee o zaman sende arama ararsada acmaz anlasın hatasını bakalım

speedyy-gonzales hanım bu seferki tartışmanızın nedenini öğrenebilir miyim mümkünse

ee o zaman sende arama ararsada acmaz anlasın hatasını bakalım
aynen canım öyle kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ama açmamazlık yapmam görüşmüycemmmmmm akannehir

speedyy-gonzales hanım bu seferki tartışmanızın nedenini öğrenebilir miyim mümkünse

sebep yok çok sinirliydim buna sataştım her zamanki gibi :1closedeyes::1closedeyes:
hiç birbirimize zaman ayıramıyyorz dünde işte zaman vardı 9da evdeydi görüşmedikte.
oturdu pc başına resim scean etmeye başladı bende bişey demedim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sonra patladım tabi biz sözlenmeden önce var ya işten gelip msn başınba geçiyordu :sinifsinif:
yada hadi gel sohbet edelim diyordu sositososito
2 günde bi görüşüüyoruz ama aileler hep yanımızda delikafaduldendelikafadulden
inan sohbet denilen bişey yok -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Evet ececim :lepi:
8-9 albüm fotom vardı yeni kaldırdım hepsini:d Sizleri ekliceğimi bilseydim dururlardı yawwwwwwwww:d

neyse kuzum bi ara eklersin yine :lepi:

yalnız ereğli tırsıyom ben senden yaa beni biliyon babamı biliyon yaşadığım yeri biliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…