Çeyiz hazırlıklarım... :)

her şeyini çok beğendim canım mutlu huzurlu aşk dolu günlerde kullanmak nasip olsun inş :16:

bu arada katlanabilen kesme tahtamız aynı camdır ahşaptır derken bunu da görünce dayanamadım çok kullanışlı bir şeye benziyordu :34:

Aynen öyle canım... Bide rengide çok şık. Güle güle kullanalım inşallah :)

çeyizlerinizin ilk üç sayfasına bakabildim. yani yorumum onlar üzerinden.
mutfak eşyalarınızda çok fazla plastik ve türevi malzemeden yapılmış ürünler tercih etmişsiniz gibime geldi, gözüme bariz bir şekilde çarptı. bundan fazla olmasa da (sizin için zor olacaksa) asgari düzeyde sakınmanızı dilerim, sağlık açısından. o eşyaları eşinizle ve çocuklarınızla mutlu günlerde kullanmak için alıyorsunuz. sağlık da mutluluğun bir parçası.
mutluluklar diliyorum :)[/QUOT

Canım aslında okadar sağlıksız değiller. Plastik ürünlerinde kalite dereceleri var. Bu ürünler tupperware gibiler. Ama çok çok sağol uyarıların için :)

güel güle kullan canım ne güzel rengarenk almışsın çeyiz oılayı başladımı bitmek bilmiyor gerekli gereksiz bir sürü şey alıyor insan gözü birşey görmüyor :16:

Ay canım sorma. Bitmek bilmiyor cidden. Tatlı telaşlar ama :) çok sağol :)

Bu da kavanoz setimden bi tanesi... Ama kapağı kırıldı... :ssz: ben de paşabahçeden gidip ona silikon kapak aldım. Hem de kedili. Nasıl güzel oldu size anlatamam:16:

canım hepsi çok güzeller güle güle huzurla kullan inş. :nazar: ayrıca bu kavanoz setine bayıldım sorması ayıp ama nerden ve kaça aldın acaba :26:

canım hepsi çok güzeller güle güle huzurla kullan inş. :nazar: ayrıca bu kavanoz setine bayıldım sorması ayıp ama nerden ve kaça aldın acaba :26:

Canım ya ben onları çok ucuza aldım :) hemde çok yakın zamanda. Kalmışmıdır bilmiyorum. STOKK diye bir mağaza var, metrocity de ve cevahirde ordan aldım. Üçlü büyük kavanoz seti 24 lira, 6 lı baharatlık seti 14 lira, çay setide 24 liraydı canım. :)

Canım ya ben onları çok ucuza aldım :) hemde çok yakın zamanda. Kalmışmıdır bilmiyorum. STOKK diye bir mağaza var, metrocity de ve cevahirde ordan aldım. Üçlü büyük kavanoz seti 24 lira, 6 lı baharatlık seti 14 lira, çay setide 24 liraydı canım. :)

cevapladıqın için tesekkür ederim canım :3: ay inş kalmıştır hafta sonu bakıyım bi fiyatıda çok uygunmuş :17:

Öncelikle herşey harika ama bu takımlara ayrıca bayıldım bende nescafe takımından ve tuzluklarndan almak istiyorum nerden ne kadara aldgnı öğrenebilirmiyim :)

Sağol cabım benim :) stokk diye bir mağaza var metrocity ve cevahirde ordan aldım. Nescafe takımı 24 lira. Tuzluk ve biberlik 3 lira :)

Bu da kavanoz setimden bi tanesi... Ama kapağı kırıldı... :ssz: ben de paşabahçeden gidip ona silikon kapak aldım. Hem de kedili. Nasıl güzel oldu size anlatamam:16:
bu kapaklar çok güzel ve kullanışlı ben de alayım bir kaç tane :)

Kesme tahtam... Kürek şeklini alabiliyor çok kullanışlı olacağını düşünüyorum:16:
güzelmiş

Banyo setim... Fakat çöp kovası yok, nasıl bişiy uyduracağım hiç bilmiyorum:25:

gri, gümüş renkliler ve metal olanlar renk olarak uyarr.

Baharat setim...

bu tarzı çok seviyorum güle güle kullan

ama kesşke resimleri ilk sayfaya toplasan. çeyizi bütün olarak görmeyince pek anlaşılmıyor,öbür türlü daha zevkli oluyor bakması. :)
bence bundan sonra aldıklarını ilk sayfaya ekle :)

bir de ütüde delonghi markasının iyi olduğunu duydum ben de, güle güle kullan

bu kapaklar çok güzel ve kullanışlı ben de alayım bir kaç tane :)

güzelmiş

gri, gümüş renkliler ve metal olanlar renk olarak uyarr.

bu tarzı çok seviyorum güle güle kullan

ama kesşke resimleri ilk sayfaya toplasan. çeyizi bütün olarak görmeyince pek anlaşılmıyor,öbür türlü daha zevkli oluyor bakması. :)
bence bundan sonra aldıklarını ilk sayfaya ekle :)

bir de ütüde delonghi markasının iyi olduğunu duydum ben de, güle güle kullan
EVET

Evet canım ya bi dahakime öyle yapıcam. Akıl edemedim:54:

Çeyizimden bi kaç parça daha:16:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 173
  • $image.webp
    $image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 159
  • $image.webp
    $image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 156
  • $image.webp
    $image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 156
  • $image.webp
    $image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 163
  • $image.webp
    $image.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 151
hepsi ayrı ayrı çok güzeller canım. ama özellikle banyo takımına bayıldım çok orjinal. güzel günlerde kullan

Günlüklerim ... :34:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 924
  • $image.webp
    $image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 919
  • $image.webp
    $image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 166
  • $image.webp