Çeyiz hazırlıklarım... :)

canımmm fincanlarınn çook güzel güle güle kullan sevdiklerinle ben bunları jumbonun mağazasında görmüştüm biraz fazla gelmişti.... nereden ve ne kadara aldığını sorsam ayıp olur mu? :17::17::17:

canım esse' nin cevahir mağazasından aldım... anneler günü dolayısıyla indirim vardı.
türk kahve fincanları 100.00 tl idi. her takım 6 kişilik o nedenle ben 2 takım aldım, 12 kişilik yapabilmek için. ( platin rengi )
nescafe fincanları 129.00 tl idi. 2 takım aldım ( platin rengi )
çay bardakları 139.00 tl idi. 2 takım aldım. ( platin rengi )
1 takım günlük kullanmak için türk kahve fincanı aldım. ( altın rengi )
su takımı aldım , günlük ( sürahi + 6 bardak ) 100.00 tl.

toplamda 936.00 tl verdim. amaaa içime bir oturdu ki anlatamam :)
uzunca bir süre çeyiz almıycam yeter artık sonu yok :)

ooo canımmm walla aşmışsın sen:1::1: ama değer çok güzeller çünkü güle güle kullan bende türk kahvesi fincanlarını sormuştum 130-140 gibi bişey demişlerdi esse de daha uygunmuş... esseye gitmek gerek :10::10::10::10:

ooo canımmm walla aşmışsın sen:1::1: ama değer çok güzeller çünkü güle güle kullan bende türk kahvesi fincanlarını sormuştum 130-140 gibi bişey demişlerdi esse de daha uygunmuş... esseye gitmek gerek :10::10::10::10:

Çok uzun zamandır takip ediyordum, indirime girmiyor bu lanet şeyler:) esse de görünce kaçıramadım bu fırsatı. Ama inan çok koydu o para :) inşallah sana da nasip olur canım. Allah herkese gönlündeki nasip eder inşallah.

Çok uzun zamandır takip ediyordum, indirime girmiyor bu lanet şeyler:) esse de görünce kaçıramadım bu fırsatı. Ama inan çok koydu o para :) inşallah sana da nasip olur canım. Allah herkese gönlündeki nasip eder inşallah.

inşallah canım... sende mutlu günlerde kullan canım... severek izliyoruz seni :1::1::1::1:

Çeyiz almayacağım almayacağım diyorum fakat dayanamayıp alışveriş yapıyorum :16: koleksiyon' dan karaf aldım :) macrocenter' dan :17:

Eklentiler

• $karaf.webp
    $karaf.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 546
Günlük çay bardaklarım, kahve fincanlarım ve tencerelerim. Anneler günü ganimetleri :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 120
  • $image.webp
    $image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $image.webp
    $image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 543
Hicrancım çeyiz alışverişi bağımlılık mı yapıyor ne :33: yine almışsın bir sürü güzel ciciler :16: güle güle kullan canımm

canım tüm sayfalarına tek tek baktım, cidden çok ama çok şık şeyler almışsın; bir hayli de paracıkları akıtmışsın :) hepsini iyi günlerde kullanırsın inş nazar değmesin :nazar:

güle güe kullan her birini ve inşallah evinin mutfağı büyük olur birsürü mutfak dolabın olur :))

Back
X