Oho oğlan 10 kız 4 yaşında çeyizleri hazır bile hamile olduğumu öğrendiğimde başladım hazırlıklara :) aklımın ucundan bile geçmemişti şu ana kadararkadaşlar iki oğlum var ilkokulda ve okul öncesinde. Kv. Yavaş yavaş çocukların çeyizini hazırlamaya başla, büyüyünce zor olur Bir Anda dedi. Eltimi örnek verdi. Oğlu ve kızı ortaokula gidiyor. Havlular, lifler hazırlamış. Yelek örmüş. Nevresimler diktirmiş.. siz böyle hazırlıklar yapıyor musunuz?
Herkes yapıyorsa ben de yapacağım diye sormuyorum aslında ama düşünebilirim ne bileyim. Belki de başlamam gerekir. Ben sadece çocuklarımın eğitimine harcama yapıyorum en çok. Ve en büyük çabam sadece ülkemiz için değil insanlık için, insan olarak aklen, kalben, ruhen ve duygusal olarak geleceğimize sağlıklı, bilinçli, erdemli bireyler yetiştirmek. Sadece okul başarısına da odaklanmıyorum ama çok yönlü gelişim için elimden geleni yapıyorum, okul başarısı beraberinde geliyor zaten çok şükür. ama şimdi bu çeyiz işi bir acayip geldi bana..cidden atladığım bir konu mu acaba? düşüncelerinizi merak ediyorum gerçekten. Şimdiden teşekkürler..
Eşimin ailesinin tarafında erkek çeyizi var maalesefOğlan çocuğuna ne çeyizi ki bu.. hemde bu yaşta.. kız için bile gereksiz artik bu devirde.. herşeyin modası geçiyor zaten.. en mantiklisi çocuklarinizin gelecegi icin elinize para gectikce altın almak olabilir.. asla değer kaybetmez.. çula çaputa boşyere para ve emek harcamayın.. 10 yillik evliyim daha bir ceyiz kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?