Çeyiz hazırlıklarım... :)

Chakra yine kanıma girdi ve ben yine havlu aldım. Sonbahar-kış koleksiyonları da yıkılıyor yalnız, indirime girdiklerinde mutlaka birkaçı benim olacak :) toplamda 3 adet yüz havlusu, 6 adet el havlusu, 1 adet banyo havlusu aldım toplamda 173.00 tl verdim. Bir de sarev den 1 yüz havlusu aldım :) kaç havlu almak gerekir acaba? , herkes havluyu çok al diyor ama sayı söylemiyor

Eki Görüntüle 727540
Soft renkli olan herşeyi alabilirim... 11 adet tavam oldu :)

Çeyizime yeni eklenenler:16:

Çeyize devam :)

Sorması ayıp bu kadar tavayı ne yapacaksın. Bir ara 7 nevresim takımı aldım demiştin, sonradan bir kaç tane daha ekledin. Toplam kac nevresim takımın oldu? Ve o zak zak yazanlar nedir?

Bir de dikkatimi çekti. hem katı meyve sıkacağı hem de ıkı tane narenciye sıkacağı almışssın. fazla değiller mi? Kocaman bir saray mutfağın olması lazım senin.

Ama aldıkların çok güzel şeyler. Hepsini ağız tadıyla kullan.

Sorması ayıp bu kadar tavayı ne yapacaksın. Bir ara 7 nevresim takımı aldım demiştin, sonradan bir kaç tane daha ekledin. Toplam kac nevresim takımın oldu? Ve o zak zak yazanlar nedir?

Bir de dikkatimi çekti. hem katı meyve sıkacağı hem de ıkı tane narenciye sıkacağı almışssın. fazla değiller mi? Kocaman bir saray mutfağın olması lazım senin.

Ama aldıkların çok güzel şeyler. Hepsini ağız tadıyla kullan.

hahahhahah ay aman tatlım 11 değil, 13 oldu zaten. hiç bilmiyorum ne yapacağımı :) heveslenip beğendiğim şeyleri alıyorum ne yapıyım :) zak yazanlar karabiber ve tuz değirmeni :) inşallah bir sürü dolabım ve kocaman bir mutfağım olur :)
Benim sevgilim meyve suyu çok seviyor o nedenle katı meyve sıkacağı almıştım, sonrasında kahvaltıda portakal suyu içer, kocaman katı meyve sıkacağı ile uğraşmayayım diye daha ufak narenciye sıkacağı alayım dedim, arzumu markasını sevmememe rağmen çok ucuzdu alayım dedim. 29.00tl gibi bir fiyattı. philips i de beğenince almış bulundum, arzumu anneme postalarım artık :) çeyiz serildikten sonra :)

Chakra yine kanıma girdi ve ben yine havlu aldım. Sonbahar-kış koleksiyonları da yıkılıyor yalnız, indirime girdiklerinde mutlaka birkaçı benim olacak :) toplamda 3 adet yüz havlusu, 6 adet el havlusu, 1 adet banyo havlusu aldım toplamda 173.00 tl verdim. Bir de sarev den 1 yüz havlusu aldım :) kaç havlu almak gerekir acaba? , herkes havluyu çok al diyor ama sayı söylemiyor

evet çok güzeller sayı dersen kişiden kişiye göre değişir ama sen bayağı aldın galiba evlendikten sonra bakarsın bi gelen gidenin yatılı misafirinin durumuna göre yetmezse alırsın yine

10 adet havlu için çok degilmi :1:
Ama çok güzeller tabiki:nazar:

Çok değil diye düşünüyorum tatlım. tanesi 17.00 lira gibi oluyor ki 1 tanesi büyük banyo havlusu. özdilek den , taç dan alsam aynıdır hatta daha pahalıdır ki chakranın havluları mükemmel. Yumuşacık, klasik havlulardan farklı desenlere sahip. bence bu paralar değer :)

Mutfakta olmazsa olmaz tahta kaşıklarım:16: spatulam, bal kaşığım, maşam ve nihalem

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 1.513
Back
X