Çeyiz hazırlıklarım... :)

Canım renkleri çok güzel :16: Güzel yemekler pişirmek nasip olsun inşallah

Tavalarla eskrim oynarsınız evde artık :9:

Hahahaha ay sorma tatlım nereye koyucam onu hiç bilmiyorum. :) ama mutfakta yemek yaparken dikkat ediorum da hep elim tavalara gidiyo :) sahan seti almamıştım bu vesileyle almayacağım gibi görünüyo ama garanti edemiyorum alabilirm de :) bilemedim şimdi :)

canım tavaların rengi çok şeker güle güle kullan. ama 11 tane biraz fazla değil mi. bence ihtiyacın olmayana para verme ya biriktir yada ihtiyacın olanlara yoğunlaş nacizane fikrim:)

evet çok fazla tatlım yaaa. ama ne yapıyım almış bulundum bir kere. bu son aldıklarımın da tanesi 9.90 dı, almadan rahat edemedim :)

Canım inanmayacaksın ama tanesi 9.90' a aldım, Migros' tan. çok çok kaliteli değiller ama hem renklerine vuruldum hem de elimin altında böyle tavalar olsun istiyordum... :) Haziran' ın 10 u na kadar kampanya devam ediyor olacak :)

canım ister inan ister inanma pendikteki kadiköydeki tüm migroslara girdim hiç bişey yok burdan bakıyorum herkes çok güzel şey alıyo ya yuh dedim birinde olmazsa diğerinde olmaz mı ya :20:
ama çok tatlılar çokda uygunlar yahuu:16:

canım ister inan ister inanma pendikteki kadiköydeki tüm migroslara girdim hiç bişey yok burdan bakıyorum herkes çok güzel şey alıyo ya yuh dedim birinde olmazsa diğerinde olmaz mı ya :20:
ama çok tatlılar çokda uygunlar yahuu:16:

Tatlım istersen buradan alıp göndereyim sana.? :)

merhaba kasnak boncuk isleri yapıyorum fiyatlarım cok uygun sayfamdaki tüm modellerin 6 pecetesi 35 tldirtam takım olarak istenirse (masa konsol orta sehpa)130tlden baslıyor ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kat tutkallanır piyasadaki en kaliteli malzemeler kullanılır ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir sayfam bu ürnlerime bakmak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Kasnak-boncuk-işleri/502153396499199?ref=hl Eki Görüntüle 728532 Eki Görüntüle 728533 Eki Görüntüle 728534 Eki Görüntüle 728535 Eki Görüntüle 728536 Eki Görüntüle 728537 Eki Görüntüle 728538 Eki Görüntüle 728539 Eki Görüntüle 728540 Eki Görüntüle 728541 Eki Görüntüle 728542 Eki Görüntüle 728543 Eki Görüntüle 728544 Eki Görüntüle 728545 Eki Görüntüle 728546 Eki Görüntüle 728547

Tatlım istersen buradan alıp göndereyim sana.? :)

saol bitanem bi tava için uğraşma boşuna :1:
eğer deli gibi benim olmasını istediğim bişey olursa hemen hesap numaranı gönder derim atarım parayı sende alıp bana atarsın :16:
bunuda çok beğendim uğraştırmayı istemiyorum ama :50:

saol bitanem bi tava için uğraşma boşuna :1:
eğer deli gibi benim olmasını istediğim bişey olursa hemen hesap numaranı gönder derim atarım parayı sende alıp bana atarsın :16:
bunuda çok beğendim uğraştırmayı istemiyorum ama :50:

Bana hiç farketmez tatlım.... İsteyiğin bişiy olursa destek olurum seve seve :)

Çeyizime yeni eklenenler:16:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 778
  • $image.webp
    $image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 790
  • $image.webp
    $image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 818
  • $image.webp
    $image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 793
  • $image.webp
    $image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 827
  • $image.webp
    $image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 122
Çok teşekkür ederim tatlım. Ben de bunu il gün yatağıma sermek için aldım zaten, çok ağır birtakım ama ISSIMO HOME nasıl bir marka bilmiyorum. Çok kullananda yok sanırım :(

Çok teşekkür ederim tatlım. Ben de bunu il gün yatağıma sermek için aldım zaten, çok ağır birtakım ama ISSIMO HOME nasıl bir marka bilmiyorum. Çok kullananda yok sanırım :(

tahmin etmiştim zaten :1: evet ağır ama çeyizlerde bitane olması gerekiyo diye düşündüm :16: ben daha o işlere girmediğim için yorum yapamıcağım :54:

canım ne güzel şeyler alıyorsun sen yaa çok beğeniyorum duruyorsun duruyorsun bi bakıyorum topiğeeee ooo müthiş şeyler almışsın :16::16:

canım ne güzel şeyler alıyorsun sen yaa çok beğeniyorum duruyorsun duruyorsun bi bakıyorum topiğeeee ooo müthiş şeyler almışsın :16::16:

Ayyyyy canım benim nasıl sevindim ben nasıl... Teşekkür ederim tatlım kendimce alıyorum bişeyler. Ama beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim cidden :)

Çok çok beğenerek aldığım 6 kişilik rakı bardaklarım :32:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 106
Back
X