-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

baççelievlerkaydirigubbakcemile3

hımmm bana uzaksın aslında çok değil bende hasköy-kasımpaşa aklinialirimsmile

napcaz anacım biz böleee ooff oofff
Allah yardımcımız olsunnnn
şöle sihirli bi şey değnek olsada herşey birden çözülüverseeeboshayallersmile

bilmiyorum ama benim işim değneğin değmesi ile değil
O değneği direk sokmam lazıom ancak sempatiksalakcinni

şu 2 misafire bir el atın dilek ve gizem yaaaaa
ne yüzsüz oldu bunlar böyle :)))

o misafir yüzsüz yap o kadar laf söylüyoruz yine yok :sm_cool:

A lepi beyaz eşya mı aldın hayırlı-uğurlu olsun.
Sonbaharcım hoşşgeldin tatlım.
Dilemm sirkeye devam bebem:) Al beni vur sana

anlatın bana şu sirke olayını eyvahedigeldismilenasıl yapcam

len bak side merkezde bildigim bi otel var 7 gece 2 kişi 1000 lira ultra hersey dahil yolda 500 desen 1.500 CYRSTAL ADMİRAL

slm kızlarzemuszemus
bugünden beri okuyorum yazdıklarınızı süpersiniz:teytey:

misafirde yapıştı kaldı müjdede yok ortalıktasırnaşık şey

16 mayıss
olsun be güzelim
bizlerinde kaderi buymuş napalım yanii
rabbimde bizi bunlarla sınıyo demekki
takma kafana herşey düzelir
nişanlınla mutluysan problem yok

borç ödenir önemli olan kalpler kırılmasın...

3 gece cok kızım baska yere bak sen
Bebem son günler indrimlerin bitmesine biz hala balayı otelini bulamadık yawww İçinde kalmasın sevgülümün.
Banada çok geldi biri önermiş nişanlıma tutturdu oraya gidelim diye. Battı fishing yan going diyor. Delphin delux nasıldır dileğim sence?????
Kız hiç biyerde bilmiyorum bana bi yer de bebemmmmmm yaw.

Ereğlim tatlım çok saol bnde çok beyenerek aldım fiyatları yazıyorum tek tek

kırmızı köşe takımım 1.500 TL
misafir odasındaki oturma grubum 1.800 TL
yemek odası takımım 1.900 TL aslında 1.890 ama 1900 say
yatak odası takımım 2000 TL
halılarımda 500 TL tuttu

sen bana da at bakim adresi zeynep :jeyyar:

güngörendekini bilmiom akşam nişanlıma sorarım o orda oturuo yakın onlara çok hep önünden geçioz yrn veririm adresi cnm
böcükte verdi işte bi adres esenler üçyüzlüde ptt varmş onun sırasında yıldız gelinlik demişti o da hepsi içinde uyguna almıştı yine öyledir umarım

you cnm senin gelinliğin ne kadardı ki
yanlış hatırlamıosan gelinliğin üst kısmında gül gibi bi işlemeler vardı yan tarafında
yanılıyorda olabilirim ama

cnm göğüs kısmında papatyalar vardı oradan aşagıya dogru iniodu tek sıra eteginde 4 tane fln vardı bide etek ucunda vardı baksana imzamda foto var görünüo papatyalar tek tek diktirdim hepsini bazı yerlerde dantel gibi dikiolarmıs öle sevmiodum ben 600 tl diktirdim 2.duvak taç çiçek içindeydi ama ben onların çiçeğini kullanmadım kendim ayrı aldım

len bak side merkezde bildigim bi otel var 7 gece 2 kişi 1000 lira ultra hersey dahil yolda 500 desen 1.500 CYRSTAL ADMİRAL
Bebeğim süpersin. Canım buraya nasıl rezervasyon yapılıyor yaww. Ay iyiki acele etmemiş benim saftrik :)

tam tarih söle bana bakim ama 3 gece cok o fiyata 7 gece kalacagınız yerler var

sabah kalkar kalkmaz aç karnına bir yemek kaşığı sulandırılmış elma sirkesi içiyosun bir de gece yatmadan önce bunu düzenli olarak yaptığında müthiş bir incelme ve cildinde parlaklık berraklık olduğunu görceksin

ya o çiçeğede bişiy kağıdı diolar ben burda bi organizatöre sordum tekira da 80 tl dedi yok artık bi çiçeğe
daha çiçek atmak için ayrı alıcam evet papatya gibiydi gzldi fiyatıda uygunmuş ama ben satılık istiom bulurum inş. o fiyatlarda 750 800 bile olsa razıyım

zeynep tamam aklıma yazdım üçyüzlü ptt yıldız gelinlik:))
hilal halıların nerden bacım ne ne var içinde 500 uygun çünkü hem de baya uygun

ben geldim.. ben geldimm :)) işlerimi bitirdimmm oh beee :))
özledim seni nerdesin sempatiksalakcinni
Bebeğim süpersin. Canım buraya nasıl rezervasyon yapılıyor yaww. Ay iyiki acele etmemiş benim saftrik :)

kızım bana tam tarih söle sizi mükemmel bir otele gndercem ama tam cıkıs tarihinizi söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…