Çeyiz hazırlıklarım... :)

Herkese merhaba, ben de çeyiz hazırlıklarımı sizinle paylaşmayı ve fikirlerinizi almayı çok istiyorum:16:
İlk olarak aldığım ütüden bahsetmek istiyorum. Çeyizime aldığım herşeyin gönlüme sinmesine özen gösteriyorum. Kazanlı ütü konusunda araştırmalarım sonucu en iyilerinden biri olduğunu öğrendiğim ' Delongi ' markasını tercih ettim. Siz nedersiniz, aranızda bu marka kazanlı ütü kullanan var mı? Deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?
canım öncelikle hayırlı olsun bende bununla ilgili araştırma yapmıştım ütü alırken fakat buhar kazanlı ütüleri kalabalık aileler icin ideal oldugunu duydum.ütü alırken ısı derecesinin 2000 w dan yüksek olması,dik konumda kendi kendine otomatik kapanma özelligi,seramik tabanlı ütüler daha uzun ömürlü oluyolarmış...buhar gücùde çok önemli bende araştırma doğrultusun arzum ar632 seramik tabanlı ütü aldım çeyizime

çeyiz almaya devam :)

$limonata set 6\ l.webp $günlük çay bardakları 6\ l.webp $günlük kahvaltı fincanları.webp $kızartma tenceresi ESSE.webp $erzak kavanozları.webp $misafir tuzluk biberlik takımı HİSAR.webp $fotoğraf.webp

Eklentiler

• $Cam kesme tahtası DOUBLE S.webp
    $Cam kesme tahtası DOUBLE S.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 1.300
  • $Kahvaltı fincanı.webp
    $Kahvaltı fincanı.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 540

canım öncelikle hayırlı olsun bende bununla ilgili araştırma yapmıştım ütü alırken fakat buhar kazanlı ütüleri kalabalık aileler icin ideal oldugunu duydum.ütü alırken ısı derecesinin 2000 w dan yüksek olması,dik konumda kendi kendine otomatik kapanma özelligi,seramik tabanlı ütüler daha uzun ömürlü oluyolarmış...buhar gücùde çok önemli bende araştırma doğrultusun arzum ar632 seramik tabanlı ütü aldım çeyizime

Sana da hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Ben çalıştığım için ütü işi beni çok uğraştırmasın diye kazanlı ütü tercih ettim ama daha ufak parçalara ütü yapabilmek için ufak çaplı ucuz bir ütü almayı planlıyorum :)

Canım ben Profilo hisar mağazasından aldım, fiyatları tam hatırımda değil ama hanginin fiyatını öğrenmek istersen faturasına bakıp söyleyebilirm :)

yani çeyiz hazırlığına başlamam gerekiyor fakat neyi nerden almam gerek, bir de fiyatlar nerde uygun bilemediğimden sormuştum..:(

Son düzenleme:
Öncelikle çeyiz topiğin hayırlı olsun tatlım. :)
herşeyin çok güzel maşallah :nazar::nazar: Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :16: :16:

Sana da hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Ben çalıştığım için ütü işi beni çok uğraştırmasın diye kazanlı ütü tercih ettim ama daha ufak parçalara ütü yapabilmek için ufak çaplı ucuz bir ütü almayı planlıyorum :)

ben de aynı mantalitede davrandım, philips'in kazanlı ütüsünden aldım, şuan bekar evimde de seramik tabanlı 2200 W fakir marka ütü var maşallah zehir gibi. Evlenip çoluk çocuğa karışana kadar ufak tefek ütüler için beni idare eder sanırım :emir_bebek:

Hepsini güle güle kullan canımm:16:

Yine rahat duramadım ve çeyiz alışverişi yaptım.

misafir türk kahve fincanlarımın yanına su kadehleri aldım, bir de misafir masalarımda servis amaçlı kullanmayı planladığım aynalı supla aldım. çok çok sevdim hepsini :16::16:

Eklentiler

• $Kahve yanı su kadehleri.webp
    $Kahve yanı su kadehleri.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 1.567
  • $türk kahvesi fincanları  6\ LI KOLEKS.webp
    $türk kahvesi fincanları 6\ LI KOLEKS.webp
    10 KB · Görüntüleme: 580
  • $2 ader-t servis suplası MIKASA MOOR.webp
    $2 ader-t servis suplası MIKASA MOOR.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 1.473
yani çeyiz hazırlığına başlamam gerekiyor fakat neyi nerden almam gerek, bir de fiyatlar nerde uygun bilemediğimden sormuştum..:(

tatlım bence önce ne alacaklarına karar ver ve sonrasında almak istediklerinin kampanyalarını takip et, ben hep öyle yaptım.
sen bana beğendiğin ürünleri gönder ben sana nereden ucuz alabilirsin söylerim :)

Öncelikle çeyiz topiğin hayırlı olsun tatlım. :)
herşeyin çok güzel maşallah :nazar::nazar: Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :16: :16:

Senin de çeyiz topiğin hayırlı olsun canım, çeyizlerini gördüm ve çok beğendim, Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)

ben de aynı mantalitede davrandım, philips'in kazanlı ütüsünden aldım, şuan bekar evimde de seramik tabanlı 2200 W fakir marka ütü var maşallah zehir gibi. Evlenip çoluk çocuğa karışana kadar ufak tefek ütüler için beni idare eder sanırım :emir_bebek:

Hepsini güle güle kullan canımm:16:

Philips te ütü de gerçekten çok çok iyi. güle güle kullan canım, kazanlı ütüden herkes çok çok memnun, iyi ki almışız canım.

Bugün tchibodan aldığım mandallarım, toplu iğne-iğne yastığı setim :) şuan kendileri ile aşk yaşıorum:54:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 547
  • $image.webp
    $image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 1.494
  • $image.webp
    $image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 104
Back
X