- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.921
daha esyalar fln almamıssınız galiba o zaman görürsün asıl derdi tabi ailesinden yardım gelmiosaNişanım oldu gitti ruhum bile duymadı ama bu düğün olayı beni çok sarstı maddi açıdan herşeyden haberim oldu
yok dilekcim
ben yasaklı sitelerden girdiğim için alıntı yapamıyorummm
aman böcük ne sinir oluon oda ayıp etmiş ya hiç yollamasaymıs yada işine yarayacak bişiler yollasaymıs ama ne babalar var hiç gndermeyebilirdide bide böle dusun
ayy ona sinir oldum ya söver gibisinden güya iyilik yapıo bana aklı sıra
mum demeyin bana mum demeyin
Ben güçlü durduğum zaman olsun önemli değil rabbim sağlık sıhhat versin ödenir gider diyorum nişanlıma.O da sen böyle dedikçe sana olan sevgim kat kat artıyo senin böyle güçlü durman bana çok güven veriyo sana bir kez daha aşık oluyorum diyo bunları duymak hoşuma gidiyoo ama içime atıyorum annemle de konuşamıyorum bilmiyo diemem ki anne biz 10.000tl kredi çektik aslında die çok üzülür biliyorum sadece içimde yaşıyorum
nedeeen kiii kaydirigubbakcemile3
daha esyalar fln almamıssınız galiba o zaman görürsün asıl derdi tabi ailesinden yardım gelmiosa
yok mobilyaları ve beyaz eşyaları aldık geçen sene 7500 tl mobilyalar tuttu inegöl mobilyalarım 3.000tl de vestelden paket aldık hani içinde Lcd filan vardı geçen yaz ki paketinde iştenları kayınpederim aldı biz sadece düğün için 4.000tl çekecektik kayınpederim öyle dedi.Ama bizimki 10.000tl çekmiş bilgisayar falan alcam dedi 18 ay ödiycez işte ayda 600 -600
borç....borç....borç.....
içimiz dışımız temmuzdan bu yana bu 4 harfli kelime oldu.
Ama sağlığımız yerinde olsunda geleceğiz inşallah üstesinden.
Kızlar ayrıca evet ben 1000 Tl.ye kiraladım gelinliğimi
üzerime göre dikiliyor,dantellerimin boncukları ve taşları tek tek işleniyor falan offf çok mu ya,yani çok ta ne bileyim millet 1500-2000 Tl.lerden bahsediyordu ben de iyi falan benimki diyordum
borç....borç....borç.....
içimiz dışımız temmuzdan bu yana bu 4 harfli kelime oldu.
Ama sağlığımız yerinde olsunda geleceğiz inşallah üstesinden.
Kızlar ayrıca evet ben 1000 Tl.ye kiraladım gelinliğimi
üzerime göre dikiliyor,dantellerimin boncukları ve taşları tek tek işleniyor falan offf çok mu ya,yani çok ta ne bileyim millet 1500-2000 Tl.lerden bahsediyordu ben de iyi falan benimki diyordum
bizim borçlarımız annem hiç bilmedi bilmezde
zaten şekeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?