-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canımmm senin isim neydi? bana gelmemiş yeni bi arkadaşlık isteği :uhm:

yok cnm bnm daveytiyeyi ekle dedi tekrar.bende gif uzantılı ekleyemedim yani haraketli olmuyo. sen eklemiştinya eklesene benimkini dedim..zaten sen bende eklisin yaf ..

800 tl lik kiralık gelinliği çok merak ettim mutlusun hemde çok
düğün ne zaman

neden kii? 800 tl pahalı mı kiralık gelinlik için???
:uhm:

yok cnm bnm daveytiyeyi ekle dedi tekrar.bende gif uzantılı ekleyemedim yani haraketli olmuyo. sen eklemiştinya eklesene benimkini dedim..zaten sen bende eklisin yaf ..

hımmm, şimd, çözüldü olayyy, ben de face de diyosun sandımm kaydirigubbakcemile3

biz birde şehir dışına taşıncaz ya 1500 tl nakliye ücretine gitti nişanlımın şuan cebin de sadece 500 tl var size bir sır veriyim mi kimse bilmiyor eğer birilerine anlatmassan inanın çatlıycam çünkü çok dert ediyorum şimdi biz 10.000 tl kredi çektik ya bu olaydan ne kayınpederimgilin haberi var ne de benim ailemin nişanlım kimseye söyleme dedim çünkü babası düğün için sadece 4.000 tl kredi çek dedi bizimkisi de pc alıcam fotoğraf makinası alıcam die 10.000 tl çekti ama ner deeeeee onlara para kalmadı harcandı senağlama

ben nişanlığımı diktirip kiralıyodum 1500 tl tuttuydu ama dikemediler bende vermedm o parayı ne oldu kız Bursa ucuzmu yoksa nan

kızlar borç harçtan bahsetmeyin nolur,yarama tuz basmayın :) bizim nişanlanmadan borcumuz vardı,nişanlımın eski iş yerinden kalma kredi borcu..o hala duruyo üstüne düğün masrafları ekleniyo valla aştık yani ,allahtan maaşlarımız ii 5 kuruş yardım edenimiz yok yoksa,bi tek bnm annemler edelim dio ben pek izin vermiyorum diğer taraftan biş iyok die,genede bişiler alıyolar saolsunlar,zaten arabamıda onlar almıştı

ay çok tabi yaa yani bana göre ben nişanlığımı 500 e aldım
gelinliklere de baktım 700-800 e çok güzel gelinlikler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…