-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Nişanım oldu gitti ruhum bile duymadı ama bu düğün olayı beni çok sarstı maddi açıdan herşeyden haberim oldu
daha esyalar fln almamıssınız galiba o zaman görürsün asıl derdi tabi ailesinden yardım gelmiosa
yok dilekcim
ben yasaklı sitelerden girdiğim için alıntı yapamıyorummm

anladım cnm

bu tarz güzel gümlerin kötü geçmesine izin vermeyin
nihayetinde o borç yine sizin
bırakın zamana
rabbiin takdiri odur
biz nelerden geçtik bi bilsenizzzzzzzz

Ben güçlü durduğum zaman olsun önemli değil rabbim sağlık sıhhat versin ödenir gider diyorum nişanlıma.O da sen böyle dedikçe sana olan sevgim kat kat artıyo senin böyle güçlü durman bana çok güven veriyo sana bir kez daha aşık oluyorum diyo bunları duymak hoşuma gidiyoo ama içime atıyorum annemle de konuşamıyorum bilmiyo diemem ki anne biz 10.000tl kredi çektik aslında die çok üzülür biliyorum sadece içimde yaşıyorum

valla bizimde biraz borc vardı bende söyleyemedim anneme hatta olmaz olası ailesinin bizi öyle kandırdıgından fln ailemin haberi yok

mutlusun söleme zaten
annen bu sefer eşine kin duyacak
ne ailenizdeki problemleri eşinize
eşinizle olan problemlerinize ailenize yansıtmamaya çalışın kızlar
zor oluyo ama
inan durumlar düzelse bile aileler bilin altı olarak hep kötü biliyo

borç....borç....borç.....
içimiz dışımız temmuzdan bu yana bu 4 harfli kelime oldu.
Ama sağlığımız yerinde olsunda geleceğiz inşallah üstesinden.

Kızlar ayrıca evet ben 1000 Tl.ye kiraladım gelinliğimi
üzerime göre dikiliyor,dantellerimin boncukları ve taşları tek tek işleniyor falan offf çok mu ya,yani çok ta ne bileyim millet 1500-2000 Tl.lerden bahsediyordu ben de iyi falan benimki diyordum

bizim düğünle nişanın arası 1 sene olucağı için nişandaki borçları öderiz o zamana kadar sonrası da bi şekilde olur artık
ben nişan yapmayı çok istedim hatta babam istersen nişan değil düğün yapalım dedi bizim söz nişan gibi oldu çünkü ama ben istemedim

ya adacım ben ist fiyatlar nasıl bilmiyorum canım o yüzden yaptığım yorum seni aldatmasın
ben bursadaki fiyatlara göre yorum aptım
bursada 1000 liraya çokk güzel gelinliği bütün ıvır zıvırıyla satın alabilirsin yani

benim en yakın arkadaşım 3000 tl ye aldı aysiradan bana da sen niye ucuz aldın ki dedi ama 800 tl makul bence 1000tl de makul

Adacım çok değil 1000 tl den aşağısını bulamazsın zatenn :1hug:

borçlar ödenir kendinize sıkıntı yapmayın yahu

he dilek sen ona dedin bebek diye bende sandımki hamile

canım 1000 tl cok bence ilk sen söylediginde üzülme die yorum yapmadım cünkü sen uygun bişiler istiodun hep bak benim gelinligimle seninkinin işlemesinde cok fark yok ama fiyat farkı cok içine sinmesi önemli bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…