bunlarda Royal bone china marka almakta kararsız kaldıklarım fincanlar...sizce hangiisi daha güzel? fiyatları biraz tuzlu 100 tl yoksa direkt alırıdm:)
buda almak istediğimiz Arçelik 5847 NFY model bu nasıl sizce? buzdolabı bu olursa diğer eşyalarda arçelik olucak ama kararsızım birde marka takındım war :44:
almakta kararsız kaldıklarımı eklicem tekrar:) Arçelik in yanı sıra yemek takımını da Bone china istiyorum bu markayı kullanan arkadaşlarda bilgi werirse sewinirim..Allah kimseyi utandırmasın inş
bunlarda Royal bone china marka almakta kararsız kaldıklarım fincanlar...sizce hangiisi daha güzel? fiyatları biraz tuzlu 100 tl yoksa direkt alırıdm:)
buda almak istediğimiz Arçelik 5847 NFY model bu nasıl sizce? buzdolabı bu olursa diğer eşyalarda arçelik olucak ama kararsızım birde marka takındım war :44:
almakta kararsız kaldıklarımı eklicem tekrar:) Arçelik in yanı sıra yemek takımını da Bone china istiyorum bu markayı kullanan arkadaşlarda bilgi werirse sewinirim..Allah kimseyi utandırmasın inş
Tatlım bence altın işlemeli olan fincan takımı daha güzel ancak ben onu bir internet alışveriş sitesinde 60 yahut 70 lira küsür civarında görmüştüm. Sen nereden alacaksın bilmiyorum ama bence indirimleri takip edebilirsin, daha ucuza gelebilir...
Kahve fincanlarında 3.model canım bence yalnız yemek takımlarının yanında 6-12 kişilik fincan takımlarıda oluyor beraberinde diye biliyorum ayrıca yeni evlilerin evine giderken muhakkak getiriliyor fincan takımı birsürü oluyor gelenleri bekledikten sonra al bence tabiki karar senin :) buzdolabında kesinlikle bosch :))
beyaz eşya birazda sanş işi bence bizde boscdan memnun değiliz arçelikten çok memnun olan kişilerde var etrafımda bende eşyalarımı arçelik aldım şikayet sitelerini aç şikayet olmayan marka yoktur servis yönündende değerlendir bende 1. takımı beğendim 3. takım çok sade hep olan takımlar gibi
beyaz eşya şans işi. mesela bizim eski buzdolabımızı 20 küsür yıl kullandık.. arçelikti.. yeni aldığımızda arçelik ve 4 senedir kullanıyoruz.. aslında bütün eşyalarımız arçelik.. annem çamaşır makinesini çok sever değiştirmek istemez çok temiz yıkıyor diyor nezaman motoru durdu ozaman alıcam diyor. oda 16 senelik