- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.961
ben burda diktiriyorum onuda kiralicaz hemde cok şık bi model 600 tl duvak eldiven çiçek vs hediyeleri :asigim:
baççelievlerkaydirigubbakcemile3
napcaz anacım biz böleee ooff oofff
Allah yardımcımız olsunnnn
şöle sihirli bi şey değnek olsada herşey birden çözülüverseeeboshayallersmile
şu 2 misafire bir el atın dilek ve gizem yaaaaa
ne yüzsüz oldu bunlar böyle :)))
A lepi beyaz eşya mı aldın hayırlı-uğurlu olsun.
Sonbaharcım hoşşgeldin tatlım.
Dilemm sirkeye devam bebem:) Al beni vur sana
sonbaharrr nerelerdesin sen ya
diğer topiğe aylardır
uğramıyonnn
Bebem son günler indrimlerin bitmesine biz hala balayı otelini bulamadık yawww3 gece cok kızım baska yere bak sen
sen bana da at bakim adresi zeynep :jeyyar:
you cnm senin gelinliğin ne kadardı ki
yanlış hatırlamıosan gelinliğin üst kısmında gül gibi bi işlemeler vardı yan tarafında
yanılıyorda olabilirim ama
Bebeğim süpersin. Canım buraya nasıl rezervasyon yapılıyor yaww. Ay iyiki acele etmemiş benim saftrik :)anlatın bana şu sirke olayını eyvahedigeldismilenasıl yapcam
len bak side merkezde bildigim bi otel var 7 gece 2 kişi 1000 lira ultra hersey dahil yolda 500 desen 1.500 CYRSTAL ADMİRAL
Bebem son günler indrimlerin bitmesine biz hala balayı otelini bulamadık yawwwİçinde kalmasın sevgülümün.
Banada çok geldi biri önermiş nişanlıma tutturdu oraya gidelim diye. Battı fishing yan going diyor. Delphin delux nasıldır dileğim sence?????
Kız hiç biyerde bilmiyorum bana bi yer de bebemmmmmm yaw.
anlatın bana şu sirke olayını eyvahedigeldismilenasıl yapcam
özledim seni nerdesin sempatiksalakcinniben geldim.. ben geldimm :)) işlerimi bitirdimmm oh beee :))
Bebeğim süpersin. Canım buraya nasıl rezervasyon yapılıyor yaww. Ay iyiki acele etmemiş benim saftrik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?