Ya şu hayatta gördüğüm en boş iş. Annem yaptı da ne oldu. O havluları lifleri eve bile getirmedim eskide kaldı her şey. Güzelim nevresimler var çok markanın. Niye eski elişi şeyleri örteyim. Artık yeni nesil bunları kullanmıyor ki. O çocuklar evlenene kadar en az 17 18 yıl geçecek. O da en az. Belki o devirde uçan arabalara bineceğiz :))) Kim ne yapsın örülmüş banyo lifiniarkadaşlar iki oğlum var ilkokulda ve okul öncesinde. Kv. Yavaş yavaş çocukların çeyizini hazırlamaya başla, büyüyünce zor olur Bir Anda dedi. Eltimi örnek verdi. Oğlu ve kızı ortaokula gidiyor. Havlular, lifler hazırlamış. Yelek örmüş. Nevresimler diktirmiş.. siz böyle hazırlıklar yapıyor musunuz?
Herkes yapıyorsa ben de yapacağım diye sormuyorum aslında ama düşünebilirim ne bileyim. Belki de başlamam gerekir. Ben sadece çocuklarımın eğitimine harcama yapıyorum en çok. Ve en büyük çabam sadece ülkemiz için değil insanlık için, insan olarak aklen, kalben, ruhen ve duygusal olarak geleceğimize sağlıklı, bilinçli, erdemli bireyler yetiştirmek. Sadece okul başarısına da odaklanmıyorum ama çok yönlü gelişim için elimden geleni yapıyorum, okul başarısı beraberinde geliyor zaten çok şükür. ama şimdi bu çeyiz işi bir acayip geldi bana..cidden atladığım bir konu mu acaba? düşüncelerinizi merak ediyorum gerçekten. Şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar iki oğlum var ilkokulda ve okul öncesinde. Kv. Yavaş yavaş çocukların çeyizini hazırlamaya başla, büyüyünce zor olur Bir Anda dedi. Eltimi örnek verdi. Oğlu ve kızı ortaokula gidiyor. Havlular, lifler hazırlamış. Yelek örmüş. Nevresimler diktirmiş.. siz böyle hazırlıklar yapıyor musunuz?
Herkes yapıyorsa ben de yapacağım diye sormuyorum aslında ama düşünebilirim ne bileyim. Belki de başlamam gerekir. Ben sadece çocuklarımın eğitimine harcama yapıyorum en çok. Ve en büyük çabam sadece ülkemiz için değil insanlık için, insan olarak aklen, kalben, ruhen ve duygusal olarak geleceğimize sağlıklı, bilinçli, erdemli bireyler yetiştirmek. Sadece okul başarısına da odaklanmıyorum ama çok yönlü gelişim için elimden geleni yapıyorum, okul başarısı beraberinde geliyor zaten çok şükür. ama şimdi bu çeyiz işi bir acayip geldi bana..cidden atladığım bir konu mu acaba? düşüncelerinizi merak ediyorum gerçekten. Şimdiden teşekkürler..
Erkek cocuguna ceyizmiarkadaşlar iki oğlum var ilkokulda ve okul öncesinde. Kv. Yavaş yavaş çocukların çeyizini hazırlamaya başla, büyüyünce zor olur Bir Anda dedi. Eltimi örnek verdi. Oğlu ve kızı ortaokula gidiyor. Havlular, lifler hazırlamış. Yelek örmüş. Nevresimler diktirmiş.. siz böyle hazırlıklar yapıyor musunuz?
arkadaşlar iki oğlum var ilkokulda ve okul öncesinde. Kv. Yavaş yavaş çocukların çeyizini hazırlamaya başla, büyüyünce zor olur Bir Anda dedi. Eltimi örnek verdi. Oğlu ve kızı ortaokula gidiyor. Havlular, lifler hazırlamış. Yelek örmüş. Nevresimler diktirmiş.. siz böyle hazırlıklar yapıyor musunuz?
ayy evlendin mi sen hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunBen 18 yaşıma girdikten sonra annem beni alıp porselen dükkanına götürmüştü çatal bıçak takımlı bi set almıştık şimdi evlendim severek kullanıyorum, aldığım tabaklar benim aldığım zaman 2 bin liraydı şimdi 5 bin her sene kat kat artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?