Çeyiz hazırlıklarım... :)

Kızlar biliyorsunuz çeyizimin olmazsa olmazı ütümü kazanlı almıştım fakat aklımda ufak parçaları ütülemek için daha basit bir ütü almak vardı. Bugün Tefal, den ütü alarak bu eksiğimi de tamamlamış oldum :16:
$image.webp

Aminn canım çok teşekkür ederim. Benim üniversiteden arkadaşım bir ara temsilcisiydi ondan almıştım canım, bir de geçen gün instagramda satış yapan birinden arkadaşım bir kaç ürün sipariş ediyordu ben de istediklerimi ona aldırdım tatlım :16:

anladım cnmm tşrk ederiiim ii günlerde kullan çook gzüeller :34:

Aminn canım çok teşekkür ederim. Benim üniversiteden arkadaşım bir ara temsilcisiydi ondan almıştım canım, bir de geçen gün instagramda satış yapan birinden arkadaşım bir kaç ürün sipariş ediyordu ben de istediklerimi ona aldırdım tatlım :16:

peki fiyatını öğrene bilirmiyim cnm merak ettim :D

hayırlı olsun hepsi çok şık canım limon sıkıcağını nerden aldın acaba esse mi
birde bende delonghi ütü düşünüyorum iyi midir acaba :44:

Evet canım benim çoğu nevresimim Sarev :) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sarar markasına güvenim birleşince alıverdim. Sarev, in pamuk saten takımları gerçekten bir harika, bakmaya doyamazsın, sarar ın internet mağazsından almıştım, hiçbirini mağazadan beğenmedim tatlım:16:[/QUOTE

bende internetten alıyım dıyorum ama guvenemıyorum canım tekstıl urunlerıne dokunmadan alamama sıkıntım var:)bırde bu ranforce urunlerı cokmu ınce hıc aldınmı varmı sende nasıl gorunuyolar.ınternette ranforce urunlerının modellerı çok guzeel ama ranforce ınce bı kumaş oldugu ıcın almak ıstemıyorum:5:

Kendime yaptırmayı planladığım makyaj masamın en önemli parçalarından :)
Babyliss ayna :) Harikadır :) çeyizime eklendi bile:16:
3030050059823_1_org_zoom.jpg

hayırlı olsun hepsi çok şık canım limon sıkıcağını nerden aldın acaba esse mi
birde bende delonghi ütü düşünüyorum iyi midir acaba :44:

teşekkür ederim canım :) evet ben onu ESSE den almıştım ama markası JOSEPH JOSEPH ve malesef esse artık bu markayı satmıyor.
Bu markanın birkaç ürününü paşabahçe mağazalarında gördüm canım bi bakıver :)

ferforje havlulugun cnm banyo olan için mutfakta kulanırım diye paylaşmışsın. gerci mutfakda daha şiirin duru kullanışlıda olur dedin gibi :D

benim banyo takımımın havluluğu var canım o nedenle bu mutfakta olacak :)
böyle bir şeye ihtiyacım vardı zaten :16:

Evet canım benim çoğu nevresimim Sarev :) bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sarar markasına güvenim birleşince alıverdim. Sarev, in pamuk saten takımları gerçekten bir harika, bakmaya doyamazsın, sarar ın internet mağazsından almıştım, hiçbirini mağazadan beğenmedim tatlım:16:[/QUOTE

bende internetten alıyım dıyorum ama guvenemıyorum canım tekstıl urunlerıne dokunmadan alamama sıkıntım var:)bırde bu ranforce urunlerı cokmu ınce hıc aldınmı varmı sende nasıl gorunuyolar.ınternette ranforce urunlerının modellerı çok guzeel ama ranforce ınce bı kumaş oldugu ıcın almak ıstemıyorum:5:

canım pamuk saten çok çok güzel onlardan korkma ama diğer kumaşlara dokunman gerekebilir. ben de ranforce de var onlarda güzel ya, standart nevresim takımı işte, ince de değiller ama :) günlük kullanmak için çok ideal olduklarını düşünüyrm cnm

İş çıkışı Bim, e süt almaya girdiğimde bir kaç mutfak eşyasına bakmak istedim, çeyiz hazırlayanlar chef,s markasının mutfak gereçlerini almışlar bende onlara baktım ve sadece konserve açacağı kalmıştı fiyatı da inanmak çok güç fakat 0.50 tl idi :) anneme de aldım toplamda 1 tl ödedim :16: belki almak isteyen olur :16:

teşekkür ederim canım :) evet ben onu ESSE den almıştım ama markası JOSEPH JOSEPH ve malesef esse artık bu markayı satmıyor.
Bu markanın birkaç ürününü paşabahçe mağazalarında gördüm canım bi bakıver :)

tamam canım çok teşekkür ederim :16:

canım bişi sormak istiyorum deneyimli olarak sana ben ilk sayfaya eklenti yapmak istiyorum çeyizlerin geri kalanını nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilirmisin?

Back
X